2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Már a Pannónia Fesztiválnak is van hivatalos dala!
Rajongói segítséggel készült az új Belmondó-klip
Készül a Belmondo új lemeze
"Sokaknak tetszik amit csinálunk. Igazából ennyi elég" - Piknik Park interjú
A Magashegyi ezer napja: különleges koncert a Müpában 
Kapcsolatok
Belmondo
Kapcsolódó események
Belmondo
[2011. október 8.
szombat 20:00]

Új felállással debütál a Belmondo 

Hazatért a nászútjáról Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere, így a zenekar a két új taggal belevetette magát a „Mikor” munkacímmel készülő nagylemez stúdiómunkálataiba. A rajongók pénteken Salgótarjánban, szombaton pedig Budapesten találkozhatnak a zenekarral, és akár olyan dalok ősbemutatóját is hallhatják, amelyeket a Belmondo eddig még soha nem játszott koncerten.  

Bár az esküvőt augusztus elején már megtartották, Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere csak szeptember végén tudott elutazni nászútra csinos feleségével, Zsanettel.

– "A nyári fesztiválszezonban egyik koncert követte a másikat, ezért döntöttünk úgy, hogy inkább ősszel tartjuk meg a mézesheteket. Hajóval jártuk be Korzikát és Szardíniát, tettünk egy kirándulást Toscanába, kipróbáltuk a tengeri horgászatot és delfineket is láttunk. Fantasztikus volt" – mondta Czutor Zoltán.

A nászút után az énekes-dalszerző azonnal belevetette magát a munkába. Az új felállású Belmondo zenekar vasárnap a Hangfoglalás kiállításon adott rövid unplugged koncertet, a héten pedig a fiúk visszatértek a stúdióba, hogy folytassák a novemberben megjelenő, „Mikor” munkacímű új nagylemez felvételeit.

– "Nehéz döntések után a közelmúltban elbúcsúztunk Temesi Bertalan basszusgitárostól és Pulius Tamás billentyűstől. Mivel remek zenészek és jó barátaink, a velük felvett számok részben ebben a formában szerepelnek majd az új lemezen, a többit viszont már a két új társunkkal vesszük fel ezekben a napokban. Domján Gábor basszusgitárossal és Koltay Kurszán zongoristával a hétvégén két koncerten már élőben is találkozhatnak a rajongók" – mondta Czutor Zoltán.

A Belmondo október 7-én, pénteken Salgótarjánban, a Talent Klubban lép fel. A koncert nemcsak azért lesz különleges, mert itt lép fel először teljes programmal az új felállású zenekar, hanem azért is, mert a Belmondo korábban még sohasem adott koncertet a nógrádi megyeszékhelyen.

A budapestiek szombaton este a Backstage Pubban hallhatják a Mikor, a Süt rám a nap, a Végre itt a várva várt és a Nőj már fel című számokat, amelyek az új albumon szerepelnek majd. A frontember szerint az sem kizárt, hogy Salgótarjánban és Budapesten újabb ősbemutatókat is hallhat a közönség, mert olyan szerzemények is felcsendülnek, amelyeket a stúdión kívül még sohasem játszott a Belmondo.  

[2011.10.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még