2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
X-faktor 2011 (X-faktor 2)
Kocsis Tibor

Meglepődtünk! Kocsis Tibor az X-faktorban olyat tett, amit még soha 

Az idei szériában elég sok visszatérőt, ismerős arcot fedezhettünk fel nézőként, többek között Muri Enikőt, Németh Katicát vagy Samu Kriszta „Mazsit”. Azonban feltűnt egy olyan régi-új versenyző is, akit jóval korábban ismerhettünk meg. 

Kocsis Tibor ugyanabban a Csillag Születik szériában debütált, mint ahol Janicsák Veca is. Akkor a férfi „legyőzte” a tavalyi X-Faktor egyik kedvencét, mivel előkelőbb helyen végzett nála, de a műsor végén mégsem ő vihette el a fődíjat. Négy év után azonban úgy döntött, visszatér a világot jelentő deszkákra és ismét próbára teszi tehetségét. Az interjúban többek között erről is beszélgettem vele.

A Csillag Születik óta eltelt pár évben mennyit változtál? Változtál egyáltalán? Akár hozzáállásban, akár bármiben?
Kocsis Tibor: Igen, céltudatosabb, motiváltabb, magabiztosabb lettem. Olyan négy év van a hátam mögött, amely meghatározó része az életemnek és sokat alakított rajtam. Természetesen a hangomat is képeztem, mert szeretnék még inkább megfelelni magamnak és a környezetemnek.

Lájk, ha érdekel az X-faktor.

 
Miért csak most, a második szériában láthattunk téged újra? Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen tehetségnek, mint te vagy, amint adódik egy újabb lehetősége, ismét beszáll a ringbe, hogy megmérettesse magát.
Kocsis Tibor: Tavaly még nem éreztem magam annyira erősnek, és nem éreztem annyi késztetést, hogy elinduljak ismét egy tehetségkutatóban. Csak akkor szabad jelentkezni, ha az ember saját maga is elhiszi, hogy képes akár a döntőig is eljutni. Sok minden tényleg fejben dől el. Azt is végig kellett gondolnom, az életem bizonyos részeit feladnám-e azért, hogy csakis a zenére, az éneklésre koncentráljak. Végig kellett gondolnom, egyáltalán belefér-e az életembe egy ilyen műsor. Idén jött el a pillanat, hogy ismét megpróbáljam.

Milyen érzés volt ismét egy zsűri előtt állni?
Kocsis Tibor: Teljesen más a műsor résztvevőinek kiválasztási folyamata, mint a Csillag Születiknek, más a zsűri összetétele is. Talán akkor izgultam a legjobban, amikor először álltam a mentorok elé, akkor éreztem azt, hogy „Most vagy soha” érzések kavarognak bennem. Utána már nyugodtabban léptem minden alkalommal a színpadra.

Mennyiben befolyásolta a mostani szereplésedet az, hogy már voltál a Csillag Születikben? Zavart, frusztrált esetleg, hogy neked jobban kell teljesítened, mint azoknak, akik most először vannak itt, vagy egyáltalán nem is foglalkoztál ezzel?

Kocsis Tibor: Igyekeztem tiszta lappal indulni és úgy tekinteni rá, mint egy új megmérettetés. Természetesen tudat alatt ott motoszkált bennem, hogy a négy évvel ezelőtti teljesítmény nem biztos, hogy elég lesz. És azt is tudtam, most más emberek előtt kell bizonyítsak. Másokkal nem foglalkoztam, csak magamra koncentráltam.

Mit remélsz a mostani szériától? Sokan mondogatják azt, hogy talán most jött el a te időd, mint tavaly Janicsák Vecának. Látsz párhuzamot a kettőtök szereplésében?
Kocsis Tibor: Bizonyos szempontból közös utat jártunk be, hasonló volt a helyzetünk, én nem sokkal jutottam tovább a Csillag Születikben, mint ő. Veca tavalyi szereplése is bizonyította, érdemes ismét megpróbálni. Azt remélem, hogy nekem is sikerül megvalósítanom az álmom és csakis a zenéléssel foglalkozhatom majd. Az X-Faktor erre egy kiváló lehetőség!

Mit gondolsz a csoportodról? Mennyire érzed erősnek a versenytársaidat?
Kocsis Tibor: Mindenkit nagyon jó énekesnek tartok, és ami ennél is fontosabb, igazi egyéniségeknek.Mindenki kiemelkedő abban a műfajban, amellyel érkezett az X-Faktorba.

Mit üzennél a nézőknek, a rajongóknak: miért lesz érdemes odafigyelni rád? Mi lenne az az egy mondat, amivel le tudnád ezt írni?
Kocsis Tibor: Én vagyok a korelnök, ezért is mondhatom, hogy jó példa arra, hogy soha nem szabad semmit feladni. Én sem adtam fel az álmaim, és remélem még sokáig tart ez az álom!

Most hétvégén mire számíthatunk tőled? Mutatsz magadból olyat, amit eddig még nem tapasztalhattunk meg, vagy inkább maradjon meglepetés a produkciód?
Kocsis Tibor: Eddig még nem énekeltem szerelmes dalt, a Mentorok Házában viszont azt adok elő. Szeretném az érzelmes oldalamat minél jobban megmutatni.

Olvasd el a beszámolónkat a vasárnapi adásról és voksolj, hogy szerinted ki nyeri az X-faktor 2011-et. 

- Rosta N. Napsugár -

[2011.10.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még