2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Elindult az X-Faktor második szériája - videókkal
Barna Gergely: "Céltábla lettem"
Érdekes videót találtunk Barna Gergelyről - lehengerlően énekli a Fák is síratják dalt
Sokan viccelődnek az X-faktor kedvencével, Barna Gergellyel 
Barna Gergely bevallotta: "Hidegrázós” pillanat volt
A Táborban folytatódott az X-Faktor - videókkal
Dráma! Barna Gergely összeomlott a dal közben
Kiderült, ki a legjobb 24 előadó - folytatódik az X-Faktor 
Barna Gergely meglepőt nyilatkozott: a továbbjutás ellenére szomorú volt
Barna Gergely: "Zsuzsi közel került hozzám lelkileg"
Barna Gergely ismét meglepetést okozott - videóval 
Barna Gergő kiesett - teljes a legjobb 12 mezőnye az X-Faktor 2011-ben
Dráma az X-faktorban! Barna Gergő összeomlott
Kapcsolatok
Barna Gergely

Barna Gergely: "Jövőre erősebben fogok visszatérni”

A vasárnapi X-Faktorból fény derült arra, vajon kikkel találkozhatunk az élő show-k során, ki lesz az a 12 versenyző, akiknek produkcióit hétről-hétre végig követhetjük. 

Keresztes Ildikónak nagyon nehéz döntéseket kellett meghoznia. Övé volt az egyik legerősebb csoport, mind a hat fiú kiváló énektudással rendelkezett, azonban Ildi csak három embert vihetett magával. Barna Gergely nem került be közéjük, bár Ildinek a szíve szakadt meg érte, de nem merte még kitenni azoknak a megpróbáltatásoknak, amik egy élő műsorral járnak.

Gergely a döntés után nagyon dühös és mérges volt, de mára teljesen megnyugodott. Érzéseit, terveit hivatalos oldalán közölte rajongóival, akik továbbra is hatalmas szeretettel veszik őt körbe, 

„Drága, pótolhatatlan és utánozhatatlan rajongóim!

Most rengeteg gondolat és érzés kavarog bennem, de ezeket mind megpróbálom nektek ide vetni...

Először is megszeretnék mindenkit nyugtatni: már teljesen túl tettem magam az első látásra számomra felejthetetlenül fájdalmas érzésen.

Bevallom a mentorház forgatása után visszazuhantam a letargiába, ismét visszaestem a verseny előtt megszokott önbizalomhiányba. De... rengeteget gondolkoztam, rágódtam és arra jutottam, hogy Ildi döntése teljesen jogos és pont ő az a személy, aki a hatalmas szeretet miatt, amit irántam érez megóvott a folyamatos stresszhelyzettől, az élő show veszélyeitől. Nagyon csalódott voltam és mérges, nem drága Ildimre, hanem magamra, hiszen csalódnom kellett, ami miatt a saját gyengeségem miatt estem ki. Mérges voltam továbbá azért, hogy miért tudják nálam jobban, hogy mit fogok bírni, egy esélyt szerintem mindenki megérdemel - gondoltam akkor. De ez csak a düh miatt volt, mára teljesen máshogy gondolkodom.

