2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Újra lángba borult az Aréna: a Rammstein Budapesten
Ősszel megint jön a Rammstein!
Árak nélküli éttermet nyitott Jon Bon Jovi
"Hippilányok, sárkányok, feltört szívek“ - érkezik a Konyha zenekar új klipje 
Új gitárossal koncertezik a Grand Mexican Warlock 
Kapcsolatok
Rammstein
Kapcsolódó események
Rammstein-Made In Germany 1995 – 2011 turné
[2011. november 10.
csütörtök 20:00]

Ismét nagy showra számíthatunk a Rammsteintől

Már csak 2 hét, és újra Budapesten ad koncertet a világ egyik leglátványosabb rock show-ját produkáló Rammstein zenekar. 

Az estét 8 óra körül a svéd Deathstars nyitja meg, a Rammstein tagjai 9 óra magasságában lépnek színpadra 2 órás programjukkal. Miután nincs Rammstein koncert pirotechnika nélkül, így a közönség erre most is bőven számíthat, a tűzoszlopoktól kezdve a görögtűzön át, a minden létező látványelemet felvonultató show-ban.

Egész éjjel tart az építés a koncert előtti napon, ráadásul úgy, hogy a színpadot és a díszleteket az Aréna küzdőterén rakják össze, amíg a világítás és a pirotechnikai elemek a helyükre kerülnek, végül betolják a kész színpadot is a helyére. Ebben 154 magyar technikai ember segédkezik, 5 targoncát és 115 motoros emelőt használnak hozzá.

2 szintes lesz a főszínpad, de mellette egy kisebb színpadon is felbukkan majd a banda néhány tagja, ahova leereszkedő hídon jutnak el, az emberek feje felett sétálva. A felszerelést közel 30 kamion és 6 busz szállítja városról városra. A turnéval saját szakács is utazik, így csupán friss gyümölcsöt és pékárut kértek, minden mást magukkal hoznak.

Kifejezetten egyszerű öltözői berendezést kértek, csak néhány tükör, kanapé, dohányzóasztal, lámpák és fotelek vannak a listán, illetve friss német napilapokat szeretnének a zenekar tagjai kapni. Nincs különleges kívánságuk a szállító járművek kapcsán sem, kisbuszokkal közlekednek majd a városban, nem luxusautókkal.

A koncertre történő belépéskor meglehetősen szigorú, teljes táska- és személyellenőrzést kell végezniük a biztonsági embereknek. Nem lehet bevinni fél- vagy teljesen profi fényképezőgépeket, hang- és videó rögzítő felszereléseket, fegyvert, palackot, üveget, petárdát vagy bármilyen tűzijáték-felszerelést, alkoholt, lézer pontozót, láncokat, illetve szegecses/tüskés csuklóvédőt vagy hasonló ruházatot.

Ezen a turnén a Rammstein kifejezetten a legnagyobb slágereit játssza, hiszen a koncertkörút a napokban megjelent best of albumukhoz kapcsolódik.

Az utolsó jegyek most még megvásárolhatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül. A koncert várhatóan Budapesten is teljes teltház előtt fog zajlani november 10-én. 

[2011.10.27.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Weiser Dániel 2011.10.28. 11:13 • [1]
Az biztos, h iszonyat nagy show lesz. Tőlük csak rosszra lehet számítani (jó értelemben :D). Akinek még nincs jegye a ticketpro-nál még be tudja szerezni. ;)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még