2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
sajtótájékoztató

Sziget - Komoly show-val készül Robbie Williams

Látványos fesztiválkoncerttel, legismertebb slágereivel, komoly fény- és lézershow kíséretében lép fel a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, hétfőn Robbie Williams, a brit pop "fenegyereke", a popzene történetének egyik legsikeresebb előadója.

Robbie Williams három kamionnyi felszereléssel és két busznyi személyzettel érkezik Let Me Entertain You című turnéjával Budapestre - közölte Marinka Csaba, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda kommunikációs vezetője szombaton az MTI érdeklődésére. Hozzátette: bár még lehet jegyet kapni, meglehet, hogy a koncert napján telt ház lesz.

    A Let Me Entertain You turné márciusban indult Spanyolországban, és a stadionkoncertek után a nyáron Robbie Williams több fesztiválon is fellépett. Budapesti koncertjét követően több mint egy hónapos szünetet tart, és október elején az ausztráliai Perth-ben folytatja turnéját.

    A 41 éves popsztár legutóbb tavaly áprilisban lépett fel Magyarországon: a Papp László Budapest Sportarénában Swing Both Ways Live című koncertshow-ját mutatta be. A mostani koncertkörúton, így a Szigeten is legnagyobb slágereivel készül a rajongóknak.

    Gerendai Károly, a Sziget főszervezője az M1 aktuális csatornán úgy nyilatkozott, hogy talán még soha nem lépett fel a Sziget nagyszínpadán akkora sztár, mint Robbie Williams. A mínusz egyedik napra külön, emeltebb jegyárat állapítottak meg, mivel a brit énekes fellépti díja nagyon magas, de a pontos összeget Gerendai Károly nem árulta el.

    Robbie Williams-nek szólókarrierje során 11 albuma jelent meg, többször nyerte el a Brit Awardsot, mint bárki más a könnyűzene történetében: 17 alkalommal. 2006-ban egy nap alatt 1,6 millió jegyet adtak el koncertjeire, ami a mai napig rekord. Az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 ezer néző látta őt Knebworth-ben.

    A Take That egykori tagja mintegy 60 millió albumot és 11 millió kislemezt adott el eddig világszerte. Kilenc albuma vezette az angol slágerlistát, és ő a legtöbb lemezt eladó énekes a brit popzene történetében. Hat lemeze került fel a minden idők legjobban fogyó lemezeinek százas listájára Angliában. A Robbie Williams-szel a soraiban visszatérő Take That 2010-es lemeze, a Prestige a század leggyorsabban fogyó albuma lett.

[2015.08.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még