2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kállay-Saunders András

Nagy megtiszteltetés érte Kállay-Saunders Andrást - jöhet a duett a világsztárral

Egyedülálló programot hirdetett tavasszal a Coca-Cola Magyarország, amelynek keretében három fiatal magyar előadóra szavazhattak rajongóik. A verseny tétje nem más volt, mint hogy ki énekelhet duettet napjaink egyik legnagyobb r’n’b sztárjával, Taio Cruzzal. Az augusztus utolsó napján lezárult szavazás alapján Kállay-Saunders András lett a nyertes, aki Lolát és Lakatos Yvette-et előzte meg a versenyben. 

A napokban zárult le az a szavazás, amelynek keretében maguk a rajongók dönthették el, kinek a kedvence készíthet közös felvételt Taio Cruzzal. A programban részt vevő Lakatos Yvette, Lola és Kállay-Saunders András rajongói a www.coke.hu oldalon szavazhattak kedvencükre az ott elhelyezett videók alapján. Az augusztus 31-i határidőig utóbbi kapta a legtöbb voksot.

Bár a programot több országban is megrendezik, ez idáig csak Magyarországon történt meg, hogy személyesen is találkozhattak a versenyzők a világsztárral. A Coke Clubban megtartott teltházas Taio Cruz koncert estéjén, július 9-én nyílt arra lehetősége a három fiatal magyar énekesnek (Lakatos Yvette, Lola, Kállay-Saunders András), hogy beszéljenek terveikről az r’n’b sztárral.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.


Kállay-Saunders András, aki közel 20 000 szavazatot gyűjtött az augusztus 31-én lezárult versenyen, hamarosan stúdióba vonul, hogy rögzítse a duetthez szükséges énekrészeket. Az elkészült felvételt Taio Cruz részvételével fogják készre keverni, majd az elkészült dalt természetesen megismerheti a magyar közönség is.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy nemzetközi szinten jegyzett, hatalmas sikereket elérő sztárral készíthetek közös felvételt. A rajongóim nélkül ezt nem értem volna el, ezért köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott!”, mondta el Kállay-Saunders András.

„A Coca-Cola számára nagy öröm, hogy fiatal hazai előadókat hozhatunk össze világsztárokkal. Bízunk benne, hogy András karrierjét még tovább lendíti ez az együttműködés”, tette hozzá Mogyorósi Nikolett, a Coca-Cola Magyarország marketing aktivációs menedzsere. 

[2011.09.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még