2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Csillag születik

Tarolt a Csillag Születik

Az RTL Klub immár 114 napja verhetetlen a 18-49-es korosztály körében főműsoridőben. A csatorna hétről-hétre tovább növeli veretlenségi rekordját, valamint a kétszámjegyű előnyét is masszívan őrzi a tv2-vel szemben. A múlt héten a Csillag Születik harmadik adásával az élen ismét jelentős különbség volt az RTL Klub és riválisa között.

Magyarország egyik legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik harmadik évadának múlt szombati adása is kiemelkedően magas nézettséget produkált, az éppen tévét néző 18-49-es korosztály csaknem fele (49% - 1 003 131 fő) választotta a műsort. Többek között ennek is köszönhetően 25,3 százalékpontos különbség volt szombat este az RTL Klub és a tv2 között, természetesen a piacvezető csatorna javára.

Az RTL Klub a népszerű és kategóriájukban legnézettebb műsorainak köszönhetően a 15. héten tovább növelte előnyét főműsoridőben a 18-49-es korosztály körében, 15,5 százalékponttal megelőzve a tv2-t. A Csillag Születiken kívül remek nézettséget produkált a Barátok közt is, amelynek múlt keddi adása 38,6 százalékos közönségarányt ért el. Továbbra is a legnézettebb műsorok között van a ValóVilág4, aminek összes adása az élbolyban található. A vasárnap esti párbajt az éppen tévét néző kereskedelmi korcsoport 40,2 százaléka választotta, ez 797 024 főt jelent a 18-49-es korosztályból. A hét legnézettebb közéleti, közszolgálati magazinműsora ismét a Fókusz lett, aminek április 14-ei, csütörtöki adása 35,1 százalékos közönségarányt ért el. Szintén a piacvezető csatornán volt a legnézettebb heti külföldi sorozat is, a Dr. Csont múlt hétfői adása 32,5 százalékos közönségarányt szállított.

Főműsoridőn kívül is nagyszerű eredményeket ért el az RTL Klub, ugyanis kimagasló közönségarányt hozott a Formula-1 Kínai Nagydíjának élő közvetítése is. A vasárnap reggel kezdődő futamot az éppen tévét néző 18-49-es korcsoport 42,5 százaléka választotta.

A 16. héten is igazán érdekes és változatos műsorok lesznek az RTL Klubon, ugyanis április 23-án szombaton immár élő adással jelentkezik a Csillag Születik, amiben kiderül, hogy ki az a négy tehetség, aki bejut a legjobb nyolc közé. Vasárnap pedig kiválasztás lesz a ValóVilág4-ben, ahol már csak négyen vannak versenyben a mesés nyereményért. Emellett természetesen folytatódnak a hazai és a külföldi sikersorozatok is.

[2011.04.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még