2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Nótár Mary
L.L. Junior (Lesi László Csaba)
Kapcsolódó események
L.L. Junior és Nótár Mary - lemezbemutató koncert
[2010. december 11.
szombat ]

Nótár Mary és L.L. Junior állta a szavát 

December 11-én a Petőfi Csarnokban került megrendezésre a két sikeres előadóművész lemezbemutatója. Az est repertoárját több sztárvendéggel is színesítették, többek között tiszteletét tette: Nagy Laci alias Gitano, Horváth Tamás, Brasch Bence, Josh& Jutta, Cozmobolis, Stereo 2.0, és Varga Viktor. A hangulatról pedig a zenetévé egykori műsorvezetője gondoskodott, Istenes Bence. 

A koncert hozta a várva várt sikert, annak ellenére, hogy a sok sztárvendég húzta a nem mindennapi közönség idegeit, hisz mindenki a két főszereplőre hajazott az éjszaka folyamán. A nézőtéren ugyan nem nyomorogtak, de talán nem is ez volt a cél, hiszen így mindenki kényelmesen tudta ropni a maga táncát.

A két kulcsfigura színpadra állása előtt a meghívott hírességek melegítették be a hallgatóságot, ki saját számával, ki pedig nagy bátran, akár egy Junior dallal. Gitano az Összetart a dal című számmal készült, amit egy remek feldolgozásban adott elő, és a vendégek közül ezzel az előadással ő lett a befutó.

Brasch Bence valószínűleg a tini lelke miatt választotta, még az egykori Fekete Vonattól a Hol van az a lány című számot, míg nem Cozombolis egy számomra nehéz stílusú dalt vállalt be, méghozzá a Raggamoffin-t. Cozi a végtelen egyszerű kérdésemre, miszerint jól meggondolta-e, hogy ezt a számot énekli, egy mérhetetlen szimpla választ adott: „Sima liba”.

A kulisszák mögé is belestünk, ahogy a táncosok gyakoroltak, ahogy Junior a gallérját igazította, ahogy Mary a sminkjét, vagy eszméletlen hajkoronáját egyengette. Érezhető volt a feszültség, a lámpaláz, ami áradt a stábtagokból, bár ilyenkor ez megszokott, de mégis azt írnám, hogy jó hangulat, rajongók, noteszek, tollak, aláírások, fényképezőgépek, vakuk, mosolyok, ölelések, szép ruhák, amik jellemezték a Backstage-ben történteket.

Mikor elérkezett várva várt pillanat, amikor is Nótár Mary és L.L. Junior állt a színpadra, a közönség óriási tapssal fogadta őket, és kifulladásig énekeltek, táncoltak, s tapsoltak a két főhőssel, amíg emelt fővel meg nem hajoltak, és köszönetet nem mondtak. A Pecsába remek hangulatot csempésztek be, és amit erre az estére ígért a két fiatal tehetség, azt mind teljesítette. A jövőben is hasonló sikereket kívánunk nekik.

B.H. 

[2010.12.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még