2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Zajlik a Zene.hu legnépszerűbb magyar együttes versenye: íme az E csoport mezőnye

Olvasóink 140 csapatot neveztek a Zene.hu legnépszerűbb magyar együttes versenyére, közülük kerül kiválasztásra a győztes. Négy csoport versenye már befejeződött, most jöjjön az E jelű nyolcas "küzdelme".

Az A csoportból az Apollo 23, a Brains, a Žagar, illetve a Sugarloaf lépett a legjobb 64 közé, míg a Watch My Dying, a Rózsaszín Pitbull, a Treff, a Sophistic és a Wolfgang kiesett.

A B csoportból a Rocktenors, A Köztársaság Bandája, a Rómeó Vérzik és a Skafunderz lépett tovább, míg a Wisdom, a Unique, a Neurotic és a Fran Palermo befejezte a versenyt.

A C csoportból a The Grenma, az Első Emelet, a The [hated] Tomorrow és a Machine Mouse folytathatja, míg a Magna Cum Laude, a Magashegyi Underground, a The Moog és a The Carbonfools búcsúzott

A D csoportból, a Lord, a Tankcsapda, a 30Y, a Zanzibar lépett tovább, a Zorall, a Vörös István és Prognózis, illetve a Ramses befejezte.

A Wisdom egy hiba folytán a D csoportba is besorolásra került, és mivel ők korábban a B csoportban megméretették magukat, ezért az D-ben elért eredményüket nem vettük figyelembe.

A verseny zakatol tovább: íme a következő csoport. 


E csoport mezőnye: BACK II BLACK, Belmondo, Desperado, Bíborszél, Dirty Slippers, Indygo, Ke$h, Nemcsak Berry. A nyolcasból az első négy jut tovább a legjobb 64 közé. Szavazni április 18-án 23.59-ig lehetett.

Olyan legalább 3 tagú formáció szerepelhetnek az indulók között, amelynek van hivatalos weboldala vagy hivatalos facebookoldala.

A nevezők első körben egy válogató fordulón vesznek részt: 16 csoportba osztjuk őket, amelyből a voksaitok alapján jut tovább az első 4 banda. Ezekből kialakul a legjobb 64 mezőnye.

Innentől - a szavaztok alapján - 4-es csoportok alakulnak, amelyből mindig a két legtöbb szavazatot kapott formáció jut tovább.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Szavazni minden csoportban csak egy együttesre lehet. Egy IP-címről, csak egyszer lehet voksolni. Amennyiben bármilyen szabálytalan beavatkozást észlelünk, akkor azokat a szavazatokat megsemmisítjük!

Voksolni egy csoport csapataira 4+1 nap időtartam alatt lehet. Az első 4 napban az eredményeket nem mutatjuk, míg az utolsó 24 órában láthatóvá tesszük az állást.

A nevezettek teljes listája és a szabályok megtekinthetőek itt.

Nyomj egy lájkot, ha a kedvenced szerepel a E-csoportban. 

 

[2012.04.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még