2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Wolf Kati
Takács Nikolas
Tóth Gabi

Jön a szuperkoncert! Fellép a Smile Rock Circusz, Wolf Kati, Zséda és Takács Nikolas - jegyek itt

Az idei év legnagyobb évvégi meglepetése: Karácsony utolsó éjszakáján, december 26-án Karácsonyi Szuperkoncert Zsédával, Wolf Katival, Keresztes Ildikóval, Tóth Gabival és Tóth Verával a Syma Csarnokban. Extra meglepetés: Takács Nikolas! Közreműködik a Smile Rock Circus és a Budapest Jazz Orchestra! A legszebb karácsonyi ajándék! 6 csillagos karácsonyi koncert – szupersztárok, akik először állnak egy színpadon!

Tavalyi dupla teltházas Müpa – koncertünk után számunkra is kiderült, a közönség mennyire imádja és értékeli a „one- night show”- kat, vagyis az olyan produkciókat, amelyek csak egyetlen egyszer, egyetlen estére kelnek életre. Olyan élmény tehát, amelyről nem szabad lemaradni, hiszen soha nem lehet azt bepótolni. Egy évvel ezelőtt magasra tettük a mércét, és már egy nappal később megálmodtunk egy még sokkal merészebbet!

Mi volt az alapötlet?
Las Vegasban minden világsztár megfordul, de még ott is nagy durranásnak számít, ha többen is összefutnak egyszerre. Amikor Mariah Carey és Celine Dion duettet énekel, majd egyszercsak megjelenik Aretha Franklin, kézenfogva Shania Twainnel és Gloria Estefannal, ott lássuk be, megszületik maga a csoda. Hittünk benne, hogyhasonló csodákra mi is képesek vagyunk. Ekkor kezdtünk el telefonálgatni, és kiderült, sokan vágynak is rá, hogy együtt szerepeljenek másokkal, bár való igaz: a legnagyobb sztárokat nehéz egy időben egy helyszínre összeszervezni.

Ajánlunk egy jó koncertet!

Nektek sikerült?
Életünk eddigi legnehezebb feladatán vagyunk túl, de igen. Amikor Nikolas Portugáliában klipet forgat, Zséda tévéshowkban szerepel, Keresztes Ildi ki sem lát az X- Faktor kulisszái mögül, Wolf Kati első saját szuperkoncertjére készül, Tóth Vera és Tóth Gabi épp lemezt vesznek fel, és közben mindenki folyamatosan turnézik, bizony kellett némi tér-, és időhajlítás, hogy egyszerre próbáljuk össze a hat szólamú repertoárt egy közel 30 fős Jazz Orchestrával. Merthogy ellentétben az esztrád- műsorokkal, -ahol a sztárok egymás után lépnek színpadra-, itt valóban közösen énekelnek majd. Az élmény bennünket már most kárpótolt mindenért: biztos vagyok benne, hogy a közönség még soha nem hallott és látott ehhez foghatót.

Azért a sztárok külön- külön is színpadra lépnek?
Igen, a koncert elején mindenki elénekli a saját legnagyobb slágereit, amit a közönség tőle a legjobban szeret. Miután a koncert nemcsak nevében karácsonyi, de éppenséggel pont karácsony harmadik napjára esik, természetes, hogy igazi, ünnepi hangulatot teremtünk, amikor művészeink előadják a legismertebb, és legsikeresebb magyar és külföldi karácsonyi slágereket is. Fontos megjegyeznem, hogy ez – az amerikai Christmas Showk- mintájára igazi, vidám évvégi fieszta lesz, ahol a minibe öltözött szexi angyalkák feleselnek majd egy focicsapatnyi mikulással. A koncert csúcspontja természetesen a közös produkció lesz, ahol valamennyi sztárénekes egyszerre jelenik meg a színpadon. Garantálom, hogy azokat a perceket soha, senki nem fogjaelfelejteni!

Arra is gondoltatok, hogy egy nagy karácsonyi házibulinak egy kis koccintás sem árt?
Nagy büszkeség számunkra, hogy az ország legismertebb borászai közül ketten is fantáziát láttak ebben a különleges karácsonyi showban. Bock József és Gere Attila hozzák el nekünk ezen az estén valamennyi büszkeségüket, úgyhogy a nagy ünneplés közepette bármikor koccinthunk az ország legfinomabb boraival. Mivel utánunk a Magna Cum Laude ugyanitt tartja évvigi nagykoncertjét, megfűztük őket, hogy hozzák el hozzánk is híressé vált pálinkájukat is, úgyhogy akinek kedve tartja, szilveszterig már haza se menjen a Syma Csarnokból!

Kiknek ajánljátok ezt a showt?
A próbákon azt láttam, valamennyi sztárvendég erején felül készül, és szívét-lelkét beleteszi egy eddig nem látott közös produkcióba, ezért úgy érzem, ki- ki saját rajongótábora semmiképp nem maradhat le az eseményről. De úgy érzem, ez egy remek alkalom arra is, hogy egész családok együtt éljék át a csodát, és ha elfogyasztották az ünnepi ebédet, egyszerre töltsenek el velünk, egy igazi, hamisítatlan, filmbe illő karácsony estét, rengeteg sztárral, kiváló zenékkel, és remek borokkal. Én az egész családomnak ezt adom karácsonyi ajándékba, és szívből ajánlom ezt másoknak is!

Karácsony utolsó éjszakáján, december 26-án tehát Karácsonyi Szuperkoncert Zsédával, Wolf Katival, Keresztes Ildikóval, Tóth Gabival és Tóth Verával a Syma Csarnokban 20 órától! Extra meglepetés: Takács Nikolas!

Vedd meg a jegyedet ITT kezelési költség nélkül.

[2011.12.21.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Laci89 2011.11.27. 09:02 • [1]
http://www.youtube.com/watch?v=5-qmmAY8r48

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még