2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Nagyon cukik! Íme 7 sztár legédesebb gyerekkori képe

Összeállításunkban ismert előadók gyerekkori képeit gyűjtöttük csokorba. 

Csak egy rövid emlékeztető, bár minden bizonnyal senki figyelmét nem kerülte el az a fontos esemény, amely május utolsó vasárnapján aktuális: gyereknap. Még ha néha úgy is érezzük, hogy szinte minden nap gyereknap van, azért ezen a napon, vagy a hétvégén feltétlenül tegyünk ki magunkért és szóljon valóban minden a gyerekekről.

A legegyszerűbb, amit tehetünk, ha a napot a gyerekek kívánságának megfelelően töltjük. Lehet a gyereknapi program állatkerti látogatás, valamely szabadtéri gyereknapi rendezvényen való részvétel, vagy családi-baráti körben piknik a szabadban, fagyizás egy cukrászdában, mozi, kirándulás.

Nézd meg ismert énekesek gyerekkori képeit.
 

A gyereknap apropóján természetesen gyerekzsúrt is rendezhetünk a csemeté(k)nek és a barátoknak. Gyerekzsúr sorozatunkban rengeteg hasznos tipp található a szervezéssel, ételekkel, játékokkal kapcsolatban.

Országszerte rengeteg, javarészt ingyenes gyereknapi rendezvény közül válogathatunk a gyereknap hétvégéjén. Ezek a nagyobb rendezvények különböző korú gyerekeknek is tartalmas és izgalmas szórakozást ígérnek. Előadások, koncertek, kézműves programok, sportversenyek, stb. Csak néhány példa Budapesten: Kossuth tér, Millenáris Park, Művészetek Palotája, Fővárosi Vidámpark, szóval minden egyébként hasonló rendezvények kapcsán szóba jöhető helyszínen, de üzletközpontokban, közösségi házakban is számíthatunk programokra. Tájékozódjunk interneten, programújságokban a lakóhelyünkön található programlehetőségekről. Szabadtéri programok esetén ne feledjük, hogy a gyerekeket kényelmes ruhába öltöztessük, használjunk napkrémet jó idő esetén, és adjunk a gyerekekre sapkát. Feltétlenül legyen továbbá nálunk elegendő folyadék.

Mikortól van gyermeknap?

A Gyermeknap a világ sok országában ünnepnap. A Nemzetközi Gyermeknap (általában június 1.) megünneplése Törökországból ered és különösen volt kommunista országokban vált népszerűvé. Ehhez hasonló az ENSZ által létesített Egyetemes Gyermeknap (Universal Children's Day) intézménye.

Magyarországon 1931-től ünneplik (akkor még Gyermek Hétnek hívták), 1950 óta már csak egy napig tart és május utolsó vasárnapján tartják.

Lapunk 7 ismert előadó gyerkőckorában készült képét gyűjtötte ösze. Felismered őket?

Íme az összeállítás.

[2011.05.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még