2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Wolf Kati
Pély Barnabás

Ilyen még nem volt: Wolf Kati és Pély Barna közös karácsonyi dallal rukkolt elő - ingyenes letöltés

Mikulás napján, a kedd esti DTK – D. Tóth Kriszta Show-ban debütál az idei karácsony magyar dala, a Karácsonyi álom videoklipje. A Szekeres Adrien, Wolf Kati, Pély Barna és Roy által előadott dal zenéjét a Los Angelesben dolgozó Balázs Ádám szerezte a DTK Show felkérésére, ezért láthatták a klipet először itt a nézők december 6-án este. 

 Négy nagyon különböző zenészt hoztunk össze a dal kedvéért, akik még soha nem zenéltek együtt -- meséli D. Tóth Kriszta a Karácsonyi álomról. Ez a dal az ünnep, a megérkezés és otthonlét gyermeki örömét idézi fel, nem véletlen, hogy amikor a stúdióban először elhangzott, a közönség és a stáb több tagjának is könnybe lábadt a szeme... A DTK Show felkérésére november elejétől dolgozott együtt Balázs Ádám zeneszerző a szám producerével, Pély Barnával, aki régóta szeretett volna már egy karácsonyi dalban részt venni.

Lájk, ha szereted a karácsonyt.

Nehéz jó ünnepi dalt szerezni. Legyen kedves, kicsit pátoszos, de nem giccses, és a legfontosabb, hogy valami újnak kell születnie. A Karácsonyi álom szerintem épp ilyen lett – állítja Barna. Az énekesekkel, Szekeres Adriennel, Wolf Katival, Royjal és Barnával, valamint a Kós Károly Ének-zenei Általános Iskola gyermekkórusával november közepén vették fel a dalt, hónap végén pedig már a mesés hangulatú videoklip is elkészült, amelyben feltűnik Kriszta is. Kohánszky Roy szerint a közös munka, bár feszített tempóban zajlott, de nagyon jó hangulatban telt.

 Keressük az 50 legnépszerűbb karácsonyi dalt 

- A hazaérkezés öröméről szól a Karácsonyi álom, sokan fogunk sírni, amikor hallgatjuk ezt a dalt – vallotta be Szekeres Adrien.

Vannak, aki fáradtan, rosszkedvűen készülődnek karácsony előtt, jó lenne, ha nekik tudnánk segíteni a ünnepre való ráhangolódásban
– ezt már Wolf Kati mondta a dal felvétele után.

A dal már letölhető, a linkje itt érhető el.

Rengeteg élmény és szeretet született ebből a dalból. Szerencsésnek és hálásnak érzem magam ezért a feladatért – a kedd esti DTK Show vendégeként a Karácsonyi álom dalszerzője. Balázs Ádám évek óta az Egyesült Államokban él és alkot, dolgozott többek között John Malkovich-csal és Clint Eastwooddal is. A rendkívül sikeres zeneszerző két kicsi lány apukája is. A horrorfilmek zenéje hiába sikerül nagyon jól, azt nem mutathatom meg a gyerekeknek – mesélte nevetve D. Tóth Krisztának.

- Ez az első szerzeményem, amit játék közben énekelgetnek a lányok, és ez számomra az igazi siker. Nekem már elkezdődött a karácsony – tette hozzá Balázs Ádám. 

Nézd meg a klipet ITT!

- Lájk, ha kedveled a karácsonyi dalokat.

[2011.12.06.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
neri 2011.12.08. 14:35 • [1]
Azt azért megjegyezném, hogy szerintem nem teljesen fer a cikk címe. Ez a dal NEM Wolf Kati és Pély Barna közös karácsonyi dala. Az sem igaz, hogy az Ő daluk, mert nem Ők írták, sőt az sem igaz, hogy Ők adják elő, mert összesen 4-en adják elő. Így nem lehet az Ő daluk...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még