2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ma 20 órakor indul az X-faktor 2 az RTL Klubon
Visszatér hazánkba a Danko Jones
A Bánk Bánnal és Marton Évával nyit az Operaház
Botrányos! Erotikus videoklippel indul a világsztár énekesnő szóló karrierje 

SzeptEmber Feszt a Népligetben

Ha Gasztronómiai, Kulturális Fesztivál és Vásár, akkor 2011. szeptember 2-4. között újra fantasztikus programokkal, különleges ízekkel, fergeteges koncertekkel várja a SzeptEmber Feszt a kicsiket és nagyokat a Népligetben.

A rendezvény nevéhez híven igazi gasztronómiai élményekben lesz részük a látogatóknak. Lesz hal, vad s mi szem szájnak ingere, hiszen a Pörköltek Terén 30 féle pörköltet kóstolhatnak meg, melyeket neves éttermek mesterszakácsai készítenek el. A desszertről sem lehet lemondani, mivel a Rétesvonatban folyamatosan sülnek a helyszínen húzott tésztából, frissen készített rétesek. A kínálatban szereplő 35 féle rétes között megtalálható a hagyományos túrós, meggyes rétesektől egészen a puliszkás-gyümölcsös, káposztás-szarvasgombás különlegességekig szinte minden. És ezzel még nem ér véget az ínyenceknek szóló ajánlat. A koktélbárban a SzeptEmber Feszt hivatalos koktélját ihatják, Bor- és Sajtkörút mind a 10 állomását is meglátogathatják vagy éppen a Magyar Grillbajnokság versenyzőitől gyűjthetnek tapasztalatokat.

A koncerteken is igazán változatos zenei kínálat vonul fel. Az 5 színpadon 3 napon keresztül folyamatosan váltják egymást a zenekarok a pop, rock és jazz világából. Igazi újdonság, hogy itt kerül megrendezésre a III. Magyar Jazz Napja, ahol a magyar jazzélet kiválóságai lépnek fel. A szombati koncert sztárvendége Billy Cobham amerikai jazzdobos és a Morgan Workshop.

A teljesség igénye nélkül fellépnek még:
Póka Egon, Deák Bill Gyula, Nagy Feró és a Beatrice, Fluor Tomi, Mobilmánia, Wisdom, Rolls Frakció, Bohemian Betyars, Papp-Sárdy, Üllöi úti Fuck, Kistehén Minimal, Fásy Mulató, Nyári Károly, L.L.Junior, BNF, Zoltán Erika és még sokan mások.

Akik gyerekekkel jönnek ki a Népligetbe, azok sem fognak unatkozni. A Gyerekbirodalomban mesejáték, játszóház, kézműves foglalkozások, vidámpark, állatsimogató, pónilovaglás várja a kicsiket. A babaetető és pelenkázó sátor pedig elősegíti a kényelmesebb időtöltést a kisgyermekes családok számára.

Egy-egy koncert vagy kóstoló között érdemes lesz megnézni az Amerikai- és Tuning Autók Találkozóját, ahol a több száz autó között igazi ritkaságokat is lehet majd látni. De lesznek kézműves bemutatók és vásár, Egészség liget, íjászat és rengeteg más érdekes látnivaló.

A finom ételek és a jó hangulat biztosított!

Részletes programok és információk a www.szeptemberfeszt.hu honlapon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak friss híreinkről!

Természetesen idén is belépőjegy vásárlása nélkül, azaz ingyenesen látogatható a rendezvény így valóban családbarát fesztiválról beszélhetünk!

-BK-

[2011.08.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még