2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Retroton aktívabb, mint valaha
Olyat tett a Retroton, mint még soha!
Belehúzott a Retroton!
Rockabilly és a pop a színházban?!
A Retroton megy tovább!
Nap dala: Retroton - Volt egy lány
Kapcsolatok
Retroton
felhasználható
Barabás Miklós
Fekete Tímea
Kapcsolódó események
Retro Legends
[2011. október 8. 22:00 - 9. ]

Szombaton Győrben bulizik a Retroton

A budapesti együttes az előttünk álló hétvégén Győrbe, azon belül is a 232 Music Clubba látogat, ahol egy egész éjjel tartó nosztalgia buli sztárvendégei lesznek. Timi és Miki ígéri: felejthetetlen szórakozásban lesz része annak, aki jegyet vált szombat estére!

A Rertoton kapcsán mindenképp érdemes megemlíteni, hogy hamarosan nagy elismerésben részesülnek. Az AIDS Gálán egy rangos díjat vehetnek át azért, mert számos esetben álltak jó ügy mellé: a Tolerancia Gála állandó résztvevői, s rengetegszer vállaltak ingyenes, jótékony fellépéseket, gyűjtöttek pénzt a rászorulók megsegítésére.

A csapat tehát nem töltötte tétlenül a nyarat, a sok jótékony fellépés mellett sok bulit tartottak szerte az országban. Vitték magukkal a legjobb Neoton Família dalokat, „retrotonos” hangzással, ami annyit tesz: maximális tisztelettel nyúlnak a nagy elődök slágereihez, de a saját szájízükre formálják azokat. A közönség hamar megkedvelte a két előadót, akik képzett énekesek, a legendás énektanárnőnél, Sík Olgánál találkoztak s döntötték el: zeneileg összetartoznak.



Most szombaton – október 8-án – a kisalföldi megyeszékhelyet veszik célba, hogy ott is megmutassák: milyen is az igazi Retroton buli. A helyszín Győr egyik legújabb diszkója, a 232 Music Club lesz, az egykori Darius helyén. Teljesen felújított, igényes környezet várja a szórakozni vágyókat. A mostani éjszaka a nosztalgia jegyében telik majd, a közelmúlt legnagyobb slágerei csendülnek fel a party folyamán. Na meg a Retroton, akik 23 órától lépnek fel.

- Nagyon várjuk már a bulit, mert sok jót hallottunk a 232 Music Clubról. Egy igazán fergeteges hangulatú műsorral készülünk, telis-tele a legnagyobb Neoton slágerekkel. Bízunk benne, hogy sokan eljönnek majd s átszórakozhatjuk velük az éjszakát. – mondta el Miki.

A repertoárban olyan dalok találhatóak, mint az I love you, a Holnap hajnalig, a By by kedvesem, a Don Quijote, s még hosszasan lehetne sorolni. Egy biztos: aki október 8-án egy hatalmas szeretne bulizni, az válassza a Retrotont a 232 Music Clubban, 23 órakor! Maga a Retro Legends névre hallgató party 22 órakor kezdődik, a belépő 1000 forint lesz. A clubbot megtalálod a Czuczor Gergely utca és a Csillag köz sarkánál, bejárat a köz felől!

- hak -

[2011.10.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még