2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Attila Házibuli helyett lírai lemezbemutatót tart
Dalra fakadt és lemeze jelent meg az újságírónak
Nem vált stílust a népszerű magyar csapat - töltsd le ingyen új dalukat!
31 évet élt a mindig vidám magyar énekes - Tölgyes Csaba nyugodj békében
Szombaton dalaival búcsúznak Tölgyes Csabától
Gyászol a magyar énekes - videóval emlékezik
Kapcsolatok
Tölgyes Csaba
Házibuli Attilával

Búcsúzunk! Tölgyes Csaba hiányozni fogsz!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Házibuli című műsorhoz ezer szállal kötödő Tölgyes Csaba nagyon fiatalon, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az alábbiakban Tilinger Attila gondolatait és a zene.hu búcsúszavait olvashatjátok.

"Egy évtized... Milyen sok időnek tűnik első hallásra. Sok embernek egy egész élet, sokaknak csak egy perc, a műsornak pedig csak egy röpke pillanat volt. A Házibulinak idén novemberben lesz a 10. éves jubileuma. Közel 200 élő adás, 25 televíziós felvétel, és több, mint 300 felvett műsor a televízióban. Nem számoltuk, de talán épp valamelyik nap volt a Házibuli történetének 500. adása, ami felett elsiklottunk. Nem azért, mert nem akartuk számolni, hanem azért, mert nem tudtuk, hogy számolni kell. Ennek jelentősége most vált igazán fontossá, hiszen az elmúlt 500 adás után a következő 500 adás már nem lesz ugyanaz, mint eddig volt. Szemmel nem látjuk majd, de tudjuk. A Házibuli műsorainak szíve - lelke Tölgyes Csaba volt. A műsor névadója, "keresztapukája". Amit látunk - a díszlet, a logó, és maga ez a weboldal is Csabiban született meg. És mindaz, amit nem látunk, az is... " - írja emlékező soraiban Attila.

Csatlakozz, ha szereted a zenét. 

"Az alkotás nem tud működni hajtóerő, motor nélkül. Olyan, mint egy repülő, amelynek ha nincsenek szárnyai, soha nem tud a felhők fölé eljutni. Én az elmúlt egy évtizedben nagyon sokat dolgoztam azért, hogy a nézők örömüket leljék a műsorban. Szárnyaltam, a felhők felett repültem, minden olyan simán ment. Most elvesztettem a szárnyaimat, ami nélkül minden nehezebb, minden olyan más lett. Április 5-én 23 órakor, 31 évesen végleg elment a fénybe, azért hogy most Ő szárnyaljon. A hitem azonban, hogy amit itt hagyott nekem , a műsornak és a kollégáimnak tovább visz majd az úton. És hiszem azt, hogy a következő sok-sok adásban mindig ott lesz a segítő ereje, mert ő is tudja - akarja, hogy minden szép és jó legyen. Tudja, hogy a nézőknek vidám, boldog, vagy épp rosszabbul sikerült napjaikban szükségük van egy kis szórakozásra, szükségük van a Házibulira."

Csaba mostantól fentről segíti majd a munkát.

"Amit pedig ebben a világban tett zseniális alkotókészségével, csodálatos dalaival, amelyben lelkének közvetítő csatornája lehettem, minden egyes nap megköszönöm Neki. Hálás vagyok a Sorsnak, hogy erre a világra teremtette Őt. Hiszen annyi mindent adott nekem és a nézőknek, hallgatóknak, amit sokan egy teljes életen át nem tudnak adni még a szeretteiknek sem. A dalokban, a következő műsorokban, a fellépéseinken szívünkben tovább él. Ég veled Csabi, nagyon szeretünk..." - zárta gondolatát Tilinger Attila.

Búcsúzik a zene.hu közössége is...

A zene.hu olvasóit és munkatársait is megrendítette a hír, hogy Tölgyes Csaba tragikus hirtelenséggel, nagyon fiatalon hunyt el. A Házibuli kikerülhetetlen a magyar könnyűzenében, nagyon sokan követik figyelemmel az adásokat és éneklik az ott felcsendülő dalokat. Folyamatosan foglalkoztunk mi is a műsor vendégeivel, a fontosabb adásokkal, így naprakészek voltunk az eseményekkel kapcsolatban. Tudtuk, mennyit jelent az adásnak Attila és tisztában voltunk vele, hogy Csaba nélkül nem létezne a Házibuli. Náluk mindig minden olyan simán ment, rendben és egyben voltak a történések, a forgatókönyvek, az egyeztetések.

Ezért is értetlenül állunk a szörnyű hírt tudva, mert annyira elképzelhetetlen volt, hogy megakadjon ez a gépezet. Sajnos azonban az élet közbeszólt, Csabát felfoghatatlanul korán magához emelve a földi létből. Biztosak vagyunk benne azonban, hogy a Házibuli tovább folytatódik, Csaba szellemiségét követve és emléket ápolva, hiszen nyilván Ő is ezt akarná!

A zene.hu szerkesztősége őszinte részvétét fejezi ki Tölgyes Csaba családjának, szeretteinek és az egész Házibuli stábnak, és ígérjük: mindenben mellettetek állunk, amiben csak tudunk!

Lájk, ha kedveled Csaba dalait.

- zene.hu -

[2012.04.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még