2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Goldhand

Goldhand feladta a leckét a lemezlovasoknak

Többen úgy tartják, hogy ha valaki bekerül a Hajógyári sziget DJ pultjai mögé, akkor onnantól kezdve aranyélete van. Azonban ez nem igaz, komoly munka folyik minden este azért, hogy a több ezres tömeg felhőtlenül tudjon szórakozni az Álmok Szigetén. Nem elég egymás után pakolgatni a számokat, valami pluszt is kell nyújtani a modern tánczenék mellett.

Talán most értett be egy olyan magyar lemezlovas generáció, melynek tagjai valóban igényes zenét és bulit tudnak alkotni: bár hozzá kell tenni, hogy az elit itt is öt-hat főre korlátozódik. Goldhand kétségtelenül a krémbe tartozik, hiszen rekordidő alatt volt képes berobbanni a köztudatba.

A modern tánczenék jelentős része nem tartozik a mainstrem vonalba, hiszen ott tömegigényeket kell kielégíteni, de a tendenciák azt mutatják, hogy a többség kezd eme stílus felé orientálódni. Ha pedig ez így fog folytatódni, akkor hamarosan általánosan elfogadott tényként kezelhetjük, hogy csak olyan klipeket fognak a zenecsatornákon játszani, melyek minden éjszaka forognak Bed Beach, Dok vagy más nívós Hajógyáris szórakozóhelyen.

 

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

 

Ezt a változást segíti elő Goldhand új videoklipje, amit csak annyival tudunk jellemezni: nagyon nem magyar. A közönség a bulikban már korábban hallhatta Nita közreműködésével készült Rain Down On Me című számot, azonban a mozgóképes anyag csak most debütált a legnagyobb hazai zenecsatornán. Mind a dal, mind pedig a klip nagyon ütősre sikeredett. Feszes és dallamos, ami alapvető feltétele annak, hogy a nyár egyik legnagyobb slágere lehessen. Goldhand Imi megmutatta, hogyan is kell valami nagyot alkotni.

A klip rengeteg helyszínen forgott, azonban egyes tömegjelenetek valódi bulikban készültek, nem voltak megrendezve. Ezek egy részét még tavasszal vették fel, tehát jó sokat kellett várni a teljes anyagra. A kisfilmben többször feltűnik DJ Free, aki szintén a Hajógyári egyik büszkesége.

Nézd meg ITT a klipet!

Több rajongó hiányolta a csókjelenetet a végéről, azonban Goldhand magyarázata szerint ez nem a szerelemről szól, hanem arról, hogy az Álmok Szigetén mindenki egyformán fontos. Nem maradt már más hátra: tekintsük meg az elkészült remekművet.

-Helme-

[2011.07.08.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Szmoni69 2011.07.10. 14:31 • [1]
Ez mind igaz, csak ettől független katasztrófa a zene, amit művel. Mikor ő jön a Bed Beach-en menekülnek az emberek. Csak az a kár, hogy Ő nem néz le a táncparkettre és nem veszi észre, annyira élvezi a saját zenéjét. Ez nem csak az én véleményem, hanem akivel beszéltem, mindenki ezt mondja.
Sajnálom, hogy így kell várnom a hajnali 3 órát :((( Nem rossz indulatból írtam ezt :(((

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még