2024. május 14. | kedd | Bonifác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Sziámi – öt év után új album!
Guinness világrekord-döntési kísérlet a Sziámitól
A Sziámi zenekar Guinness rekordra készül - közöljük a részleteket
Meddig fog még felállni??? - interjú a Sziámi tagjaival
Müller "illedelmes" Péter a KOGart-ban
Képgalériák
Insomnia
Kapcsolatok
Sziámi
Kapcsolódó események
Insomnia - A művész nem alszik
[2006. március 17. 05:00 - 19. ]

Sikeres Guiness rekord a Sziámitól

Szombat 04 óra: gyakorlatilag folytatódik a buli, de némi tempó visszavétellel és a művész hiába nem alszik, de szervezete már szeretné visszakapni régi megszokott nyugalmi állapotát, ezért némi regenerálódásra van szükség a művészeknek is és némi fáradság mutatkozott: egy holtpont - ami teljesen természetes ezen szituációban -, talán a legnehezebb időszak amikor hajnaltájt az érdeklődők és azok akik csak bulizni jöttek le kissé kapatosan elindultak hazafelé.

Szombat délelőtt folyamatosan jöttek és váltották egymást az arra járók kiváncsiskodók a közönség soraiban pedig azok vették ki részüket akik lelki energiával suggaltak erőt és kitartást a színpadon folyvást zenélő és kissé lelassult és a szemek nyitva tartásával küszködő zenészeknek, - nem könnyű elhihetik. Ismét peregtek a másodpercek, az órák és ismét besötétedett.

Szombat 22 óra: és ismét kezdetét vette egy koncert blokk „Hiperarhív” névre keresztelve, amely régi URH, Kontroll, Tao, Joy Division, Seress korszak emlékezetes dalait foglalta össze. Közben ismét egy fantasztikus performance: egy kedves és érdekes modellt varázsoltak alkotói néhány óra munkával műalkotássá, egy újabb vízióvá, ami igaz, nem maradandó alkotás, hiszen csak a fotók és videók örökítették meg és dokumentálták létezését, majd visszabontották mint a kiállítási installációt, de ennek élménye is bennünk marad.
A hangulat fantasztikus, hiszen ma éjjel többen jöttek le, mint pénteken és mindenki nagyon jól érezte magát és a zenekarba is lendületet adott az ott lévő tömeg ereje, energiája.

Vasárnap 03 óra: most már ismét küzdenek - hiszen a nagy koncert sok energiát elvett - a szemek nyitva tartásával, de Müller Péter és az énekesnő hangján nem lehet észrevenni bármi változást, romlást.

Vasárnap 04 óra: megkezdődik az utolsó óra gigászi küzdelme a percekkel, de a tömeg még mindég kitartóan szurkol és táncol, majd az utolsó percekre Péterék felállnak és az óra felé fordulva éneklik az utolsó sorokat a dalból.

Vasárnap 05.05: Megcsinálták! Boldogan, de fáradtan fordulnak vissza a közönség felé ahonnan taps és gratulációk szállnak a csapat felé.
Müller Peti összes erejét összeszedve még a szemét is kinyitva „pózol” a csoportkép kedvéért a fotósoknak, majd jönnek sorban a személyes gratulációk, fantasztikus volt.
Egy TV stáb rögvest pár mondatos interjúra fogta Pétert és a csoportokra bomlott közönség önfeledten örvend ennek a 48 órának, és annak itt lehettünk.

Maximális tisztelet és fő hajtás mindenkinek, aki végigcsinálta a 48órás programot akár a színpadon akár a stábból, akik segítették ennek lebonyolítását!

GRATULÁLUNK!

Aki nem volt ott, az bizony jócskán lemaradt valamiről, amit aligha hiszem, hogy egyhamar megismételhetne valaki!

-BK-

[2006.03.22.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még