2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Puzsér Róbert interjú: "A racionalitást mindig meg kell tartani"
Csillag Születik: A Brassdance napszemüvegben remekelt
Igazi kuriózum a Csillag Születikben
A zabálnivaló kisfiú mindenkit lenyűgözött a Csillag Születikben
Csak néztünk! Letolt gatyával nyomta a Csillag Születikben
Nyerő volt Negyela Bernadett bájos előadása a Csillag Születikben
Megszólalt az RTL Klub ifjú sztárja
Negyela Bernadett: "Sok irigyem van"
Képgalériák
Csillag Születik - utolsó válogató
Kapcsolatok
Csillag születik
Brassdance
Radics Béla (táncos)
Fazekas Alpár
Valcer Táncstúdió
Pixel team
Negyela Bernadett
Mona (Csoszor Mónika)

Csillag Születik 4 - összeállt a legjobb 72 mezőnye

Még csak nyolc hete kezdődött, de ma este véget is ért a Csillag Születik válogatója. Rengetegen álltak már eddig is színpadra, sokan továbbjutottak, még többen viszont nem. Ahogy a ma esti adásban is sokaknak nem sikerült lenyűgöznie a zsűrit.  

Kovács Kitti például skóciai otthonát és állását hagyta ott, hogy szerencsét próbáljon a Csillag Születik zsűrije előtt. De a dudaszó őt is megállította, akármennyire is próbálta a legjobb formáját mutatni.

Tóth Barbara Dunavarsányból aztán kiosztott maga körül, mintha ő lenne a „Jani”. Saját bevallása szerint 12 éve foglalkozik tudatosan zenével, és most azért jött a műsorba, hogy a „tehetség utat törjön magának”. Akármilyen nagy volt a szája, és akármennyire szidta a „hobbizenészeket”, most őt kritizálták. És nem csak Puzsér Róbert, a zsűri egyik tagjának sem tetszett, amit csinált.

A Brassdance mindenféle fújós hangszerrel lépett a színpadra, majd rögtön vetkőzni kezdtek, és napszemüveg mögé bújtak. Merthogy ők nem csak zenéltek, de táncoltak is. Kicsit mintha a Dobszóló című film sztárjait láttam volna magam előtt, de míg ők egyetemisták voltak, ezek a srácok meglett férfiembereknek tűntek – már ami látszott belőlük a napszemüveg és a hangszerek mögül. Mindenesetre nem volt rossz a produkciójuk, és a zsűrinek is tetszett. Ott lesznek a verseny következő fordulójában is!

Farkas Lajos kórusát hozta el a megmérettetésre, és jól tette! A lányok és az egyszem fiú levette a lábáról a zsűrit. Szerémy Dániel hangja is átlendítette a fiút a teátralitás okozta nemtetszésen, a Góbé zenekar pedig egyenesen elvarázsolta Pokorny Liát és társait. A Twistairs nevű mortal combat-os táncos formáció is gond nélkül megkapta az igeneket, ahogy Nagy Krisztina szoprán is.

Proc Ivanna és Hidegvéri Áron Ukrajnából érkeztek, hogy megmutassák, mit tudnak. Míg a fiú bendzsón játszott, a lány egy ukrán szerelmes dalt énekelt - népviseletben. Igazán különleges produkciót nyújtottak, ahogy a dalba belecsempészték a Crazy című slágert is angol nyelven, a maguk stílusában. Egyedi volt, látványos és szórakoztató, igazi kuriózum. Azt hiszem, az ilyen produkciók miatt hívták életre a Csillag Születiket. Négy igennel versenyezhetnek tovább.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.


Radics Béla azért ment a Csillag Születikbe, hogy electro-boogit táncoljon. Ez csak azért érdekes, mert a fiúcska 7 éves, és saját bevallása szerint 3 éves kora óta táncol. Én elhittem neki! Amit a csepp Béla a színpadon csinált, az még kamaszoknál vagy felnőtt táncosoknál is elismerésre méltó. És a fiú nem csak a női szíveket hódította meg, Hajós András is igent mondott, de még a szőrös szívű kritikus, Puzsér Róbert is igennel kellett, hogy elengedje őt.

A 23 éves Fazekas Alpár Romániából érkezett és egy Queen dallal készült. Ez még megszokott is lehetne, de a fiatalamber előadásában volt valami, ami nem hétköznapi. Talán a különlegesen egyedi hangszíne, talán a kisugárzása, talán a Jim Carrey-s arc- és mozgáskultúrája… Valami hihetetlen vonzerő ez. Puzsér Robi szerint pantomimozott közben a srác, ezért ő nemet mondott a produkcióra, de Hernádi Judit, Pokorni Lia és Hajós András megadta neki a továbbjutást jelentő igent.

Blitzer Csaba olyan produkcióval próbálkozott, mint eddig még senki a Csillag Születik színpadán. Viccet mesélt. Nem volt ez igazán stand up comedy, de vicces sem. Hernádi Judit meg is mondta a fiatalember szemébe: tehetségtelen.

