2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Bradley Cooper újra együtt? 

A Másnaposok sztárját és a kellemesen telt idomairól (is) híres latin-amerikai színész-énekesnőt szombaton újra egymás társaságában találták Los Angelesben! A pár női tagját egy paparazzi kapta lencsevégre, és a képen látható hölgy valóban nagyon hasonlít az American Idol bírájára. 

Egy Jennifer Lopez-hez közel álló forrás szerint a pár szombaton kétszer is találkozott, azonban a történteket az érintettek közül senki ne akarta kommentálni – adta hírül a people.com.

Ráadásul nem ez volt az első alkalom, hogy a Másnaposok 37 éves sztárja találkozott volna a nála öt évvel idősebb J.Lo-val: a pár múlt hónapban együtt vacsorázott a Per Se-ben New York-ban, de nagyon egyszerűen megmagyarázták a dolgot. A találkozó nem volt más, mint egy üzleti vacsora – állították.

„A new york-i randevú után Bradley és Jennifer továbbra is tartotta a kapcsolatot” – mondta az a bizonyos Lopez-hez közel álló forrás. Hozzátette: Jen felkeltette Brad érdeklődését, és ez az énekesnőnek nagyon tetszik. Jól érzik magukat együtt, Jen élvezi, hogy Brad megnevetteti őt.

Lopez kisasszony egyébként nem is olyan régen „szabadult”, 7 év házasság után nyáron vált el véglegesen férjétől, a latin szívtiprótól, Marc Anthony-tól, aki a rossz nyelvek szerint nem egyszer „helyben hagyta” a gyönyörű dívát.

Akiről sokan nem is tudják, hogy karrierje nem a zenével kezdődött, bár köze volt hozzá. 19 évesen lett elege az egy helyben toporgástól, és döntött úgy, hogy beiratkozik egy tánciskolába, és szerencsét próbál. Eleinte egy manhattani klubban lépett fel, majd elkezdett szereplőválogatásokra járni.

Kiderült: jól döntött, mert felfigyeltek rá, és szerepet kapott az In Living Color című amerikai vígjátéksorozatban 1991-ben. Közben láthattuk őt Mc Hammer U Can't Touch This című 1987-es videoklipjében is táncolni. De az igazi áttörést számára Janet Jackson egyik 1993-as videoklipje jelentette, ami után bekapcsolódott Michael Jackson húgának világ körüli turnéjába is – mint táncosnő.

Jelenleg „bíráskodásra” készül: januártól az American Idol című tehetségkutató csapatát erősíti, mint ítész.

- kiko - 

[2011.10.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még