2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Vastag Csaba
Király L Norbert
Fluor Tomi (Karácson Tamás)
Kovács Kati

Király L. Norbi és Vastag Csaba is részese lesz az EFOTT exkluzív produkciójának 

 A Tankcsapda, a Quimby, Haddaway, a Kiscsillag és a 30Y is fellép az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet idén július 12. és 17. között rendeznek meg Szolnokon, a város zöldövezetében Tiszaligetben.

Magyarország legnagyobb hallgatói buliját a nulladik napon Gönczi Gábor zenekara, a Smile Rock Circus nyitja meg; közös örömkoncertet ad Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluorral, Vastag Csabával, Király L. Norbival, Ganxsta Zolee-val és az Animal Cannibals-szel - mondta Dajka Zoltán, az EFOTT főszervezője a rendezvény keddi budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen a koncertből is ízelítőt adtak.

Gönczi Gábor a sajtótájékoztatón elmondta: az idén 20 éves születésnapját ünneplő Smile zenekar először lép fel a fesztiválon, az alkalomra egy különleges, "egyestés" show-val készülnek; a Smile-hoz eltérő zenei műfajokat képviselő sztárelőadók csatlakoznak egy-egy szám erejéig.

Az EFOTT-ot 1976 óta rendezik meg minden évben más helyszínen, az első találkozót a Pécs melletti Abaligeten tartották. Az utóbbi években a programsorozat az egyik legnagyobb magyar fesztivállá nőtte ki magát. A főszervező kiemelte, hogy az EFOTT-on az elmúlt négy évben Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján és Pécs-Orfűn is megdőlt a látogatottsági rekord. Tavaly minden korábbinál többen, mintegy 70 ezren látogattak el az eseményre.

A Tankcsapda és a Neo is fellép

Az idei rendezvényen, a tiszaligeti strand partján hallható lesz a Tankcsapda, a Quimby, Haddaway, a Kiscsillag, a 30Y, az Irie Maffia és a Pál Utcai Fiúk. A fellépők között van a Neo, a The Kolin, a Carbonfools, a Csík Zenekar, a Vad Fruttik és a Heaven Street Seven. A közönség láthatja Wolf Katit, Csepregi Évát, az Animal Cannibalst, Kovács Katit, az Ámokfutókat és Dévényi Tibort, aki az előző évekhez hasonlóan örökzöld zenéivel várja a fiatalokat minden nap.

Mint elhangzott, idén Szolnok városa és a Szolnoki Főiskola komoly támogatást ad a fesztiválnak. A zenei programok mellett számos kulturális esemény várja a résztvevőket; az idén is lesz Civil Falu, sport- és turisztikai programok. Az EFOTT-hoz kapcsolódva adománygyűjtést szerveznek a fesztivál nulladik napján zenekarával fel is lépő Nemadomfel együttes alapítványa számára.

Ha érdekel a esztivál, nyomj egy Tetsziket lent.

[2011.05.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még