2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Aaliyah

Váratlan: készülőben Aaliyah új albuma?

Arról, hogy egy énekes halála után lemezt jelentessenek meg a neve alatt már hallottunk. Többnyire a sztárok menedzserinek, producereinek és időnként családjának ötletére készülnek ezek. Rendszerint azzal magyarázzák létrejöttüket: nem akarják, hogy adott híresség neve feledésbe merüljön, illetve a már felénekelt, de még kiadatlan dalok az ismeretlenség homályába vesszenek.

De arról, hogy kinek és mennyi pénzt hoz ez a konyhájára, többnyire nem szól a fáma.

Mindenesetre ez történik mostanában a 2001-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt Aaliyah egykori anyagaival is, az új album munkálatai állítólag már a finisben tartanak.

Vasárnap Jeffrey "J. Dub" Walker producer lebbentette fel a fátylat a készülő albumról Twitter oldalán, ahol azt írta: „Épp most kaptam a nagyszerű hírt, hogy az eddig kiadatlan Steady Ground című dal, amin együtt dolgoztam Aaliyah-val rajta lesz a következő albumán:).”

Walker volt a társszerzője a What If és az I Refuse című daloknak is, amelyek az énekesnő azonos című, 2001-es lemezén jelentek meg.

A bejegyzés után Walker beszélt a Steady Ground-ról is You Know I Got Soul című weblapján, ahol megmagyarázta a rajongóknak, miért váratott magára ilyen sokáig az új dal.

„Ez volt az első dal a Rock the Boat óta, de amikor a hangmérnököm keverte a felvételt, a hang valahogyan elveszett. Szóval a hangok amit hallotok, valójában csak demo hangok. A végső hangok kitörlődtek, ez van. Szóval ez az, ami miatt nem készülhetett el az album.”

Csatlakozz, ha szereted a zenét.

Bár a Perez Hilton Aaliyah testvére, Rashad Haughton Twitter-fali közlésére hivatkozva azt állítja, hogy hivatalos album nincs kiadás alatt.

Az utolsó Aaliyah-album új anyaggal a 2002-ben jelent meg I Care 4 U címmel, a korong nyolc hónappal az énekesnő 2001 augusztusában történt repülőszerencsétlenségét követően látott napvilágot.

Aaliyah januárban lett volna 33 éves.

A Steady Ground-on közreműködött Static Major repper és énekes - legismertebb Lil Wayne-nel közös Lollipop-os munkájáról –, aki szintén korán távozott. Ő 2008 elején hunyt el operáció közben, melynek célja autoimmun-szerű betegségének stabilizálása lett volna.

-kiko

[2012.03.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még