2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
X-faktor 2011 (X-faktor 2)
Bús Atyimcsev Judit
Máthé Kristóf
Léki Bence
Aghazadeh Mehid
Maria Mamah
Tarány Tamás
Gajdácsi András
Patocska Olivér
Vígh Zoltán
Samu Krisztina (Mazsi)
Tóth Jonathán
Polgár Géza
Abodi-Nagy Blanka
Varjú René
Bagosi Alexa (Veresné Bagosi Alexandra)
Bagossy Norbert

Befejeződött az X-Faktor válogatója: összeállt a tábor százötvenes csapata

Utolsó válogatójához érkezett az X-Faktor második szériája. A tét nem kevés, hiszen ma este kiderül, kik azok a további szerencsések, akik tovább jutnak a tehetségkutató következő szintjére, a táborba. Múlt héten csúcsot döntöttek a jelentkezők a rossz produkciókat illetően, de a legjobbakból is kijutott a mentoroknak.

„Te vagy az idei X-Faktor Kiszel Tündéje”

Bús Atyimcsev Judit Magyarkanizsáról kapásból kiverte a biztosítékot - először Örög Nórinál, majd Keresztes Ildikónál és Nagy Ferónál. A zongoratanárnő - zongoraművésznő - ugyanis visítva beszélgetett Nórival, majd ezt megfejelve sikítva rontott a színpadra is. A szerb hölgy talán elfelejtette a mentorok korábban többször emlegetett tanácsát, miszerint a kevesebb néha több, mert ahogy kezdett, úgy folytatta. Bár éneklés közben már nem sikoltozott, de a produkciója mégsem azt a hatást váltotta ki a szakértőkből, mint várta - a hölgy előadása ITT nézhető vissza.

Malek Miklós nem jutott szóhoz, de amikor, igen, akkor is csak annyit tudott mondani: ijesztő volt. Keresztes Ildikó sem tudott megszólalni, ám őt a kacagás némította el. Geszti Péter szerint Judit az idei X-Faktor Kiszel Tündéje, és ezzel együtt tovább is juttatta. Meglepő, de Keresztes is. Malek Miklós kitartott véleménye mellett és nemet mondott, de Nagy Feró harmadik igenje megmentette a lányt.

Léki Bence egy nagyon érdekes Lady Gaga imitációval érkezett, de poénból(?) ő is megkapta az igeneket. Egyelőre még nem értem, hogy miért, de talán a jövőben kiderül.

Gajdácsi András előadásai sinkább volt érdekes, mint jó, de ő is tovább versenyezhet. Végülis, valakiknek ki is kell esni… A kimondhatatlan nevű Mehdi arab dala is meggyőzte a mentorokat, és ugye tudjuk: az egzotikus énekes mindig kell.

 Lájk, ha érdekel az X-faktor.


Máthé Kristóf se nem egzotikus, se nem szép, de az AC/DC-t azt nagyon nyomta. Őt is látjuk még!

Patocska Olivérről Brasch Bence jutott eszembe… Miklós brutálisan hamisnak titulálta, de mivel Nagy Feró szerint is tinisztár alkat, megkapta a lehetőséget.

Mely produkció volt számodra a legemlékezetesebb a 2. X-faktor válogatójából? VOKS LENT!

U2-val nem sokan szoktak próbálkozni, de aki olyan bátor, hogy mégis megpróbálja, annak általában bejön (lásd Oltyán Attila). Így tett a biztonsági őrként dolgozó Tarány Tamás is, aki a Beautiful Day-jel kezdett be, és a négy mentor arcát tekintve jól tette. Végig is énekelhette a számot, hiszen valódi koncertélményt nyújtott. Természetesen négy igennel mehet tovább, és szinte biztosra vehetjük, hogy a jövőben nem tőle kell rettegniük a tolvajoknak… - nézd vissza Tamás előadását ITT.

„Sz.r volt, mondjuk ki!”

Hugai Dominika Száva azért érkezett a tehetségkutatóba, hogy a zene által megvalósítsa önmagát. Nos, ha ez az egyetlen útja, hogy megvalósítsa önmagát, nem tudom milyen sors vár rá. A legrosszabb azonban az, hogy saját bevallása szerint az énektanára irányította ide. Mindenesetre jó humora van, Geszti is őszintén megmondta, hogy ez „sz.r volt”!

Szelindi Miklós és Szelindi Miklós már az elején megmosolyogtatta a mentorokat, és a végén is. De rajtuk kívül még nagyon sokan gondolták úgy, hogy innen vagy onnan örökölték a tehetséget, vagy az égtől, vagy ki tudja honnan kapták, de ez minden esetben kevés volt a továbbjutáshoz.

