2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Még 53 nap és Rihanna Budapesten koncertezik
"Jutka néni, énekelj nekem!" - Exkluzív interjú Halász Judittal
"Imádom az X-Faktort" - Exkluzív beszélgetés Nagy Feróval
Britney Spears elkápráztatta az Arénát
Új Michael Jackson-lemez a Cirque du Soleil közreműködésével
Videóklipben szerepel a siket szépség 
Sok-sok zenével folytatja a Mikroszkóp Színpad 
Kováts Veronika: "Sajnos még mindig nem tudok róla semmit”
Kapcsolódó Kiadványok
Jackie Evancho: Dream With Me
Kapcsolatok
Jackie Evancho

Megjelent a 10 éves szopráncsoda új lemeze 

2010-ben a legnagyobb példányszámban eladott debütáló lemez Jackie Evancho nevéhez fűződik; a 2011-ben megjelenő vadonatúj lemez produceri munkálatait a legendás David Foster látta el, és a korongon helyet kapott 2 duett is Barbra Streisand és Susan Boyle közreműködésének köszönhetően. 

Az év egyik legjobban várt albuma a klasszikus és a popzene közötti átmenetet képező crossover stílust képviseli „Dream With Me” címmel. Az új korong Jackie eddigi legnagyobb sikerét, az „O Holy Night” című, az Egyesült Államokban megjelent kislemezt is túlszárnyalhatja, amely 2010 novemberében jelent meg, és ez a kiadvány volt az a debütáló lemez, melyből a legtöbb fogyott 2010-ben, az 1 milliós álomhatárt is meghaladták az eladások. 

A „Dream With Me” című album produceri munkálatai a legendás, tizenhatszoros Grammy-díjas (köztük 3 az év producerének járó kitüntetés) David Foster nevéhez fűződnek, aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Celine Dion, Josh Groban, Michael Bublé, Beyoncé, Prince vagy Barbra Streisand.

Jackie Evancho saját dalait énekli „Dream With Me” című lemezén, melyeket Fosterrel közösen készítettek, és amelyek a klasszikus áriáktól a hagyományos popstílusig terjednek, miközben Oscar-díjas szerzemények is találhatóak köztük; mindenképpen az album csúcspontja az a 2 duett, melyet Jackie a zenei legenda Barbra Straisand közreműködésével készített, (a „Somewhere” című dal a West Side Story-ból) valamint a nemzetközi szupersztár, Susan Boyle gyönyörű hangjával kiegészülő „A Mother’s Prayer” című gyönyörű szerzemény.

Minden kétséget kizáróan mondhatom, hogy a „Dream With Me” című albumot Jackie teljes odaadással készítette. Természetes adottságait tökéletesen egészítette ki azokkal az információkkal, amiket a zenék készítéséről tanult – szóhoz sem jutok. Szerintem egy olyan zenei anyagot hoztunk létre, ami tökéletesen lenyűgöz majd minden hallgatót kortól függetlenül. Nagyon élveztük a közös munkát, és bátran mondhatom, hogy napjaink egyik legnagyobb tehetségéről van szó.” – nyilatkozta David Foster.

Jackie 2010-ben indult az America’s Got Talent című tehetségkutató versenyen, amelynek negyeddöntőjébe üstökösként robbant be Puccini „O Mio Babbino Caro” című dalának felvételével, amelyet a YouTube videómegosztó portálra töltött fel. Jackie a show alatt ötször lépett színpadra, és kétséget sem hagyott afelől, hogy az egyik legnagyobb zenei tehetséget ismerhettük meg személyében.

A Pittsburgh-ben született kislány először 8 éves korában énekelt, miután ajándékba az Operaház Fantomja című DVD-t kapta. Néhány hónappal később létrehozta saját YouTube csatornáját, ahová számtalan felvételt töltött. Helyi tehetségkutató versenyeken is részt vett, miközben számos olyan jelentős rendezvényen is fellépett, mint a Pittsburgh Pirates egyik baseball meccse, ahol a nemzeti himnuszt énekelhette. 

[2011.10.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még