2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Zöld Pardon

ZP-ügy: Nem kívánnak fellebbezni a tulajdonosok

A XI. kerületi önkormányzat döntésének értelmében immáron biztos, hogy elköltözik a jelenlegi helyszínéről a Zöld Pardon nevű szórakozóhely, kérdéses azonban egyelőre, hogy hová. A szórakozóhely nem kíván fellebbezni a kerület döntése ellen, az üzemeltetők inkább abban reménykednek, hogy tényleges anyagi segítséget kapnak az önkormányzattól a költözéshez.   

A Zöld Pardon Kft. társtulajdonosa a Gazdasági Rádiónak adott interjúban hangsúlyozta: ennél a döntésnél nem sok mozgásterük van, és nem is kívánnak jogorvoslatot benyújtani, hiszen a bérleti szerződés aláírásakor ezzel a lehetőséggel is tisztában voltak. „Ezt kénytelenek vagyunk elfogadni, ez van” – fogalmazott Kővári Zsuzsanna.

Íme a TV2 anyaga a bezárásról.



A társtulajdonos azonban hangsúlyozta, hogy összesen 110 ezer aláírást sikerült összegyűjteniük a Zöld Pardon védelmében, és ez az óriási támogatás arra sarkallja őket, hogy a főváros egy másik területén próbálják meg újra kialakítani a szórakozóhelyet. Kővári Zsuzsanna szerint a XI. kerületi önkormányzat informálisan a Rákóczi híd felé tereli őket, ott azonban a társtulajdonos tudomása szerint inkább magánbefektetőknek vannak érdekeltségei.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

költözés komoly anyagi terhet ró a cégre, amit magánerőből nem feltétlenül tud majd finanszírozni a Zöld Pardon Kft. Kővári Zsuzsanna elmondta: nagyon kíváncsiak arra, hogy az önkormányzat ígéretéhez híven valóban támogatja-e majd őket – akár anyagilag is -, bár hozzátette, hogy nincsenek illúziók. A másik lehetőség, ami szóba jöhet, hogy a Zöld Pardon egy másik kerületbe költözik át, ebben az esetben fontos lenne, hogy jól megközelíthető helyet találjanak, ahol azonban minél kevésbé zavarják a lakókat.

A társtulajdonos hangsúlyozta: felelősséggel tartoznak azokért, akik hosszú évek óta nekik dolgoznak, illetve a rajongókért is. Ezért az utolsó Tankcsapda koncert utánminden lehetőséget alaposan áttekintenek, hogy a Zöld Pardon ismét megnyissa kapuit egy másik helyszínen. 

Nyomj egy lájkot, ha sajnálod, hogy a ZP-nek költöznie kell.

- Gazdasági Rádió alapján zene.hu -

[2011.09.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még