2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Gesztival hibátlan volt Gesztivel
Idén is sokan voltak a Szigeten, de veszteséges lett
Több millióan nézhetik újra a Sziget Fesztivál fellépőit
Kapcsolódó események
Sziget Fesztivál 2011
[2011. augusztus 10. - 15. ]

Jövőre is lesz Metapay Fesztiválkártya a Szigeten

Az idei siker után jövőre is a Metapay Fesztiválkártya lesz a Sziget rendezvények hivatalos fizetőeszköze.

A Metapay érintésnélküli fizetési technológiája, a Metapay Fesztiválkártya lesz a Sziget Szervezőiroda nyári fesztiváljainak, a Heineken Balaton Sound, a VOLT és a Sziget Fesztivál hivatalos fizetőeszköze 2012-ben is.

A hazai fejlesztésű Metapay Fesztiválkártya több mint 4 millió tranzakció megvalósulását tette lehetővé a nyári fesztiválokon, a Budai Gourmet-n, a VOLT-on, a Heineken Balaton Sound-on és a Sziget Fesztiválon.

A magyar IT-fejlesztői tudásra épülő innovatív termék a készpénzmentes fizetés igen gyors és kényelmes megvalósulását tette lehetővé a nyári rendezvényeken.

A Metapay Fesztiválkártya a világban is újdonságnak számít: független cég még soha sehol a világon nem volt képes ilyen nagyszámú látogatót és tranzakciót kiszolgáló IT és logisztikai rendszert létrehozni és sikeresen működtetni.

A Metapay Fesztiválkártya ma a világon a legkorszerűbb fesztiválos fizetési rendszerek közé tartozik. A fejlett világ fesztiváljain leginkább még mindig vócsereket és készpénzt alkalmaznak fizetési eszközként.

A Metapay a Szigeten nem csak a Fesztiválkártyával mutatott be innovatív megoldást, hanem a Vodafone mobil szolgáltató NFC-s alkalmazásának támogatásával is.

A Vodafone Magyarország számára a Metapay tette lehetővé, hogy már idén egy olyan megoldást alkalmazhasson, amely még a globális mobil piacon is újdonságnak számít. A Metapay szállította azt a megoldást, amely a mobil telefonokkal való fizetést megvalósíthatóvá tette a Vodafone számára.

A Metapay a Vodafone alkalmazással a globális innováció élharcosává is vált, hiszen csak jövőre várható nagyobb számban NFC-s megoldásokkal felszerelt mobilok megjelenése a piacon. Még a Vodafone nemzetközi hálózatában is újdonságnak, s figyelemreméltó kísérletnek számított a Szigeten lezajlott NFC-s mobil fizetés tesztje.

"Míg mások csak tervezik, mi már meg is valósítottuk a mobillal való NFC-s fizetés támogatását" – mondja Lévai Gábor, a Metapay márka tulajdonos Meta-MPI ügyvezetője az NFC-s alkalmazás megvalósításáról.

A projektet idén már szponzoráló MasterCarddal együttműködésben jövőre a Metapay kinyitja rendszerét a PayPass kártyabirtokosok felé: a Metapay Fesztiválkártya mellett a PayPass kártyákkal rendelkező ügyfelek is fizethetnek majd plasztikjukkal a kereskedőknél.

A fesztivál látogatók túlnyomó többsége elégedett a Metapay fesztiválkártyával

A Metapay által megkérdezett közel 1000 fesztivál látogató túlnyomó többsége elégedett volt a Metapay Fesztiválkártyával. A vásárlók számára fontos jellemzők tekintetében a Metapay szolgáltatása igen sikeresnek bizonyult. A látogatók 78 százaléka szerint a készpénzes fizetéshez képest gyorsabb; 68 százalék szerint egyszerűbb; 61 százalék szerint biztonságosabb a Metapay Fesztiválkártya használata.

A Metapay ügyfélkezelését a megkérdezett látogatók 95 százaléka kitűnőnek értékelte.

[2011.08.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még