2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Romantikázz velünk - íme 50 remek magyar szerelmes dal
Dalok, amiket mindenki ismer - 44 népszerű retro magyar dal

Szégyen, hogy engem küldött haza! - kifakadt az X-Faktor sztárja

Első élő show-jához érkezett kedden a Fox televíziós csatorna tehetségkutatója. Az X-Factor két és fél órás műsora egy kissé zsúfoltnak tűnt, hiszen 17 előadó állt színpadra, és a zsűritagok - Simon Cowell, Paula Abdul, Nicole Scherzinger és L.A. Reid – is mind elmondták véleményüket. 

Szegény Steve Jones, a műsor házigazdája is egy kicsit kimerültnek tűnt amiatt, hogy egész este koncentrálnia kellett. De végül mindenki szerephez jutott, és a 17 énekesből csak a legjobb 12 mehetett tovább.

Phillip Lomax: ez szégyen!

A fiúk közül elsőként a 15 éves Brian ”Astro” Bradley állt színpadra, és egy lenyűgöző, kifogástalan verzióját mutatta be Kris Kross Jump-jának. „Épp most nyírtál ki mindenkit” – mondta neki Simon, mielőtt a fiúk mentora, L.A. Reid azt mondta volna: „ha ez a kölyök nem jut el a fináléig, akkor ti teljesen őrültek vagytok”. Szóval a srác tovább jutott, ahogy Chris Rene és Marcus Canty is, aki Nicole Scherzinger szerint abszolút színpadra született.

Szegény Phillip Lomax volt az első, akinek búcsúznia kellett a versenytől.

„Szégyen, hogy L.A engem küldött haza ma este, de boldog vagyok, hogy ezen a helyen az első lehetek. Remélem, hogy amilyen hamar csak lehet, felléphetek újra” – mondta búcsúzóul a kiesett énekes.

„Hiszek bennetek, de most mennetek kell!”

Paula Abdulnak egyedülálló kihívásban lehet része két csapatával, az Intensity-vel és a Lakoda Rayne-nel, akik a verseny válogatója alatt váltak formációkká (ismerős a sztori, nem?). Bár mind a két formáció bejutott a legjobb 12-be L. A. azt mondta: ő azonnal, a helyszínen aláírt volna egy szerződést a Lakoda Rayne-nel, miután elénekelték a Come on Eileen pop-country verzióját. Kivételesen Simon is egyetértett vele: hiánypótlónak nevezte a csapatot, akiknek most itt a lehetőség, hogy betöltsenek egy űrt a zenei piacon.



A 10 főből álló Intensity szintén hatásos produkciót nyújtott: Simon egy zenei csodának nevezte őket.

A Stereo Hoggs-nak – a modern és a klasszikus R&B ötvözői – Nicole szerint is tovább kellett mennie, és ez azt jelentette, hogy a kaliforniai tesóknak, a The Brewer Boys-nak kellett távoznia a folytatásból. „Felülmúltátok a várakozásainkat. Hiszek bennetek, ti még karriert fogtok csinálni” – mondta a csalódott testvéreknek mentoruk, Paula Abdul.

„Az elmúlt évtized legjobb hangja!”

Dexter Haygood egy meglepő elegyét adta elő Britney Spears Womanizer-jének és Katy Perry I Kissed a Girl-jének. Simon szerint a 49 éves soul-énekes előadása olyan volt, mint a legfurcsább turmix, amit valaha kóstolt, de tetszik neki az íze! Nicole – a 30-on túliak mentora - azonban nemet mondott az előadásra, és Dexter nem is igazán értette, hogy miért. A verseny legidősebb továbbjutói így a 60 esztendős LeRoy Bell, a 42 éves főállású családanya Stacy Francis, és a gyorsbüfés Josh Krajcik, aki az est legjobb kritikáit kapta.



„A te hangod a kedvencem! A legjobb hang, amit az elmúlt tíz évben hallottam” – mondta neki Paula. Stacy-vel már keményebbek voltak, Simon például azt mondta a háziasszonynak, hogy olyan, mint egy templomi énekes, és komoly stílusváltásra van szüksége.

„Hihetetlen vagy!”

Az est utolsó fordulója – a Simon Cowell mentorálta lányok előadásaival – Simone Battle produkciójával indult, aki egy szexi műsort adott háttértáncosai kíséretében. L.A-t, Paulát és Nicole-t nyilvánvalóan nem hatotta meg az a fajta „erotika”, de legkeményebb kritikáikat mégis meghagyták a mentortársuknak. Simon megvédte énekesét, és azt mondta: a lány egy igazi popsztár, de ez kevés volt a továbbjutáshoz.

Lájk, ha érdekel az X-faktor.

 
Az utána következő 15 éves, imádnivaló Rachel Crow-nak általános elismerésben volt része. Paula azt mondta neki, akár az Egyesült Államok elnöke címért is versenybe szállhatna, mert annyira szeretnivaló. A 14 éves Drew (Simon azt javasolta neki, hogy dobja el a kimondhatatlan vezetéknevét – Ryniewicz) az est másik nagy kedvence lett. Mentora, Simon saját bevallása szerint azért akart annyira visszatérni Amerikába, hogy olyan valakit találjon, mint ő.

A folytatásban Tiah Tolliver előadása – a Sweet Dreams - érdekesre sikerült. „Ha ez egy édes álom volt, nem akarom elképzelni, milyen lehet egy ijesztő” – értékelte Nicole.

Melanie Amaro volt az utolsó fellépő a mindent eldöntő estén. Ő volt az a lány, akit először hazaküldtek, majd Simon elismerte hibáját, utána ment, és visszahozta a versenybe a kitűnő énekesnőt. Amaro ezek után akkorát énekelt, hogy majd’ szétvetette a házat! „Igazán jól tettük, hogy legutóbb megmentettünk Édes, hihetetlen vagy! – nyugtázta L.A. a hallottakat.

Ennek ellenére Simon élete legnehezebb döntéseként értékelte, hogy a lány miatt most két versenyzőt is kellett hazaküldenie.

- Lájk, ha bejött az anyagunk -

- kiko - 

[2011.10.27.]

Megosztom:

Romantikázz velünk - íme 50 remek magyar szerelmes dal

Szerelmes dal lírai népköltészetünk legnagyobb,...


	<strong>Dalok, amiket mindenki ismer</strong> - 44 népszerű retro magyar dal
Dalok, amiket mindenki ismer - 44 népszerű retro magyar dal

A rendszeresen frissülő összeállításunk...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még