2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
ACM Awards 2012
Kapcsolódó Kiadványok
Taylor Swift: Fearless
Taylor Swift: Speak Now
Kapcsolatok
Taylor Swift
Miranda Lambert
Lady Antebellum

Taylor Swift, Miranda Lambert és a Lady Antebellum ragyogtak a legfényesebben vasárnap éjjel  

Vasárnap tartották a 47. éves Academy of Country Music Díjkiosztót Las Vegasban. A nyertesek kihirdetésekor volt, akire előre fogadni lehetett, ám voltak néhányan, akik meglepetést okoztak győzelmükkel.  

Taylor Swift, Miranda Lambert és a Lady Antebellum például megismételte győzelmét az Év Szórakoztatója, Női Énekese és Énekes Csapata kategóriákban. Beszédében Swift megköszönte azoknak, akik jelölték őt az elismerésre, és persze rajongóinak is, akik voksoltak rá. De az énekesnő nem feledkezett meg a 18 éves, rákos beteg Kevin McGuire-ről sem, aki úgy volt, hogy ott lesz a gálán, de aztán kórházba került, így ki kellett hagynia az eseményt.

Miranda Lambert vitte haza az Év Albuma díjat Four The Record című lemezéért, míg férje, Blake Shelton lett az Év Férfi Énekese. Jason Aldean és Kelly Clarkson dupla győzelmet zsebelhettek be: övék lett az Év Dalos Felvétele és az Év Énekes Eseménye elismerés is a Don't You Wanna Stay című felvételért.

Toby Keith-é lett az Év Videója megtisztelő cím a Red Solo Cup-ért, míg a legnagyobb meglepetésként a Thompson Square nyerte az Év Énekes Duója címet – épp egy évvel azután, hogy a toplisták élén landolt debütáló slágerük, az Are You Gonna Kiss Me Or Not -, az Eli Young Band pedig az Év Dala díjat hozta el a Crazy Girl-ért (társszerzői voltak: Liz Rose és Lee Brice).

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.


Az American Idol című zenei tehetségkutató felfedezettje, egyben a rajongók kedvence Scotty McCreery vihette haza az Év Legjobb Új Előadójának járó trófeát.

A közvetítés házigazdái ismét Reba McEntire és Blake Shelton voltak, utóbbi nem hagyta ki, hogy néhány jól irányzott poént süssön el Peyton Manning, Randy Travis és még Miranda Lambert kárára is. Ráadásul Shelton utalt feleségének arra a megjegyzésére is, amit Chris Brown előadása közben mondott neki a Grammy gálán.

Az est fellépői között igazi nagyágyúk tűntek fel. Carrie Underwood kezdte a fellépések sorát, majd Chris Young adta elő hihetetlenül energikusan a Save Water, Drink Beer című szerzeményt. Sara Evans egy igen erőteljes produkcióban mutatta meg legújabb slágerét, a My Heart Can't Tell You No-t.

Az est legerősebb énekes produkciói között volt a Zac Brown Band dala, a Keep Me In Mind és a Band Perry Postcard From Paris című száma. Utóbbi az ötödik kislemez a banda debütáló lemezéről.

Brad Paisley gitárvirtuózitását mutatta be Camouflage című szerzeménye közben, később pedig Brown-nal közösen adták elő a Whiskey's Gone-t.

A díjkiosztón a country csillagain kívül természetesen jelen voltak a rock fenegyerekei is. Marc Anthony, Bono és a Kiss tagjai is képviseltették magukat, ahogy a Két Pasi Meg egy Kicsi legújabb sztárja, Ashton Kutcher is részt vett az eseményen. Ő adta át a legjobb női előadónak járó trófeát Lambertnek.

-kiko-

 

[2012.04.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még