2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Oláh Szabolcs kiesett – értékeltük a megaprodukciókat
Elbúcsúzott a legszimpatikusabb Megasztár versenyző, ismét értékeltük a produkciókat
A svéd jazzénekesnőtől búcsúzott a Megasztár közönség, ismét értékeltük a versenyzőket
Szomorúak a Puskás Peti rajongók - exkluzív képek és értékelés a Megasztár elődöntőről
Latin est a Megasztárban – Szabó Eszter lemaradt a dobogóról
Képgalériák
Exkluzív képek az elődöntőről 1.
Exkluzív képek az elődöntőről 2.
Exkluzív képek az elődöntőről 3.
Exkluzív képek az elődöntőről 4.
Kapcsolatok
Baktai Anikó
Bocskor Bíborka
Hoffman Mónika
Kontor Tamás
Póka Angéla
Rúzsa Magdi
Szabó Eszter

Simán kiesett Baktai Anikó - értékeltük a megasztárokat
Musicalest a Megasztár 6. döntőjében.

Ezen adás alkalmával a musicalek különleges dallamvilágába nyerhettünk bepillantást. A versenyzők a West Side Story egyik leghíresebb betétdalával, az Amerikával közösen nyitották meg estét.

Rúzsa Magdolna - Rocky Horror Picture Show: Time Warp
Játszi könnyedséggel oldotta meg ezt a könnyűnek, aligha mondható feladatot Magdolna. A versenyzőkhöz egyértelműen ez a műfaj állt legtávolabb, mégis néhányuk meglepően otthonosan mozgott a színpadon – ahogy a musicalekben szokás. Hangja tiszta volt és éneklése sem hemzsegett a hibáktól - sőt annyira belejött és legyőzte lámpalázát - hogy még a nézők közé is lesétált a stúdióban. A zsűrinek nem volt egyetlen rossz szava sem, dicsérték bátorságát és hangját, Presser Gábor a legjobban: „Ez nagyon ott volt. Szépen kitisztítottad a hangod. Nagyon-nagyon bírtam. Ha téged hallgatnak a depressziósok, biztos, hogy jól vannak mára.”

Baktai Anikó – Hair: Easy To Be Hard
”Kezd kisütni a nap, itt a tavasz, rengeteget nevetünk. Nagyon-nagyon jól érzem magam a srácokkal, és nagyon rossz lesz itt hagyni. Szeretem az érzelmes dolgokat, nem titkolom tovább. És most már felvállalom azt, hogy tudok sírni is.” -nyilatkozta a Megasztár kamerájának Anikó. Sajnos volt is oka sírni, mert párbaj után, hatalmas hátránnyal ő lett az, akinek búcsúznia kellett. Hullámzó szereplései ellenére a zsűritagok az egyik legtehetségesebb énekesnek tartják, ám tényleg, közel sem ez volt eddigi legjobb produkciója. Sajnos tökéletes hangja ellenére az érzéseket, melyeket közvetíteni szeretett volna, nem sikerült átadnia sem a közönségnek, sem a zsűrinek. „Kiengeded a hatalmas hangod, de az érzelmek rovására, egy picit üres volt. Elvitt a saját hangod varázsa, de érzelmileg nem raktál annyit bele” – értékelte Soma.

Kontor Tamás - Singin' In The Rain: Singin' In The Rain
Tamás elhatározta, hogy magasabbra teszi a lécet: táncolni is fog. Az egyik leghíresebb musicalszám interpretálása azonban cseppet se egyszerű feladat. Előadásával nem volt semmi baj, de mégis hiányzott belőle valami eredeti – talán betudható annak, hogy látszott rajta – nagyon koncentrál a mozgásra és az énekre egyaránt. Ez sajnos az összhatás rovására ment végül - nem is kapott elég sms-t a nevére, így ismét párbajozott, de a közönség újra neki szavazott bizalmat, Anikóval szemben. A zsűri véleménye megosztott volt, Pély Barnabás nem tudott – nem is akart - belekötni, ám Soma keményen bírálta előadását.

Póka Angéla - The Color Of Purple: Ms. Celie's Blues
Elképesztően mellbevágó produkcióval állt elő Póka Angéla. A teljesen hibátlan éneklés már nem elég ezen a szintjén a versenynek – itt már érzelmeket kell közvetíteni. Pont ez sikerült az énekesnőnek a legjobban, zavarba ejtően őszinte és érzelemdús előadásával mindenkit elkápráztatott, pár másodpercig még Tilla sem tudott szólni. A hangulatot mélyítette és a színvonalat emelte, hogy Szabó Tamás szájharmonikás, igényes játékával kísérte. A zsűri – nem meglepő módon – csak dicsérni tudta: „Ha valamit hozzá kell fűzni, az nem sok. Ha a családom megkérdezi, miért érdemes egy televíziós műsort napi húsz órában tolni, hát ezért. Az ég a földdel összeért. Remélem, hogy egyszer a lábnyomodba léphetek! Ennyi...” mondta Novák Péter.

[2006.04.03.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Tujunga 2006.04.03. 20:53 • [4]
nahát, műsört olyan nézni, mintha műsört innál, rettentően első lépés a guminőhöz:)) ne tégy olyat többé, mert tuti rossz vége leszen...:))))
(megsúgom: az előző döntőben volt kinn Angéla a három kiesőben)
hátugye, az újságírók is csak emberek:))) mégtán söröznek is közben, vagymi, ahogy én is:)))
gpeter 2006.04.03. 20:45 • [3]
Kedves Tujunga!
Köszönöm észrevételed és kritikádat, de mint tudod senki sem tökéletes. A műsört természetesen néztem, viszont gondolom észrevetted, elég későn végződik. Egy elemzést megírni nem két perc és az újságírok dolga sem könnyű, de természetesen ezzel is tisztában vagy.
A hibát javítottuk.

Üdv: Gizella Péter
Tujunga 2006.04.03. 20:40 • [2]
khmmm...
A szerző talán megköszönhetné, hogy erre a "picike" hibára felhívtam a figyelmet, és kijavíthatta, mielőtt totál beég szegény. szivesen máskor is:)
Tujunga 2006.04.03. 18:15 • [1]
Ha valaki nerm nézte a műsort, akkor ne írjon beszámolót róla. De elhiszem, hogy a szemem káprázott, amikor Tomi és Anikó mellett Esztert láttam a 3 legkevesebb szavazatot kapott énekes között a végén, nem Angélát, márha ezt pl. fotóval bizonyítani tudja...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még