2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Bee Gees: Love Songs
Bee Gees: Number Ones
Kapcsolatok
Bee Gees

Rossz hír! Már csak napjai lehetnek hátra a kiváló énekesnek

Májrákkal küzd a Bee Gees egykori tagja, Robin Gibb. A 61 éves sztár hónapok óta kezelés alatt áll, jelenleg felesége, Dwina gondozza őt.

Az utóbbi hetekben a Gibb egyre törékenyebbnek tűnt, amikor megjelent a nyilvánosság előtt. Múlt héten kórházba került, ahol órákon keresztül gondozták őt, mire hazamehetett. Otthonában 91 éves édesanyja, Barbara és 65 éves bátyja, Berry várta őt. Fivére egyenesen Amerikából utazott a sztár oxfordshire-i házába, hogy az utolsó időkben testvére mellett lehessen.

Gibb múlt hónapban még elég jól volt ahhoz, hogy népszerűsítse Poppy Appeal című dalát – mely egy Bee Gees sláger, az I’ve Gotta Get A Message To You feldolgozása – az ITV-n futó The Alan Tichmarsh Show-ban, de törékeny alkata már akkor is sejtette, hogy baj van az egészségével.

Két héttel korábban vastagbél gyulladás miatt kezelték, de tavaly októberben volt egy bélműtétje is; hasonló orvosi vészhelyzetet követően, mint amelybe ikertestvére, Maurice nyolc évvel ezelőtt belehalt. Áprilisban pedig amerikai turnéját kellett törölni durva gyomorbántalmai miatt.

Hallgasd meg Gibb talán legutolsó dalát ITT!

 

Múlt héten az énekes még megpróbálta hárítani az egészségi állapotával kapcsolatos pletykákat: „Nagyszerűen érzem magam, teljesen jól vagyok” – mondta akkor.

De optimizmusa ellenére a National Health Service azt állítja, hogy akinél rosszindulatú májdaganatot diagnosztizálnak, rendszerint későn veszik észre, és számukra nem sok jövőt jósol a szervezet.

A sztár egyik közeli barátja a következőket mondta a Daily Mail-nek: „Arra kell gondolnunk, hogy Robin egy hihetetlen tehetség mind énekesként, mind zeneszerzőként. Ő és testvérei a zene csodálatos ajándékát adták a világnak”.

Gibb – aki soha nem dohányzott, nem ivott és egészségesen étkezett – tavaly azt mondta a lapnak, hogy naponta 20 percet tölt izzadással egy méregtelenítő kunyhóban.

Ő és Dwina – a sztár 58 éves felesége, aki felszentelt druida papnő – a híradások szerint egy indián sámánt is meglátogattak, egy esetleges természetes gyógymód reményében.

A pár híresen „megértő” házasságban él, amely túlélte azt is, hogy Gibb-nek lánya született házvezetőnőjétől, Claire Yang-tól. A 3 éves kislány 35 éves édesanyjával Oxfordshire-ben él, 5 mérföldre attól az átalakított monostortól, ahol Gibbs-ék és 28 éves fiúk, Robin-John élnek. A sztárnak nem ők az egyetlen gyermekei: első házasságából 2 gyermeke született, ők szintén felnőttek már.

Ajánlunk egy jó koncertet!
 

Múlt éjjel egy interjúban ikertestvére elvesztéséről az énekes úgy beszélt, mint valamiről, amit soha nem tudott feldolgozni. Maurice egy bélelzáródás helyrehozását célzó operáció szövődményeibe halt bele. „Azt képzelem, hogy valahol ott kint van, és egy nap találkozhatok vele” – tette hozzá.

Tavaly decemberben így nyilatkozott műtétje után: „A gasztroenterológusom azt mondta, hogy a beleimnek már csak két órájuk volt a kifakadásig. És akkor rájössz, hogy bármennyire is nem gondolsz a halálra, vagy azt hiszed, hogy ez csak más emberekkel fordulhat elő, te csak egy szervezet vagy, ami napról napra él. Hálás vagyok, hogy itt lehetek. Elveszíteni embereket rádöbbent, hogy meg kell ragadni az életet – nem csak úgy feladni a dolgokat. Nem hiszek a sorsban, vagy a túlvilágban. Csak ennyi van.”

A Bee Gees Maurice halála után, 200 millió eladott lemezzel a háta mögött oszlott fel. A testvérek fivérüket, Andy-t 1988-ban veszítették el. Ő 30 évesen távozott, halálát kokain túladagolás okozta.

Lájk, ha kedveled a Bee Gees dalait.

-kiko/fotó: wenn.com-

[2011.11.21.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
agyebugye 2011.11.21. 18:13 • [1]
Nagyon sajnàlom!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még