2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Klipprömier! Josh és Jutta - Hey Baby Girl!
Előkarácsonyi meglepetés érkezett! Csodás fényjáték Győrben, zenével
Karácsonyi dalok: Josh és Jutta - Szép Karácsony
Aranyos videót találtunk a Josh és Jutta párosról, csak néztünk
SP és Vastag Csaba tarolt a Fonogram jelöltek közül - Fankadeli, Josh és Jutta, a Road és Tabáni István is nyert
Nyerj dedikált kiadványt! Megjelent a 2011-es év elsöprő újdonsága, a Hungarian PopTop 2011
Remek kikapcsolódás - 18 érdekes klip, amelyek nem régen debütáltak 
Szavazz 2011 legjobb magyar videóklipjeire! - bemutatjuk a jelölteket 2. rész 
Kapcsolatok
Josh és Jutta
Pavlicsek "Pavli" László
Széles Izabella
BNF
Stereo 2.0

Karácsony a hazai előadóknál - vall Széles Iza, Bat, Josh és a Stereo 2.0

Már csak tényleg párat kell aludnunk karácsonyig. Ám addig még van idő, hogy a magyar könnyűzenei élet jelentős alakjait egy kicsit kifaggassuk, nekik mit is jelentenek az ünnepek. Most Széles Iza, Pavli, Bat, Josh és Leo és árulta el kedvenc karácsonyi dalát és a legkellemesebb emlékeit.

– Szeretem a karácsonyt, csak a körülötte felgyülemlett nagy fesztivált nem... A karácsony nem az ajándék vásárlásáról szól, hanem a szeretetről, az odafigyelésről, a meghittségről, de sajnos a mai világ ezt kiölte belőle...Ez engem zavar...Pont ezért megegyeztem a családommal már 2 éve hogy csak valami kis apróságot veszünk egymásnak karácsonyra... Jelképesen, hogy ne az ajándékozásról szóljon ez az ünnep... A karácsonyi dalok közöl pedig Mariah Care: All I want for Christmas, és az örökzöld Judy Garland: Have yourself a merry little Christmas című dalok a kedvenceim. – árulta el Széles Iza.

- Dean Martin előadásában a White Christmas a kedvenc karácsonyi dalom. Talán azért mert a gyermekkoromra emlékeztet. Mai napig szívesen hallgatom. Egy barátomnál egész évben fel van állítva a karácsonyfa, néha meglepik egymást a kedvesével, apróságokat, ajándékokat tesznek alá, függetlenül az évszakoktól. Valahogy én is így vagyok ezzel, igyekszem úgy élni, hogy a családom, a szeretteim, a barátaim bármikor számíthassanak rám, ez a szeretet mellett csupán figyelmesség, amire az ember szívesen fordít időt. Mindegyik karácsony emlékezetes számomra, amit a családommal tölthettem. – mesélte el a zene.hu-nak Pavli (Pavlicsek László), a Velőrózsák énekese.

Az aktuális kedvenc karácsonyi dalom elfogultság nélkül az Adrival közösen készített dalunk, a BNF és Adri- Legyen egy ünnep, azonban ha klasszikust kell mondani akkor a Wham együttes Last Christmas című dala. Nagyon hangulatos, és nem hiába dolgozta fel szerintem a Cascadatol kezdve Mariah Carey-ig sok-sok neves előadó! A kedvenc karácsonyi emlékem pedig pár éve, amikor utoljára rendes fehér, havas karácsony volt, és a családommal és a volt barátnőm családjával tölthettem az estét! Számomra nagyon fontos ilyenkor a barátok és a közeli ismerőseim szeretete, és az ajándékozás annyira nem fontos. – árulta el Bat a BNF tagja.

 – A kedvenc karácsonyi dalom? Hmm az a helyzet, hogy a Szép Karácsony az ami ugye Josh és Jutta dal, és jómagam írtam. Azért kedvelem, mert beleírtam a gondolataimat, érzéseimet a karácsonyról, így azt hiszem a második kérdést is megválaszoltam, tehát ez a legkedvesebb emlékem. Meg kell hallgatni ezt a dalt, odafigyelve a szövegre, az hűen tükrözi az érzéseimet a szeretet ünnepéről.. :) - felelt kérdéseinkre a Josh és Jutta duóból Josh

- Nem igazán van kedvenc karácsonyi dalom. Minden évben változik, hogy éppen mi van rám hatással. Az egyik legemlékezetesebb karácsonyom talán a 2009-es volt. Előtte indult el a Stereo 2.0 és nagyon sok olyan dolgot kaptam, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy sok olyan dolog vált valóra, amiről már nagyon régen álmodoztam. – mondta Leo, a Stereo 2.0 tagja.

- zene.hu -
 

[2011.12.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még