2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kiscsillag
Lovasi András

Utánajártunk, eláruljuk! Hogyan kerül Lovasi András egy olajoshordóba?! 

A Kiscsillag is énekel a gyermekekért! Lovasi András olajoshordóba bújva néz szembe a megpróbáltatásokkal, így szemléltetve hogy az emberi szívnek, amit a videoklipben a hordó szimbolizál, mi mindent kell kibírnia. 

A Minimax és Megamax csatornák Zenével a gyermekekért névvel indított kezdeményezésében a Kiscsillag együttes is részt vesz, akik a program keretében írt dalukban az emberi szívről, mint olajos hordóról énekelnek, amely vasból van, és sok mindent bír. Ez az általánosításon túl, azoknak a beteg kisgyermekek olvasatában értendő leginkább, akiket az olyan szervezetek karolnak fel és segítenek a gyógyulási folyamatok alatt, mint a Bátor Tábor Alapítvány, aki sikerélmények és felhőtlen vidám pillanatok kiváltásával, motiváltság elérésével erősítik a kicsikben a küzdeni akarást a kezelések során.

A dal a mindenki által jól ismert és méltán szeretett Kiscsillag zenei világát tükrözi, a hozzá készült klip pedig az egyszerűség erejével támogatja a mondanivaló megértését. Persze az egyszerűséget korántsem a technikai megoldásokra és a forgatás menetére értjük, hiszen a látvánnyal ellentétben igen bonyolult és összetett feladatok elé állította a stábot és a zenekart. A klip ugyanis összesen négy snittből áll, ami azt jelenti, hogy bakik és leállások nélkül, de legalábbis azok minimalizálásával, egymással tökéletes összhangban, pontos dalszöveget, hozzá illő mozdulatokat, gesztikulációt illetve mimikai játékot kellett az együttes tagjainak produkálni.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Ráadásul úgy, hogy egy tánccsoport is helyet kapott a történetben, akiknek tartaniuk kellett a koreográfiához magukat, és mint tudjuk, minél több egy produkcióban a résztvevő, annál több a hibalehetőség is. És ha már ezzel sem kell számolni, hiszen kiderült, hogy a csapat vérprofi, akkor azért mégse legyen olyan egyszerű a munka! Történt ugyanis, hogy a forgatás időpontjában iszonyatos hőség tombolt, amit a stúdiótérben elhelyezett nagy teljesítményű lámpák, csak tovább fokoztak. A tánccsoport tagjainak maszkja pedig egyszer csak elkezdett olvadozni. A helyzetet néhány ventilátor mentette meg, amelyek segítségével a művészek a leállások alatt visszadermesztették meglágyult álarcukat. 

Hát lehet ezt még fokozni? Naná, hiszen a Kiscsillagról van szó! Lovasiéknak ugyanis mindösszesen négy órájuk volt a forgatásra, ahonnan egyenesen egy balatoni fellépésre siettek, de bátorságból, elszántságból, és erős szívből nem volt hiány, szembe néztek a megpróbáltatásokkal és sikeresen megküzdöttek velük.  

 

[2011.09.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még