2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Meghatóra sikerült a bemutatkozás -  Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz remekeltek az Csillag Születikben
Krizbai Terézia megható, Erős Dávid mókás opera előadásával folytatódott a Csillag Születik
Eldőlt! Közülük kerül ki a Csillag Születik idei győztese
Kapcsolatok
Csillag születik
Ab Ovo Crew
Hetei Lilla
Cemende (Czemende) zenekar
That's All B-Boys Flava
Kossuth Gergő
Belső János Csaba (MC Tyco)
Erős Dávid
Virtuoso Együttes
Csemer Boglárka "Boggie"
Appril Project
Krizbai Terézia (Teca)
Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercedes
Szabó Ádám
Timi Chen
Horváth József (Mr. Joe)
Gomes Martins Klaudia
Everdance Táncszínház
Indygo zenekar

Varázslatos és meglepő produkciók a Csillag Születik 3. válogatóján - kialakult a  legjobb 24 mezőnye

Ma este kialakul a legjobb 24 mezőnye a Csillag Születikben. Az első két adásból tizennégyen már továbbjutottak, ők már nyugodtak lehetnek a jövőjüket illetően, hiszen aki a legjobbak közé kerül, azt felkapja a média, beszélnek róla az emberek, és kinyílnak azok a kapuk, amelyek a hírnévhez vezetnek, és az átlag ember előtt örökre zárva maradnak.

Erős Dávid (operaénekes), Virtuoso (hangszeres trió), Appril Projekt (táncegyüttes), Habodász István (próza), László Attila (énekes), Párkányi Kolos (bűvész), Krizbai Terézia (hangszer+ének), Buzás Viktor (operaénekes), Everdance (tánccsoport), Farkas György Gyula (rap), Horváth József alias Mr Joe (ének), Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercedes (tánc), Szabó Ádám (tangóharmonika), Timi Chen (ének). Most még csak tizennégyen vannak, de a szombat este végére tíz előadóval bővül a csapat, így huszonnégyen küzdhetnek majd azért, hogy az ország kedvenc kiscsillagai legyenek.

Az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik szériájának harmadik válogatóján először egy „veszélyes” produkciót láthatott a zsűri. Molnár Szabolcs mentalizmussal, bűvészkedéssel és gondolatolvasással foglalkozik saját bevallása szerint. Mutatványához Ördög Nóri segítségét kérte. Szüksége volt még egy csomag borotvapengére, és kekszre. A töltelékes keksz édes belsejébe Szabolcs pengét rejtett, amit a többi keksz közé kevertetett Nórival. Nem tudhatta tehát, melyikben van az éles eszköz. Majd egyesével megette a kekszeket. Kivétel azt, amiben a penge volt, és amit Nóri első megérzése alapján az asztalon hagyott. Baleset nem történt, és a négytagú zsűri elhitte, amit látott. Rizikós produkció volt, de megérte! Mert Molnár Szabolcs megérzése is jó volt: ott van a huszonnégyben!

Nem úgy, mint az a ló nélküli lovas cowboy, aki bemutatója kibontakozásáig sem jutott el. Ahogy a labdát tépő, csavarhúzót hajlító páros, és a különböző stílusokban boci-boci tarkát éneklő srác sem.

Az Ab Ovo Crew táncegyüttes mily meglepő, Nyíregyházáról érkezett. Úgy látszik, a !For Dance anno nagy sikerrel indította el humoros táncszínházas produkcióját, hiszen azóta rendre jelentkeznek követői a Csillag Születikbe. Az első selejtezőn továbbjutó Everdance egyik tagja például anno a az említett nyíregyházi csapatot erősítette. Nos, az Ab Ovo Crew nem büszkélkedhet For4 Dace-szes kapcsolatokkal, de szerencsére ez a CSISZ-ben nem is elvárás. Csak a tehetség számít, ami láthatóan megvan a srácokban. Oroszlán Szonja imádta őket, és a többiek is pozitívan reagáltak a látottakra. Négy igennel tovább menetelnek a táncos csapat.



Hetei Lilla célja, hogy egyszer musicelekben játszhasson. Szerinte egy jó színész nem csak a prózában, de énekben és táncban is otthon van. Ezt szerette volna most bizonyítani. Mindhárom műfajból ízelítőt adott Szirtes Tamásnak és társainak. Fáy egyszerűen nem tudott mit kezdeni a látottakkal-hallottakkal, és az előző táncosokkal szemben Lilla négy nemmel búcsúzott.

Népi hangszerekkel kombinált folk-rock – így jellemezte stílusát a négytagú Czemende zenekar, akik Miskolcról érkeztek a Csillag Születik stúdiójába. „Álljon föl!” – üvöltötte a csapat énekese, aki nem hallotta őket annak a fantáziájára bízom, hogy mi! (Az!) Szirtes tanár úr meglepő módon nemet szavazott a népies-pajzán rockra, Fáy újabb esélyt adott nekik, Hernádi Judit egyértelmű igen adott. Szonja döntött: vissza jöhet a Czemende zenekar!

Talppal dekázás háton fekve világrekordját szerette volna megdönteni Csima Pongrác. A stúdióban ülők feszült figyelme mellett koncentrált a stabil labdarugdosásra Pongrác, akit végül magára hagyott mindenki a feladattal. A reklám után kiderül, sikerül-e megdöntenie saját, 62 perc 33 másodperces világrekordját!

Nagy Sándor kitartó támogatása mellett Pongrácnak sikerült! Megdöntötte a rekordot, a nézők állva tapsoltak a fiúnak! A szakértő négyes is elismerte a teljesítményt és gratulálva tapsoltak, de természetesen mindenki tudta, hogy ezt a produkciót nem lehet adásról-adásra űberelni és versenyeztetni.

A beszámoló a következő oldalon folytatódik.

[2011.04.16.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még