2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó események
George Michael Budapesten
[2011. szeptember 19.
hétfő 19:00]

George Michael hétfőn Budapesten lép fel, majd Zágrábban folytatja 

Több mint négy év után hétfőn ismét a magyar fővárosban lép fel George Michael: a brit énekes, a Wham! nevű popformáció egykori frontembere Symphonica elnevezésű nagyzenekari turnéjának keretében a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. 

 A 48 éves George Michael legutóbbi európai turnéja, a 25Live 2008 augusztusában zárult. Az énekes 2007 májusában már fellépett Magyarországon, akkor a Puskás Ferenc Stadionban. A mostani koncertet a Live Nation szervezte.

    Nagy-Britannia egyik legsikeresebb énekes-dalszerzőjének aktuális koncertprogramja felöleli mintegy három évtizedes karrierjét, emellett más előadóktól származó kedvenc felvételeit is. A dalokat átdolgozták és nagyzenekarra hangszerelték, amely az énekes zenei kíséretét adja.

A turné augusztusban kezdődött a prágai Állami Operaházban, Budapestre Wroclawból érkezik, ahol szombaton este lépett fel, a magyar fővárosból Zágrábba utazik tovább, ott kedden ad koncertet.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Tavaly a Sony kiadta George Michael első szólólemeze, az eredetileg 1987-ben megjelent Faith újrakevert változatát. A Faith-t a poptörténet egyik legmeghatározóbb albumaként tartják nyilván: a görög származású, de már Angliában született George Michael azután készítette el, hogy Andrew Ridgeley-vel, a rendkívül sikeres Wham! popduó másik tagjával elváltak útjaik.

    1987-ben, a Faith megjelenésével vált bizonyossá George Michael kiemelkedő tehetsége, ami rövid idő alatt a szupersztárok közé emelte. A Faith-ből világszerte több mint 20 millió fogyott, a lemezről hat dal is a toplisták első helyezettje lett, köztük a Father Figure, a One More Try, a Faith, a Kissing A Fool és az I Want Your Sex. George Michael két Grammy-díjat kapott a Faith-ért.

    Az énekes a Faith óta még négy sikeres stúdióalbumot készített (1990: Listen Without Prejudice Vol. 1, 1996: Older, 1999: Songs from the Last Century, 2004: Patience), megjelentek válogatások, koncertek is tőle. Napjainkra George Michael több mint 100 milliós lemezeladással büszkélkedhet. 

[2011.09.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még