2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az RTL Klub meglepő bejelentése! Vasárnap lesz az X-faktor döntő
Ciki! Komoly hibát követett el Takács Nikolas
Kapcsolatok
Vastag Csaba
Király L Norbert
Janicsák Veronika (Veca)
Takács Nikolas
X-Faktor
Ákos (Kovács Ákos)

Janicsák Veca kiesett, Takács Nikolas és Király L. Norbi simán továbblépett az X-faktorban

A legutóbbi adásban tanúi lehettünk az X-faktor eddigi legfájdalmasabb párbajának. A családi drámába torkolt testvérharcból Csaba került ki győztes, de a katartikus öröm helyett – érthetően - könnyeket láttunk. Vastag Tamás kiesése után már csak a legjobb négy maradt bennt, a mai adással is közelebb kerülünk a finalisták végleges listájához.  

Az RTL Klub meglepő döntése, hogy a döntő napját, vagyis december 19-ei vasárnapot szinte teljes egészében az X-faktornak szenteli. A hat órás nosztalgiázás, múltidézés után két és fél órás élő adás teszi fel a pontot az ire. A döntőt megelőző szombaton pedig elbúcsúzunk még egy énekestől.

Talán Csaba helyzete a legnehezebb, miután kiejtette az öccsét, az idősebbik Vastag fiú eltökélte, mostantól a testvéréért is küzdeni fog, nem csak saját magáért. Az adás végén, az X-faktor kérlelhetetlenül legmeghatóbb pillanatában Vastag Csaba sírva búcsúztatta öccsét, míg Tamás példaértékűen fogadta a kiesés hírét. Emelt fővel búcsúzott a versenyétől.

Takács Nikolas, a legesélyesebbnek tartott énekes több helyen is úgy nyilatkozott, hogy óriási kő esett le a szívéről az előző adásban. Érzi az emberek támogatását, így még nagyobb erőbedobással készül a verseny hátralévő részeire. A tömegek szeretete jó hatással van a fiúra, nem akar csalódást okozni a rajongóinak.

Veca, az X-Faktor egyetlen bent maradt női énekesét feltétlen boldogsággal tölti el a tudat, hogy idáig eljutott a versenyben, és keményen helytáll a férfiakkal szemben. A legeredményesebb női énekes így is sokkal tovább jutott, mint ahogy azt ő gondolta.

Király L. Norbert a legutóbbi cirkuszos attrakciója után a folyamatos meglepetésekkel szeretné fenntartani az érdeklődést. Elmondása szerint mindig egy új, nagyobb dobással készül, amit mentora csak támogat.

A már előző adásban megismert koncepció alapján épül fel a műsor. Minden énekes két számot ad elő, egy hazait és egy külföldi slágert.
Az est első előadója a legutóbbi párbaj győztes Csaba. A magyar United együttes Keserű méz című számával készült. A szám alatt végig érezhető az a le nem tagadható stílusa, saját személyisége.

A túlhúzott hangok mellett az egyedi mozgáskultúrája is helyet kapott. Az átértelmezett szám azonban nem nyerte el hiánytalanul a mentorok tetszését. Négyből mindössze egy, a saját mentora állt ki mellette teljesen. Nehéz kezdés, főleg úgy, hogy fűti a bizonyítási vágy.

Az iménti gyengébb produkció után, Veca mutathatja meg, hogy miért is van létjogosultság a döntőben. Ahogy Csaba, ő is a magyar dallal kezd. Zorán – Kell ott fenn egy ország a műsor második száma. Veca különleges hangját és tehetségét eddig sem firtatta senki, azonban most a szám aktualitása és hihetetlenül gyönyörű előadása kiemeli a most aktuális magyar sztárok közül is. A fiatal lány hétről-hétre szinte a teljes közönség szívét megdobogtatja. Minden produkciója maradandó élmény…

Nikolas magasra tette a lécet

Az első reklámblokk után Takács Nikolas, elég magasra tette a lécet, hiszen az ikonikus Michael Jackson Billie Jean című számával kezdett. A remek énekes-táncos performance kellően hangulatosra sikeredett. Stimmeltek a hangok, a mozdulatok is a helyén voltak. Egy ilyen nehéz szám ellenére nagyon jól teljesített. Az elsöprő siker és a teljes katarzis igaz elmaradt, ám mindenféleképpen színvonalas produkciónak lehettünk tanúi. Érezhető volt az előző adásokhoz képest a felszabadultabb, könnyedebb előadásmód.

Az énektudást és hangot eddig előadásmóddal palástoló Király L. Norbi következik. Keresztes szerint nála már nem is lényeges a hang és a képzettség, inkább a végtelen dinamizmusára alapoz. Az eddigi megdöbbentő produkció után kíváncsian várjuk, mivel rukkol most elő. A válasz nem is várat sokat magára, hisz a gyors felkonferálás után felcsendül a Hooligans – Legyen valami című száma.

A beszámoló a következő oldalon folytatódik.

[2010.12.11.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
sharapova2008 2010.12.17. 15:21 • [12]
Milyen meglepetés jöhet még Király K.Norbitól:visszamászik a fára,ahonnan jött???
valaki2323232323 2010.12.15. 16:21 • [11]
Nem értem mért fikázzátok Norbit?!Nem ő szavazta be magát a legjobb háromba hanem a nézők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindhárman non tehetségesek és a többiek is akik benne voltak a legjobb tizenkettőben ezért nem kell senikt se fikázni
meg leszólni amit csinál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S. 2010.12.13. 19:06 • [10]
Norbi "összehörög(het)" még egy győzelmet is hétvégén. :)
sharapova2008 2010.12.13. 17:57 • [9]
Számos ápolt ezek után kiengedhető az elméről,mert hörögni ők is tudnak,tetováltatni is szeretnek,üvöltésük értelmét nekik sem lehet kivenni és fára mászni is szeretnek..... Kultúrbotrány,ami az X-faktorban szombat este történt!
sogovivien 2010.12.13. 12:58 • [8]
Ennyi alapján nem kell Norbit leírni. Ez most egy olyan alkalom volt, amikor az ellendrukkerek könnyebben fogást találhattak rajta, ami a mentorok eléggé támadó kritikájának is köszönhető. Össze fogja szedni magát és nagy jövő áll előtte. Persze nem a popzenében. :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még