2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Fluor Tomi (Karácson Tamás)

Sztárok találgatják a KFT zenekar titkát - mit takar az Ufóshow?

A harminc éves KFT nagyszabású koncerttel ünnepel december 28-án. A nem mindennapinak ígérkező buli a sokat sejtető Ufóshow nevet kapta, amely a hazai hírességeket is elgondolkoztatta. 

Rákóczi Ferinek két megfejtése is van a rejtélyes elnevezésre. „Szerintem vagy gépelési hiba csúszott be és utolsó KFT koncert akart lenni, csak már későn vették észre és így maradt, vagy egészen egyszerűen arról van szó, hogy végre lehull a lepel a zenekarról és kiderül, hogy valójában négy kiborgról van szó, akik négy különböző bolygóról származnak, és szintetikus bőr borítja a testüket. Ennek fényében a Balatoni nyár egyértelműen Bornai Tibor landolási helyszínének állít emléket. Őszintén szólva, ezen utóbbi megoldáson sem lepődnék meg, hiszen az emberek számára a KFT-vel való első találkozás maga volt a döbbenet.” – árulta el a Class FM műsorvezetője, aki óriási KFT bakelit gyűjteménnyel rendelkezik.

Madár Vera, aki szerint bizonyosan nem vagyunk egyedül az Univerzumban, egy igazán óriási dobásra számít a KFT-től. „Az UFO nem más, mint nem definiálható repülőtárgy. Így szerintem decemberben mindenképpen egy megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan és figyelemfelkeltő show-t várhatunk a zenekartól. A tagok intellektuális humorukról is híresek, így várok valamilyen dupla csavart is a koncerten.” – mondta a Jóban Rosszban Gyöngyije, akinek volt már része megmagyarázhatatlan jelenségben, amikor egy görögországi nyaralásból hazafelé hosszasan követte autójukat egy fénycsóva.

Csatlakozz.

„A házibulikban minden esetben hallok legalább egy KFT dalt, és természetesen mindnek kívülről fújom a szövegét.” - árulta el a tinik legújabb kedvence, a VIVA Comet jelölt Fluor Tomi. Az előadó szerint esélyes, hogy Laár Andrásék buliján maguk az ufók is megjelennek, sőt, lehet, hogy elrabolják a közönséget. „A koncert csúcspontján leszáll egy óriási űrhajó és szépen betessékelnek mindenkit.”- találgatott. „De nem kell megijedni, az űrhajóban folytatódik a buli és az Afrikát természetesen az afrikai kontinens fölött adják elő.”

„Ha UFOshow, akkor ezt a koncertet elképzelhetetlennek tartom az egykori UFO együttes legnagyobb slágerének felidézése nélkül. Laár András határozott meggyőződéssel fogja énekelni, hogy a „szerelem is napolaj.”- mondta nevetve Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja. „Természetesen mindannyian zsenge fiatalkorunk óta szeretjük a KFT zenéjét, és bár eddig erről sosem beszéltünk nyilvánosan, már minket is többször elraboltak az ufók. Hál’ istennek mind 90-60-90-es méretekkel rendelkezett."
 

[2011.05.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még