2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csak fogtuk a hasunkat! A 22 legjobb zenei vicc
Rangos díjra jelölték a Zene.hu-t - július elsején kiderül, megnyertük-e az elismerést

Wolf Kati élete alaposan felfordult - izgalmas részletek az énekesnő mindennapjaiból  

Az énekesnő egy éve nem tudott lazítani, minden perce be van osztva. De van, amiből nem enged: hetente két-három nap csak a gyerekeké. 

Wolf Kati pár napig Milánóban nyaralt. Ez azért olyan nagy szám, mert több, mint egy éve, az X-Faktor válogatások kezdete óta Kati gyakorlatilag egy percet sem nem pihent. 

- Most három napot voltunk kicsit nyaralni kettesben, aztán hazajöttünk, elmentünk a gyerekekkel is két napra pihenni, ezek ilyen lopott 1-2 napok, nem hosszú idő, de minőségileg nagyon sokat számít.

Nyomj egy tetsziket, ha bírod Katit.


Katinak és férjének a mindennapokban nem sok ideje van egymásra. Ákos párjának mindenben támasza: nemcsak lelkileg, hanem a gyerekek körüli teendőkben is.

- A férjem szegény, amikor jelentkeztem az X-Faktorba, akkor mondtam neki, hogy ez 2–3 hónap, utána nyugi lesz. Na, ez nem sikerült, hála Istennek, sokkal jobban sikerült, de azt kell mondanom, le a kalappal előtte, nagyon klasszul helyt áll itthon, és átvette szinte anyai felaladokat.

Olyannyira, hogy néha még Kati felett is anyáskodik.

- Most azt csinálom, hogy reggelenként itthon van egy összeállított tornagyakorlat, amit a férjem állított össze, megmozgató, erősítő valami, azt csinálom itthon.

Kati élete rengeteget változott egy év alatt. Nem csak itthon ismerik, hanem az Euróvízios Dalfesztivál óta már egész Európában is. 
Kati úgy érzi, a népszerűség ellenére normális élete maradt. Ugyanúgy mos, főz, takarít, játszótérre viszi a gyerekeket, mint eddig. 

- Változott az életem, persze, hogy változott, megismernek az utcán, odajönnek hozzám az emberek, szokták kérdezni, hogy hogy bírod a népszerűséget, szoktam mondani, hogy jól. 



Az énekesnő sorra nyeri a díjakat is. Legutóbb övé lett az ország legjobb női előadójának járó Viva Comet gömb. 

- Most már megy az X- Faktorban a válogatás, és tudom, hogy nagyon sokan éneklik az én dalomat. Ha nekem ezt egy évvel ezelőtt mondja valaki, mikor ott állok a hatezer ember között a kis sorszámommal, hogy egy év múlva ez fog velem történni, hogy ott állnak most a válogatáson, és ugyanazt a dalt éneklik, amit én, ami velem lett híres, akkor nem hiszem el, de ez van.

Fellépésekkel teli a naptára egész nyárra, de szigorúan tartja magát ahhoz, hogy hetente 2–3 napot csak a gyerekeivel tölt, és akkor nem vállal fellépéseket.

- Még nagyon kicsik, tehát kell nekik az, hogy este én fürdessem őket, altassam őket, hogy a "Tente, babát" én énekeljem nekik, ezt szigorúan tartjuk én is, meg az iroda is.

Kati élete most percekre be van osztva. A legjobb példa erre az, hogy amikor tavaly jelentkezett az X-Faktorra, elkezdett olvasni egy könyvet, és most a harmadik oldalon tart. De ahogy ismerjük Katit, a rengeteg fellépés mellett még ennek is a végére jár. 

- rtlklub.hu alapján zene.hu -

[2011.06.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még