2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hatalmas autóbaleset történt - árulta el a magyar énekesnő
Judy aggódik:  "Nem szeretnék elnémulni" 
Judy 12 évvel súlyos balesete után: már nem létfontosságú a smink
Kapcsolatok
Groovehouse

Kész, vége! Befejezte a Groovehouse

Judy kiszállt a Groovehouse-ból. Az énekesnő úgy érzi, nem tud többet kihozni magából az együttesben, ezért kénytelen továbblépni. Egy korszak lezárása mindig egy új kezdetet jelent. Judy tudja ezt. Háromféle titulusa közül – a Groovehouse énekesnője, a balesetes lány, a férfifaló – most az egyiktől megszabadulni készül. Azt mondja, nem volt könnyű a döntés. 

Szolnok mellett, a négyes úton van az a szakasz, ahol 12 évvel ezelőtt Judy társaival együtt autóbalesetet szenvedett.

– Megkezdtük ezt a kis kanyart, sötétben persze ez nem így érzékelhető, és fényes nappal ezt nagyon furcsa így látni, és ment előttünk egy teherautó, egy két pótkocsis teherautó, és itt ennél a kőnél mi utol is értük.

Itt ennél a pontnál az énekesnő memóriája mindent kitörölt. Vagy legalábbis a történteket ,elásta tudata legmélyebb pontjára. A képeket látva nem csodálkozunk ezen.

– Én már csak azokra a szagokra, pattogásokra, ahogy már csattant az autó, a csattanás után levő pillanat. Itt a helyszínen más emlékem egyáltalán nincs. Talán még az, hogy kommunikálnak a fejem fölött az orvosok, vagy a mentősök, hogy fogjam a nyakát, és én fogom a nyakát, de maga a mozdulat nincs meg.

Nincs rossz érzése, de nem szívesen sétál a forgalmas út mentén. Ők túlélték a brutális karambolt. Judynak azonban a felsőtestén a gerincén kívül szinte minden csontja eltört. Zsoltinak, aki vezetett, nem voltak ennyire súlyosak a sérülései.

– Ő nem szeret beszélni erről, neki ez egy fájó pont és soha nem jutottunk el odáig, hogy erről mélyebben és nagyon őszintén átbeszéljük ezt a 12 évvel ezelőtti történetet.

A baleset idején Judy már fél éve volt a Groovehouse énekese, de a siker akkor még csak távoli álomnak tűnt. Az első klipjük egy Szűcs Judith nóta volt, még hármasban. A másik fiú, Miki kimaradt a balesetből, aztán a zenekarból is. Judy számára nem emiatt volt kétséges a folytatás.

– Átfutott rajtam egy olyan gondolat, hogy soha többet nem állhatok a színpadra, mit fognak szólni az emberek. Meg kell barátkoznom azzal, hogy mindenki mást fog látni bennem.

Az egyik műtét a másikat követte. Ma már összesen 31 beavatkozáson van túl, mindegyiknél abban reménykedett, hogy ez lesz az utolsó. De közben szerepelni kellett, amit csak bizonyos feltételekkel vállalt.

– Próbáltam napszemüvegben lenni, próbáltam minél többet takarni magamból, nem igazán szerettem, hogy a közelemben kamera van. A mai napig mondják az ilyen picikék, hogy nekem balesetem volt és az anyukájuk mondta neki, hogy tudod, ő az a lány, akinek nagyon súlyos autóbalesete volt, úgyhogy ez rám ragadt, ez a védjegyemmé vált ez az autóbaleset.

Az autóbalesetes lány és fiú aztán idővel mást is felmutatott. Jött a Hajnal, aztán a Vándor és a többi sláger...

– Ez volt az, amikor már boldog-boldogtalan énekelte a Hajnalt velünk együtt persze és teltházas bulik voltak. Aztán pedig a díjak. Magyarországon mi kaptuk a legtöbbet belőle! Minden egyes albumunkkal aranylemezesek voltunk, platinalemezesek voltunk...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, MERT VELÜNK FOLYAMATOSAN CSAK NYERHETSZ!

A sikerszéria több évig tartott. Albumok, klipek, fellépések és állandó médiajelenlét, amit még fokozott is Judy magánéletének a nyilvánosság előtt íródó új, és újabb epizódja. A csapat állandóan a csúcson és úton volt. Aztán Judy egyszer csak úgy érezte, mintha egy lassított felvétel szereplője lenne. Hiába készült el a hatodik lemez, majd a legújabb klip, mindkettő a dobozban, a lány pedig – érzése szerint – magára maradt.

– Én egyszer csak ezt megelégeltem és úgy érzem, hogy ez nekem nem lesz jó, valahogy egy állóvízben éreztem magam és azt éreztem, hogy nem mozdulok sem előre, sem hátra. Elmondtam nekik azt, hogy úgy éreztem, hogy szükségem van arra, hogy legyen itt egy stop, mert ebben már nem tudom azt érezni, hogy hozni tudom a maximumot és nem akarok senkit sem átverni.

Judy úgy érezte, rákényszerült erre a lépésre. Azt mondja, Zsolti és a menedzserük sokáig bíztak benne, hogy meggondolja magát, de ez nem történt meg. Döntését párja, Balázs is támogatja. Még úgy is, hogy éppen költözés előtt állnak.

– Szeretnék pozitív dolgokról énekelni, nem arról, hogy szakítunk, hogy elhagynak, hogy vége az életemnek, szeretnék olyan dolgokról énekelni, ami sokkal közelebb áll a szívemhez.

Nyerd meg a különleges kiadványt!

Amikor néhány éve felborult a magánélete a szakmai karriert biztosnak látta. Most az is borul, de nem bánja „soha nem késő...” Ő hozta meg a döntést, hogy kilép a Groovehouse-ból.

A Reflektor teljes riportja a következő oldalon nézhető meg!

[2011.03.02.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még