2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Fotókkal! Hobó az életműdíjas, SP az év felfedezettje - Beszámoló a Fonogram gáláról!
A legnagyobb vesztes a zene
Idén március 2-án lesz a Fonogram-gála - kik kapják a Zene.hu különdíjait?
Különleges videó! Íme a 40 legjátszottabb hazai rádiós sláger július végén
Zorán megelőzte Rúzsa Magdit! - MAHASZ lista
Gyászol a magyar zenei társadalom!
Kapcsolatok
Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ)
Michel Teló
Madonna
Rihanna
Juli Fábián & Zoohacker
Avicii & Sebastien Drums
Ákos (Kovács Ákos)

Madonna többszörösen is trónon - MAHASZ lista

Ismét nyilvánosságra került a MAHASZ heti listája, immár a 12. Ízelítőnek gyorsan egy kis információ: Madonna két listán is az első helyen végzett! Az első és a listák további helyezettjeiért olvass tovább, érdemes!

A Top 40 album- és válogatáslemez-lista nagy megelégedést és örömet jelenthet a Madonna rajongóknak, ugyanis végre az első helyre került a pop nagyasszonyának MDNA című lemeze (Universal Music). Őt követi Mihály Tamás Last Minute (Magneoton) névre keresztelt lemeze, míg a harmadik helyre Leander ért oda a Szívidomárral. ( Sony Music). Látható, hogy a 40-es album- és válogatáslemez-lista első három helyezettje mind más kiadó művésze, így a 12. heti lista ilyen vonatkozásban is különleges.

A Rádiós Top 40 játszási lista is Madonna sikeréről szól, ugyanis a Madonna feat. Nicki Minaj & M.I.A. Give Me All Your Luvin` (Universal Music) dala tartja az első helyet. Az utána jövők listája már módosult a 11. hetihez képest: a második helyen Avicii Levels-je tanyázik, szintén az Universal Music gondozásában. A harmadik helyre a Compact Disco Sound Of Our Hearts (CLS Music) anyaga került. Látható, hogy ezen a héten az Universal Music előadói tartoltak, gratuláció illeti őket!

Csatlakozz, ha szereted a zenét. 

Az Editors' Choice rádiós játszási listán az előző héthez képest helyet cserélt Madonna és Michel Teló. Az énekes Ai Se Eu Te Pego (Sony Music) című slágere letaszította a trónról Madonna feat. Nicki Minaj & M.I.A. Give Me All Your Luvin`- jét. A harmadik helyen nem történt változás az előző héthez képest, Kelly Clarkson: Stronger (What Doesn`t Kill You) dala bebetonozta magát.

Érdekesség, hogy az aktuális Dance Top 40 lista dobogósai maradtak ugyanazok, akik a 11. héten is felkapaszkodtak ezekre a helyekre. Avicii Levels-je aranyérmet ért, Michael Teló Ai Se Eu Te Pegoja az ezüstérmes, míg Rihanna feat. Calvin Harris We Found Love (Univeral Music) a bronzéremre volt jó. Halkan jegyezzük meg, hogy nem csupán a 11.héten, hanem a 9-en is ugyanez volt az első három sorrendje.

A DVD Top 20-as listáját Whitney Houston The Ultimate Collection (Sony Music) vezeti, a második helyen a Mamma Mia Musical (Select Video) található, míg a harmadik helyen Ákos Arénakoncert 2011-je (Fehér Sólyom/Magneoton) található.

A Single (track) Top 10 listán maradt az élen Fábián Juli & Zoohacker Girly-je (CLS Music), nyomában Ákos Utazó-jával (Fehér Sólyom/Magneoton) míg a képzeletbeli bronzérem a már eddig is sokat szerepelt Madonna feat. Nicki Minaj & M.I.A. Give Me All Your Luvin` című alkotásé.

Ezek voltak tehát a MAHASZ 12. heti listájának vezető szereplői. Természetesen a hivatalos honlapon a teljes lista megtekinthető és átböngészhető. A következő héten ismét jelentkezünk, hogy bemutassuk: kik is voltak azok, akik a legjobb helyeket elcsípték.

 - zene.hu -

[2012.04.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még