„Tündér vagy!”

Maria Mamah, avagy Marika egyenesen Floridából jött, hogy megismerje magyar gyökereit. Magyar mamája 13 éves korában halt meg, de addig is rendszeresen beszélgetett vele magyarul, és nem mellesleg a dédmamájának a testvére nem más, mint Bartók Béla! A muzikalitás eredete tehát tisztázott, és nem kérdés, hogy találkozunk még Marikával. Hiszen ő Nagy Feró szerint egy tündér, Malek Miklós el volt varázsolva a lány könnyed előadásmódjától, és erejétől.

Vígh Zoltán Kazincbarcikáról színésztanuló, talán ez segítette át azon a buktatón, amit saját bukása jelentett. A dal azonban jó volt, amit ITT nézhetsz újra.

Polgár Géza egyenesen az RTL Klub szerkesztőségéből énekelte - produkciója már elérhető - át magát az X-Faktor továbbjutói közé, Varjú Renét pedig „popsztáralkata” lendítette át a nehezén.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

 
Samu Krisztina Mazsi tavaly a legjobb 50 közé került, most újra megpróbálta. Malek Miklós nem látott fejlődést a tavalyi teljesítményhez képest, Keresztes Ildikó azonban megvédte a lányt, és első körben tovább is juttatták.

Tóth Jonatán sikerért és elismerésért jött… Nos, megkapta! Malek szerint úgy énekelt, mint a Jóisten, Nagy Feró pedig azt mondta: a végére olyan szép lett, hogy beleszeretett.

Aboda-Nagy Blankát általános iskolai tanítónője irányította a zenei pálya felé, s hogy milyen jól tette, azt most Blanka ország-világ előtt bizonyította. Cserháti Zsuzsát énekelni nagy bátorságra vall, aki megpróbálja, rendszerint megbukik. Ám Blanka olyan izgalmas, egyedi módon adta elő a Boldogság, gyere haza című dalt, hogy mind a négy mentort meggyőzte - az előadás itt nézhető vissza.

Iván Judit Edina Nagydobosról kemény fába vágta a fejszéjét, hiszen a Zoltán Erika-féle dalokra általában mindenki „ugrik”. Malek Miklós ismét keménységéről tett tanúbizonyságot, de ha valami nem jó, azt igenis ki kell mondani.

A 22 éves Bagosi Alexandra fiatal kora ellenére kétgyermekes anyuka, aki jelenleg válófélben van. Ennek ellenére elérkezettnek látja az időt, hogy bizonyítson, legfőképp magának. Gyermekei mellett ugyanis élete másik nagy szerelme az éneklés. Azt hiszen a bizonyítás megtörtént. A szakértő négyesnek nagyon tetszett a produkció, bár Geszti azt kérte a fiatal lánytól: hagyja otthon ilyenkor a „mamát”, és azt a szenvedélyes arcát mutassa meg, amilyen előtte volt.

Bagossy Norbert barátjával, lelki társával érkezett a megmérettetésre, akivel nem igazán akarnak megválni egymástól. Ennek ellenére külön-külön indultak az X-Faktorban, pedig mindketten igazán tehetségesek. Talán épp ez fogja őket bent tartani a versenyben, hiszen a rokonok-ismerősök közötti konkurálást mindig izgalmasnak találják a műsor szerkesztői. És valljuk be, mi is szeretünk izgulni értük, szeretjük a drámát.

Nyilvánvaló tehetsége ellenére Norbi nem nyűgözte le száz százalékig a mentorokat: Keresztes Ildikó nemet mondott a továbbjutásra. A 21 éves fiúnak azonban lesz még lehetősége bizonyítani, hiszen a bírál kétharmadától megkapta az igent - nézd meg az előadását ITT.

Barátja, Baricz Gergely nagyobb sikert aratott Chris Isaak nótájával - lesd meg ITT. A közönség állva tapsolt, a mentorok pedig egy percig szó nélkül élvezték még a dal utózöngéjét. Geszti Péter szerint most aranyrögöt találtak, és várja már, hogy a bányára is ráleljenek. Nagy Feró szerint egy furcsa világ üzenetét hozta a srác. Nem kérdés a négy igen.

Ezzel a válogatás véget ért, egy hét múlva már a „táborból” jelentkezünk. Ez valódi mérföldkő lesz, mert 150-en jutottak be a táborba, de csak 24-en mehetnek tovább onnan az igazi versenybe. Tartsatok velünk akkor is, hogy mindent megtudjatok a jövő zenészeiről. 

Íme a legjobb 150 névsora.

- kiko/Retro Rádió -

Lájk, ha nézed a műsort.

[2011.09.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még