2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Hat ingyenes ajándékötlet Valentin-napra!

Nem kell feltétlenül vagyonokat költened Valentin-napra ahhoz, hogy igazán megható élménnyel lepd meg szerelmedet. A legjobb ingyenes Valentin-napi ötletek a Meglepkéktől.

Nem kell feltétlenül vagyonokat költened Valentin-napra ahhoz, hogy igazán megható élménnyel lepd meg szerelmedet. A legjobb ingyenes Valentin-napi ötletek a Meglepkéktől.

Romantikus fürdő:
Nincs is jobb a februári hidegben egy forró fürdőnél. Csupán egy csipetnyi kreativitás és máris elkápráztathatod kedvesedet egy igazán romantikus otthoni fürdővel. Szórd tele a kádat rózsaszirmokkal, gyújts meg néhány gyertyát, és használj füstölőt. Ne feledkezz meg kedvenc lemezetekről, vagy egy romantikus válogatást tartalmazó cd-ről; ha mindezek mellé behűtesz egy pezsgőt is, a hatás biztosan nem marad el. A biztonság kedvéért legyen kéznél olaj, hogy a fürdő után felajánlhass egy érzéki masszázst szerelmednek.

Masszázs saját kezűleg:
Egy fárasztó nap végén ki ne örülne a feszültségoldó, izomlazító masszázsnak. Kérdezd meg kedvesedtől, hogy egy talpmasszázsra, egy hátmasszázsra vagy egy egésztestes masszázsra vágyik leginkább?

Kisállat örökbefogadás:
Mindketten szeretitek az állatokat? Ha van rá lehetőségetek, fogadjatok örökbe egy kiskutyát vagy egy kiscicát! Amellett, hogy jót cselekedtek, a kis kedvenc garantáltan hosszú időre összeköt benneteket és gazdagabbá teszi életeteket. A kisállat törődést igényel, így lehetőleg töltsetek minél több időt hármasban, hiszen te is és párod is felelősséggel tartoztok érte.

Gyermekkorod helyszínei:
Az egyik legkézenfekvőbb dolog, amit adhatsz: együtt tölthető idő, amikor csak egymásra figyeltek. Vidd el gyerekkorod, ifjúságod helyszínére, rengeteg jó téma merül majd fel a beszélgetésre, ha egy séta keretében ellátogattok régi óvodádhoz, általános iskoládhoz.

Lájk, ha kedveled a szerelmes dalokat.


Szerenád:
Ha játszol bármilyen hangszeren, akkor egy percig se gondolkozz tovább! Tanuld meg lejátszani kedvesed kedvenc dalát vagy bármely szerelmes számot, amelyről Ő jut eszedbe. Ha pedig úgy gondolod, hogy legalább tűrhető énekhanggal rendelkezel és tudsz saját dalt írni, akkor rendkívül szerencsés helyzetben vagy, párod élete végéig emlékezni fog a szívhez szóló, egyedi szerenádra.

Szívhez szóló vallomás:
Egyszerű és mégis jó ötlet, ha fél óránként szerelmes sms-t küldesz párodnak, amelyben életre hívsz egy közös romantikus emléket, vagy olyat írsz neki, ami várakozással tölti el. Vallomásodat tudtára adhatod parkolóhelyre írt üzenettel, mindössze csak egy kréta szükséges hozzá. Ha van otthon használt lepedőd, amit nem sajnálsz, fújj rá egy megható graffiti üzenetet, majd tedd ki a kerítésre, garázsra, bárhová, ahol észreveheti, mikor hazaér.

15 remek magyar szerelmes dal

„Szerelemhez nem kell szépség
szerelemhez nem kell ész,
szerelemhez nem kell semmi más
csak szerelem kell és kész.

Szerelemhez nem kell kastély
az a sok pénz az csak gond
szerelemhez kell egy kislány
és egy fiú kell aztán pont.”

Lájk, ha szerelmes vagy, de akkor is nyomhatsz egy lájkot, ha jó ötletnek tartod a fenti tanácsok egyikét.

Forrás: meglepkek.hu 

[2013.02.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még