2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Barna Gergely
Kollányi Zsuzsi
X-faktor 2011 (X-faktor 2)
StereoTone

Barna Gergely: "Zsuzsi közel került hozzám lelkileg"

Az X-Faktor 2011 már most bővelkedik izgalmakban, és még csak most jön a java! Egy frissen kiesett versenyzővel, Kollányi Zsuzsival, és egy tovább jutó tehetséggel, Barna Gergellyel beszélgettünk.

Velem szemben Kollányi Zsuzsi ül, mellette pedig Barna Gergely. Zsuzsi, eredetileg csak Veled szerettem volna interjút készíteni, és meglepődve, de örömmel vettem, hogy a Gergellyel érkeztél. Hogyhogy együtt vagytok?
- K.ZS.: A látszat csal, csupán barátok vagyunk (nevet). Nagyon jó barátok lettünk az X-Faktor válogatás során. Mindig együtt énekeltünk. Én már kiestem, de természetesen továbbra is jóban vagyunk.
- B.G.: Zsuzsi tényleg közel került hozzám lelkileg. Jó barátokká váltunk a műsor folyamán. Én végig hittem benne, hogy Zsuzsival együtt folytatjuk, sajnálom, hogy már kiesett.

Gergő, egy csapásra a legnépszerűbb tehetségek közé kerültél az X-Faktorban, a hétfői lapok címlapján Te szerepeltél. Viszont leginkább az érzékeny megnyilvánulásaidat emelik ki a lapok. Sőt, Zsuzsin is lehetett látni a tévében, hogy sírásra görbül a szája. Meg tudjátok fogalmazni, mi járt akkor a fejetekben, amikor a legjobb százba kerültetek?
- K.Zs.: Én tényleg majdnem elsírtam magam, de ennek oka van. Arra gondoltam, nem tudom, hogy Évi és én maradunk, vagy megyünk, de Gergővel elválik az utunk. Tényleg drámai volt! Végül mindhárman tovább jutottunk akkor még, és ennek örültem igazán, nem csupán a saját eredményemnek.
- B.G.: Egyértelműen a stressz volt az oka a kiborulásomnak. Izgulós típus vagyok, nem is titkolom. A műsor hátralévő részében az igazi feladatom az lesz, hogy a félelmeimet leküzdjem.

Lájk, ha érdekel az X-faktor.

 

Zsuzsi, megviselt a kiesésed?
- K.ZS.: Nem igazán. Mivel az éneklés a mindenem, természetesen szeretnék a továbbiakban is énekelni. Sok új barátot szereztem, legközelebb persze Gergő áll a lelkemhez, és emellett hatalmas tehetségnek tartom. Drukkolok neki. Sokat tanultam az X-Faktorból és igyekszem a pozitív élményeket elraktározni a lelkemben. 

A műsorban együtt már nem láthatunk titeket, de azon kívül elképzelhető, hogy együtt lépjetek fel?
- B.G.: Ha lenne rá lehetőség, akkor mindenképpen énekelnék Zsuzsival egy duettet!

- K.Zs.: Ezt is megbeszéltük Gergővel, még mielőtt kiestem volna. A saját zenekarom, a Stereotone próbájáról jövök épp, ahol meg is egyeztünk a fiúkkal, hogy a legközelebbi, október 29-i koncertünkön a Gergő lesz a vendég, amennyiben persze erre lesz módja és lehetősége!

- A távolabbi jövőben milyen zenei terveitek vannak?
- B.G.: Nyilván attól függ, meddig jutok el az X-Faktorban. A Tábor után úgy gondoltam, hogy Keresztes Ildikóhoz kell kerülnöm, mivel érzelmileg szerintem egy húron pendülünk. Ha nem jutok tovább, és a legjobb 12 közé már nem kerülök be, akkor sem dől össze a világ. Mindenképpen tovább fogom képezni a hangomat.

- K.ZS.: A zenekaromról már tettem említést, de emellett önálló produkcióval is szeretnék megmutatkozni. A United zenekar billentyűse, Romhányi Áron írt nekem egy számot, ezt a vonalat is vinni fogom tovább. 

Olvasd el teljes beszámolónkat a vasárnapi adásról és voksolj, hogy szerinted ki nyeri az X-faktor 2011-et.

 

[2011.10.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még