2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Megalázott!" Súlyos vádak az X-Faktorban  
Ismét dupláztak az X-Faktor sztárjai! De ennek nem mindenki örült  
Kováts Vera befejezte, Baricz Gergő folytathatja! Nézd vissza a produkciókat!
Takács Nikolas portugál énekesnővel tért vissza az X-faktorba 
Drámai video! Kováts Vera Király L. Norbi nyakában zokogott 
˝A televíziózás kizárólag csapatban működik.˝ - Interjú az RTL Klub programigazgatójával
Szerdán X-Faktor 2011 koncert az Arénában - jegyek itt
Kapcsolatok
X-Faktor

Padlót fogott a kicsi lány! A legdrámaibb estén vannak túl az X-Faktor énekesei

Újabb hét, újabb drámai befejezés egy előadónak. Az amerikai X-Factor aktuális hetében ezúttal a verseny legfiatalabb versenyzőjének ért véget a játszma. Most ő volt a leggyengébb a legjobbak között. De erről nem a zsűri döntött: Nicole Scherzinger szavazatával a nézőkre hárította a tovább juttatás felelősségét.  

Csütörtök éjjel a 13 éves Rachel Crow-nak Marcus Cantyval kellett párbajt énekelnie. Azzal a Marcus Cantyval, akinek legutóbb is küzdenie kellett a bennmaradásért. Amikor a műsor házigazdája, Steve Jones olvasta a végső névsort, Crow – aki néhány pillanattal korábban azt mondta, rendben lesz, bármilyen döntés szülessék is – a földre zuhant, mintha valaki hasba vágta volna, és hangosan zokogni kezdett az X-Factor színpadán.

Az ifjú énekest mentora, Simon Cowell szedte össze a mindent jelentő(?) deszkákról, és az édesanyja próbálta vigasztalni. „Mommy” – szipogta a kislány, miközben a kamera Nicole döbbent képét mutatta. Úgy tűnt, mint aki el sem akarja hinni, amit lát.

Ajánlunk egy jó koncertet!

Mikor végre megszólalt, Crow a következőt mondta: „Annyira szeretlek titeket! Mindenkit, aki szavazott rám, és azokat is, akik nem… Köszönöm, hogy megtettétek, mert nélkületek senki nem lennék. Remélem, számomra ez nem a véget jelenti. De tudjátok mit? Tudom, hogy ez nem a vég. Messzire fogok jutni, ígérem. Szeretlek titeket”.

Aztán ment, és a családjának is megköszönte a támogatást.

Hallgasd meg Rachel Crow párbajdalát ITT:

A döntés után Cowell azt mondta: „Köszönöm mindenkinek, aki szavazott a kicsi lányra. Hiszem, hogy olyan szinten esett ki, ahová csak eljuthatott. Ahogy korábban mondtam, amikor először találkoztunk, fogunk még hallani Rachel Crow-ról, és én tartom a szavam.”

Jones ekkor Scherzinger felé fordult, megkérdezte, akar-e valamit hozzátenni a történtekhez. De az ex-Pussycat Doll elfordult anélkül, hogy bármit is mondott volna.

Marcus Canty így szerepelt a párbajban:

Korábban mind Crow-nak, mind Canty-nak meg kellett küzdenie a zsűri kegyeiért, azaz a tovább jutásért. Párbajdalának utóbbi az I'm Going Down című számot, míg a fiatal versenyző az I'd Rather Go Blind-t választotta. Az előadásokat követően L.A. Reid dicsérte Crow-t a csodálatos produkcióért, ennek ellenére Canty maradására szavazott. Vele szemben Cowell és Paula Abdul Crow versenyben maradását támogatta. A végső döntés tehát Scherzingerre maradt, aki könnyeivel küszködve mondta, hogy nem képes egyedül meghozni ezt a súlyos döntést. Így Canty-t tartotta benn, ezzel elérve a döntésképtelenséget, és az amerikai nézőkre hárítva a felelősséget.

A nézők pedig úgy érezték, a folytatásban Marcus Canty-t látnák szívesebben. Vele együtt már csak négyen versenyeznek a legjobb három közé jutásért. Így neki, Josh Krajcik-nak, Melanie Amaronak és Chris Renenak jövő héten újra két dallal kell készülnie.

Keressétek beszámolónkat jövő pénteken is, addig viszont olvassátok a legfrissebb hazai X-Faktoros híreket itt, a zene.hu-n! Ne feledjétek, szombaton kiderül, ki a tehetségkutató három legjobb énekese, és ezzel együtt búcsút is veszünk valakitől…

-kiko/MTV News-

[2011.12.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még