Őt követően többen már bevallottan stand up-os fellépéssel készültek, de nem kellett volna. Humortalanok voltak, tehetségtelenek, és unalmasak. Bezzeg Kővári Máté! A srác nem csak Angelina Jolie-nak, de Gregor Bernadettnek és Rubint Rékának is keményen beszólt, de mindenkinek tetszett! Puzsér is jókat derült Máté szövegein, ennek ellenére ő egy biztató nemet adott neki. A többiek viszont őszintén örültek a tehetséges srácnak, és tovább is juttatták igenjeikkel.

A Valcer Táncstúdió Debrecenből hozta el Matrix koreográfiáját, melyben a lassúbb és a tempósabb elemek éppúgy váltották egymást, mint a különböző latin táncos elemek. Igazi profi produkció volt ez, pontról pontra kidolgozott, összeszokott, stílusos és ízléses. Hernádi Judit emellett nem győzte megdicsérni a táncosok „szépségét” is, Pokorni Lia pedig a várva várt erotikának örült nagyon. Puzsér bevallottan nem rajong az effajta táncért, de a zenei alap annyira meggyőzte őt, hogy még ő is igent mondott a Valcer Táncstúdióra.

Főző János Kolbász showman-nek tartja magát, de gyakorlatilag rap-produkcióval érkezett. Letolt gatyával, meztelen felsőtesttel és békás maszkkal állt színpadra. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam, mert a szövege ugyanolyan tragikus volt, mint a megjelenése maga. Hajóst ugyan szórakoztatta a dolog, de azt még ő is elismerte, hogy ha félig berúg, még akkor is jobbat csinál, mint Kolbász. Puzsér érthető módon kiakadt, förtelmesnek és minősíthetetlennek nevezte a látottakat. Négy nemmel hagyta el a stúdiót, de annyit sikerült elérnie, hogy Puzsér Robi ismételten fokozott kritikusi állapotába kapcsolt.

Sokan azonban már attól is kiborultak, hogy négy csillaggal kidudálták őket. Bors Szimonetta például nem értette, hogy őt, aki annyi versenyen vett részt és tudja magáról, hogy nem volt hamis az éneke, mégsem kellett a Csillag Születiknek.

A Beat Lovers nevű táncos formáció egy utcai jelenetet hozott, melyben minden karakter különböző, mégis összeállnak egy közös koreográfia erejéig táncolni. Zenéjükben ennek megfelelően váltakoztak a stílusok is, az összkép mégis hatásos és szerethető volt. Puzsér Róbert vegyes érzelmekkel fogadta a produkciót, és hiába tartotta profinak a produkciót, nemet mondott rá. Pokorni Lia eleve elolvadt a srácok férfiak kisugárzásától és Hernádi Juditot is levették a lábukról, és végül Hajós András is igent mondott.

A Pixel Team az előzőhöz hasonló színvonalú táncos produkciót hozott, de ők a Beat Lovers-szel szemben inkább az akrobatikus elemekre helyezték a hangsúlyt.

Csoszor Mónika énektudásával győzte meg a zsűrit, Ács Dominika és partnere pedig félig hangszeres, félig énekes előadásukkal taroltak.

Negyela Bernadett 15 éves, énektanárhoz soha nem járt, autodidakta módon 4-5 éve képzi magát. A kishölgynek fiatal kora ellenére igazán színes hangja van. Színes, és egyedi. Persze az énektudásán van még mit csiszolni, de tény, hogy egy ilyen kedves hangot nem szabad veszni hagyni, mert a magyar zenének igenis szüksége van a kedves hangokra! Puzsér Róbert az önállóságot és függetlenséget hiányolta a produkcióból, ezért nemet mondott, de a többiek kiálltak a kicsi lány tehetsége mellett, és tovább juttatták őt!

Ezzel a Csillag születik válogatója véget ért, 72-en jutottak tovább a verseny következő fordulójába. Közülük azonban csak 12-en mehetnek tovább az élő show-ba, az ő személyükre jövő hétvégén derül fény. Tartsatok velünk akkor is, addig pedig keressétek a leendő kiscsillagokról szóló legfrissebb híreket itt, a zene.hu hasábjain!

-kiko

[2012.04.07.]

Megosztom:

Csak néztünk! Letolt gatyával nyomta a Csillag Születikben
Csak néztünk! Letolt gatyával nyomta a Csillag Születikben

Főző János Kolbász showman-nek tartja...

A zabálnivaló kisfiú mindenkit lenyűgözött a Csillag Születikben
A zabálnivaló kisfiú mindenkit lenyűgözött a Csillag Születikben

Radics Béla mindössze hétéves és...

Igazi kuriózum a Csillag Születikben
Igazi kuriózum a Csillag Születikben

Proc Ivanna és Hidegvéri Áron Ukrajnából érkeztek, hogy...

Csillag Születik: A <strong>Brassdance</strong> napszemüvegben remekelt
Csillag Születik: A Brassdance napszemüvegben remekelt

A pécsi Brassdance tagjai fúvós hangszerekkel és...

Puzsér Róbert interjú: "A racionalitást mindig meg kell tartani"
Puzsér Róbert interjú: "A racionalitást mindig meg kell tartani"

Puzsér Róbert az RTL Klub Csillag...

Nyerő volt <strong>Negyela Bernadett</strong> bájos előadása a Csillag Születikben
Nyerő volt Negyela Bernadett bájos előadása a Csillag Születikben

A 15 éves kerepesi Negyela Bernadett...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még