2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Gringó Sztár
Janicsák Veronika (Veca)

Janicsák Veca volt mentorával áll színpadra - nyerj VIP-belépőt!

Az X-Faktor döntősei is fellépnek volt mentoruk, Geszti Péter új zenekarának első koncertjén a Coke Club-ban. A Gringo Sztár július 15-i debütálása azért is különleges lesz, mert Geszti Péter volt mentoráltjai, Janicsák Veca és Schodeinde Dorka is fontos szerepet kapnak. 

A tavasszal alakult Gringo Sztár fülbemászó nyári slágereivel készül bevenni a fehér homokkal borított Balaton-parti klubot. Eddig csak a tévében volt hallható az együttes két dala, de július 15-én végre a nagyközönség is megismerkedhet a sokféle zenei stílust felvonultató repertoárral. A két selymes hangú énekesnő, Sapszon Orsolya és Gereben Zita, valamint a frontember Geszti Péter mellett Janicsák Veca és Schodeinde Dorka is mikrofon mögé áll.

„Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy részt vehetek ebben a produkcióban, legfőképpen azért, mert végre egy színpadon állhatok Péterrel, akinek nagyon sokat köszönhetek, akinek minden produkciója rendkívül kreatív! Korábbi együtteseinek is nagy rajongója voltam és biztos vagyok benne, hogy a Gringo Sztárral sem lesz ez másként! – mondta el Veca, az X-Faktor döntőse.

Schodeinde Dorka férjével és babájával érkezik majd a siófoki koncertre. „Boldogan mondtam igent a megkeresésre, nagyszerű érzés egy új sikertörténet születésénél jelen lenni, részt venni benne pedig pláne! Ráadásul mindig is imádtam a vízparti bulikat”, árulta el Dorka.

A Gringo Sztár tagjai még további meglepetésekkel is készülnek a július 15-i bemutatkozásra, és természetesen játsszák majd a Télen-nyáron nyár című slágert is, ami egy az egyben ugyanazt a hangulatot adja vissza, mint egy jól sikerült Balaton-parti este.

Palackposta: A koncertre 1990 Ft-os elővételes jegyek kaphatók a Ticket Expressben és az Eventim hálózatában, valamint a koncert előtt a helyszínen is 2990 Ft-ért. Jegyinformációk: www.tex.hu.

Hamarosan játékot inditunk, amelyben páros VIP-belépőt lehet majd nyerni. A részletekről facebook-oldalunkon adunk tájékoztatást.

Nyomj egy tetsziket, ha szeretnél nyerni.

 

[2011.06.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még