2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lovegun - a szexi rock & roll
Erotikus kép került elő a magyar énekesnőről - videóval
A német rendőrök lekapcsolták a magyar zenekart
Bemutatjuk a tetováló énekesnőt! Hozzá a hazai rockzenészek is szívesen járnak  
Képgalériák
Noa és a Lovegun
Rocktattoo megnyitó
Kapcsolódó Kiadványok
Lovegun: Halleluja
Lovegun: Love & roll
Kapcsolatok
Noa Rock (Laczkó Noémi)
Lovegun

"Szívesen beszélgetek mindenkivel" Művészportré, Noával a Lovegun énekesnőjével

Ha valakire, akkor Noára illik a mondás:”született művész”, hiszen a zene mellett fest, tetovál, verset és meséket ír. Pályájáról, életéről kérdeztem a csudaszép és örökké mosolygós kreatívművészt.

A Lovegun zenekar 2006 tavaszán alakult, mely az óta ezerrel pörög a Rock’n’Roll hazai és külföldi világában. A bombaformában lévő Noa Rock énekesnő mellett, két fiú bűvöli a húrokat, míg a harmadik a dobokból hozza ki a maximumot a közönség nem kis örömére. Napjainkra a hazai Rock élet egyik legdinamikusabb, legütősebb profi zenekarává vált a Lovegun formáció. A rockzene szinte minden műfajával találkozhatunk albumjaikban, de fellépéseik alkalmával a koncerteken is jelen van a punk, metál és hard rock is. A színpadi zeneihatást fokozza a látvány, amit a négytagú banda produkál előadásaik közben. Videoklipjeik, lemezeik rendkívül jók és profi válogatások, melyekkel jól célozzák meg a rajongóik és a nagyközönségük népes táborát.

- Már az oviban és kisiskolás korodban is szerettél szerepelni, énekelni, egyáltalán mikor kezdődött nálad a zenéhez, énekléshez való kötődés?
- Az éneklés sokkal később költözött az életembe, mint a festészet, ami tényleg óvodás korom óta szenvedélyem. A zene iránti érdeklődésem általános iskola felső tagozatában kezdődött, amikor a tévékben sugárzott különböző zenei stílusokból. Mint műfajba, én azonnal a rock zenébe szerettem bele.


- Megosztanál az olvasókkal pár nevet, akik inspiráltak a zenére?
- Nem is tudom, hol kezdjem, hiszen annyi nagy kedvencem van: Billy Idol, Guns’, Ac/Dc, Alice Cooper, Möltey Crüe; középiskolában hozzáadódtak a régi nagyok, Led Zeppelin,Deep Purple, Doors. Aztán egészen más irányt vettem, jött a Dark, Death és Trash metál,Amorphis, Moonspell, Slayer, Iron Maiden és még sorolhatnám. A Hard rock és a metál széles palettáját hallgatom.

- Visszaemlékszel még az első fellépésedre?
- Nos, igen. Két dalt is énekeltem egy tribute zenekarban, ahol azonnal olyan zenészekkel játszhattam, mint Donászy Tibor, aki azon a nagysikerű koncerten mögöttem ütötte a bőrt. Gondolhatod, milyen felemelő érzés volt ez számomra. Ma is szívesen emlékszem vissza arra a koncertre.

- Már hat éve, hogy a Lovegun énekesnője vagy. Elmondanád, hol és mikor alakultatok?
- Lovestreet néven kezdtük ZZ-vel és két másik taggal 2004-ben, de 2006 óta teljes a zenekar, akkor került a bandába Szityó és Pisti, és akkor adták ki az első nagylemezünket, immár Lovegun néven.

- Milyen lemezekkel, videoklipekkel leptétek meg eddig a közönséget?
- Az első nagylemezünk a Love& Roll, a második, ami közelebb áll a szívemhez a Halleluja. Videó klipjeink sorrendben: Megint 1, még 1 nyár, Eső mossa el, Az élet szép, Ha valami fáj, Halleluja, és a legújabb a „Megtenném”, ami elkészült, de még titkoljuk. Ígérem, erről majd beszélek neked legközelebb...



- Hazánk egyik legvagányabb, és leghosszabb hajú énekesnőjének tart a közvélemény. Van az a pénz, amiért megválnál a hajadtól?
- Jó kérdés, már többen megkérdezték ezt tőlem, ha majd megöregszem, és ciki lesz, pénz nélkül is levágatom, valami vagány, punk frizurára, addig viszont éljen a headbangelés, és a hosszú haj! :-)

- Van már kész forgatókönyve a zenekarnak, és mi az, amit meg szeretnétek valósítani ebben az évben?
- Most rengeteg időmet lefoglalja a tetoválás, ezért valahol időt kellene szakítani azoknak a daloknak a felvételére, amik már kifolynak a fejemből. Rengeteg új dalötletem van. Van, ami gyakorlatilag teljes egészében az elejétől a végéig összeállt a fejemben. Szöveggel együtt, és már csak arra vár, hogy felvegyük. Szerintem ennek is eljön az ideje hamarosan.

- Beszéljünk kicsit rólad is, mint egyéb művészeteket is művelő alkotóról. Mióta írsz verseket, meséket, és mi az az irányzat, amit a festészetben képviselsz?
- Öt éves korom óta rajzolok. Általános iskolától középiskola végéig két művész is foglalkozott velem. Sorki Dala Andor költő,- és festőművész, és Szabó Gábor szobrászművész kezei alatt formálódtam. Mellette művészeti szakirányú középiskolai osztályba jártam, aztán elszakadva Magyarországtól, Münchenben, több művészkörben is tevékenykedtem három éven keresztül. Barátaim ösztönzésére az ecsetet tűre cseréltem, és az óta a festészet mellett tetoválok is, ami igazi szenvedélyemmé vált. Érdekes, amikor tetoválok, teljesen azonosulok a fejemben kigondolt alkotással. Ilyenkor annyira magával ragad a tetoválás, hogy sok esetben az alany kér pihenő időt. Verseket általános iskolás korom óta írok. Azóta összegyűlt egy egész verses kötetnyi anyag, amit egyszer jó lenne kiadni, saját illusztrációkkal. Meséket azóta írok, amióta megszülettek a keresztlányaim, és mindig mesélnem kellett nekik. Sok mesét kitaláltam, és ha tetszett nekik valamelyik, újra el kellett mesélnem… Inkább leírtam őket. Sok - sok gyerekmondóka is született ebben az időben.


- A pasi szíveket megdobogtatod, nemcsak a fellépéseid alkalmával, hanem az utcán is megfordulnak utánad az emberek. Hogyan tudod kezelni a rajongóid ostromát?
- Sosem felejtem el, hogy semmi nem lennék azok nélkül az emberek nélkül, akik szeretnek, és szeretik a munkáimat, legyen az vers, dal, festmény vagy tetoválás, vagy éppen a zene. Ezért mindig nyitott vagyok az érdeklődőkre, szívesen beszélgetek mindenkivel.

- Van olyan terved, vagy álmod, amit szeretnél megvalósítani életed során?
- Boldog családi élet, gyerekek, egészség, rengeteg zenével, művészettel, tetoválással, barátokkal és bulikkal megfűszerezve.

- Tamás István -  

Lapozz, mert a következő oldalakra Lovegunk klippeket gyűjtöttünk össze!

[2011.02.26.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még