A mai nap már tudom és érzem, hogy a lehető legtökéletesebben döntött Ildikó. Lehet nem bírtam volna az élő showban rám nehezedő nyomást és teljesen összeroppantam volna (bár azt azért megjegyzem, hogy a ti és az Ildikó szeretetének és támogatásának erejével csak erősödni tudtam volna). Viszont azért is örülök a döntésnek - ha lehet ilyet mondani - mert mikor visszanéztem magam TV-ben egyáltalán nem voltam magammal megelégedve, a teljesítményemmel volt bajom, hiszen tudtam, hogy tudok ennél sokkal jobban teljesíteni. Ezért is fogok törekedni arra, minden erőmmel azon leszek, hogy jövőre mikor visszamegyek - márpedig visszamegyek - elérjem azt a szintet, amit én elvárok magamtól. Megkeresem a legjobb énektanárt, akinek szárnya alatt ki tudom magamból hozni a legeslegjobbat. Tudom azt is, ha jövőre visszamegyek már egyáltalán nem lesz bennem ez az erős stressz, ami miatt folyton kiborultam a műsor során, hiszen már tudni fogom, hogy mire kell számítanom. A lelki gyengeségem csak abból a szempontból fogok változtatni, hogy a színpadon a lélekerőm sohasem hagyjon el és ne sírjam el magam a produkcióm előtt/alatt vagy után, de ezt a "gyenge" énemet nem fogom magamból kiölni, mert az már nem én lennék, én így születtem és ezt teljesen felvállalom, boldog vagyok, hogy az vagyok aki, és annak neveltek a szüleim, aki most lennék.

Az egyetemi élet - mert hogy most egyetemre járok - pedig biztos vagyok benne, hogy a NAGYBETŰS ÉLETTEL együtt remek tanító lesz, hiszen ők majd olyan - első látásra megoldhatatlan - problémák és helyzetek elé állítanak, amiket egyedül csakis nekem kell megoldanom, nekem kell rajtuk felülkerekednem. Ezek lesznek majd azok a szituációk, amelyek majd felerősítenek arra, hogy alkalmas legyek az ilyen helyzetek - speciel az X-Faktoros kiélezett és feszült pillanatok - lelki elviselésére. Tudom, hogy ez menni fog, száz százalékosan biztos vagyok ebben, hiszen a ti szeretetetektől csak erősödni lehet.

Jövőre tehát újra jelentkezek, lelkileg megerősödve, hangilag felfejlődve ott fogok állni újra a mentorok előtt és igyekezek magamból kihozni a 110 százalékot...

Most pedig jön egy megpróbáltatásokkal teli időszak, amitől erőre kapok, hiszen minden elém kerülő akadályt elhárítok majd, jön egy gyakorlással és készülődéssel teli időszak is, amiben rengeteg időt fogok szánni arra, hogy napról napra jobb és jobb legyek, elérve végül azt a szintet, amit megálmodtam és végül jön egy időszak, amiben annyi időt fogok nektek szentelni, amennyit csak tudok, szeretnék koncerteket, közönségtalálkozókat, de csak ilyen kis, családias légkörben, semmi felhajtás (majd egyeztetünk).

Remélem a szeretetetek most, hogy kiestem nem fog múlni és jövő évig ki fog tartani, nem fog kihunyni a lángocska, amit szívetekben éreztek irántam. Köszönöm, hogy vagytok nekem... ♥

Puszi: Gergő :)”

 

Mely produkció nyeri az X-faktort? VOKS ITT! 

 

Drukkolunk, hogy Gergő álmai valóra váljanak, és reméljük, hogy jövőre ismételten a tévé képernyője előtt szurkolhatunk neki.

- Rosta N. Napsugár -

[2011.10.10.]

Megosztom:

Barna Gergely: "Zsuzsi közel került hozzám lelkileg"
Barna Gergely: "Zsuzsi közel került hozzám lelkileg"

Az X-Faktor 2011 már most bővelkedik izgalmakban,...

<strong>Barna Gergely</strong> ismét meglepetést okozott - videóval 
Barna Gergely ismét meglepetést okozott - videóval 

Barna Gergely egyszer már meglepett egy országot,...

Barna Gergő kiesett - teljes a legjobb 12 mezőnye az X-Faktor 2011-ben
Barna Gergő kiesett - teljes a legjobb 12 mezőnye az X-Faktor 2011-ben

A Mentorok Háza a legfontosabb...

Dráma az X-faktorban! <strong>Barna Gergő</strong> összeomlott
Dráma az X-faktorban! Barna Gergő összeomlott

Keresztrs Ildikó Barna Gergellyel volt kénytelen közölni...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még