2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Ganxsta Zolee
Tolvai Renáta Tímea
Mester Tamás
Friderikusz Sándor
Eszenyi Enikő
Djordjevic István „Giorgio”
Kökény Attila
Szíj Melinda
Bereczki Zoltán
Dér Henrietta (Dér Heni)
Feke Pál
Presser Gábor
Lakatos Yvette
Megasztár 5
Gáspár László (Laci)
Kállay-Saunders András

Lakatos Yvette kiesett, Kállay-Saunders megmenekült - folytatódott a Megasztár 5.

A Megasztár-történelem egyik legérdekesebb adását láthatja ma este mindenki, aki a tv2-n tartja a televízió csatornakereső gombját. Duettekkel áll színpadra ugyanis a még döntőben versenyző hat énekes. Párjaik pedig az előadások során: Miklósa Erika, Bereczki Zoltán, Dér Heni, Gáspár Laci, Ganxsta Zolee és Feke Pál lesznek. 

Különleges este elé néznek azok, akik péntek este Magyarország egyik kedvenc tehetségkutatóját választják. Mint a korábbi szériákban megszokhattuk, ahogy fogynak az előadók úgy színesednek a versenyek egy-egy vendégelőadóval, extra produkcióval. Ennek megfelelően most pénteken a duetteké, és a versenyző énekesek mellett a már befutott előadóké a főszerep.

Ütős, és meglepő produkcióval indult a kettősök sora. Ganxsta Zolee-t korábban ritkán lehetett látni efféle műsorokban, de Tolvai Renáta kedvéért és sikeréért vállalta a szabadszájú repper, hogy másodjára a mega-sorozatban színpadra áll és segíti a döntősöket. Renitől már megszoktuk, hogy belevaló dögös stílusbanb adja elő napjaink legnagyobb slégereit és ezt most is bizonyítja. Tökéletes párját alkotta Zolee-nak, így adva elő Beyoncé és Jay-Z dalát.

Úgy, hogy közben elfelejtettem, hogy egy tehetségkutatót nézek… A zsűri tagjai valahogy azért most inkább Zolee produkcióját értékelték, minthogy a lányról beszéltek volna. Hát nem tudom… Szerintem nem sok lány/nő van Magyarországon vagy épp határainkon túl aki hasonló színvonalon hozta volna a világsztár stílusát.

Lakatos Yvette
partnere a hetedik döntő adásban Bereczki Zoltán lett. Az Operettszínház jelenleg egyik legnagyobb sztárja és a 16 éves kanadai/péceli lány most a Dirty Dancing betétdalát hozta el a megmérettetésre. Yvette-nek nem volt nehéz dolga, mert azt hiszem Bereczki egy olyan énekes ki képes minden tehetséges énekesből a legjobbat kihozni. Ahogy tette ezt most is, és ezt nem csak én látom így, hanem Friderikusz Sándor is. Ő inkább Bereczki Zoltánt kritizálta, szerinte igen hamisan kezdett a musicalek sztárja. Hogy ebből mennyi volt a vicc és mennyi a valódi kritika azt talán sosem tudjuk meg.

Neked melyik jön be? Csatlakozz!


 

Egy ex- és egy jelenlegi megasztáros duettjével folytatódott az este. Gáspár Laci 2004-ben lett az Év férfihangja és azóta sikert sikerre halmoz. Az ex-mega túl van ugyan egy váláson és a nyáron elvette kedvesét akivel jelenleg első gyermeküket várják, de ez semmit nem változtatott azon, hogy a tőle telhető legjobban próbálta segíteni Kállay-Saunders Andrást a cél felé jutásban.

Néha ugyan úgy éreztem András nem tudja követni Lacit hangban és tempóban, de lehet hogy ezt csak az én kritikus fülem érezte így. De mégsem, mert Eszenyi Enikő is azt mondta: semmiféle összhangot nem fedezett fel kettejük között. Mester Tamás ezt úgy fogalmazta meg, hogy Gáspár Laci technikailag volt jobb, míg Kállay-Saunders a Stevie Wonder-nóta érzelmi részét vitte.

Egy ex- és egy jelenlegi megasztáros duettjével folytatódott az este. Gáspár Laci 2004-ben lett az Év férfihangja és azóta sikert sikerre halmoz. Az ex-mega túl van ugyan egy váláson és a nyáron elvette kedvesét akivel jelenleg első gyermeküket várják, de ez semmit nem változtatott azon, hogy a tőle telhető legjobban próbálta segíteni Kállay-Saunders Andrást a cél felé jutásban. Néha ugyan úgy éreztem András nem tudja követni Lacit hangban és tempóban, de lehet hogy ezt csak az én kritikus fülem érezte így. De mégsem, mert Eszenyi Enikő is azt mondta: semmiféle összhangot nem fedezett fel kettejük között. Mester Tamás ezt úgy fogalmazta meg, hogy Gáspár Laci technikailag volt jobb, míg Kállay-Saunders a Stevie Wonder-nóta érzelmi részét vitte.

A „szuperérzékeny” Szíj Melida egy hasonlóan érzékeny partnert kapott Feke Pál személyében. Pali jól ismeri a tehetségkutatók izgalmát, hiszen a Társulatnak köszönheti, hogy ő játszhatta el István szerepét az István, a király! című rockopera jubileumi változatában. Bár tapasztalt színészként vágott neki a versenynek, neki is meg kellett küzdenie a lámpalázzal és a többiekkel a nézők valamint a zsűri szimpátiájáért.

Ahogy most Melindának is, aki kettős személyisége miatt rendkívüli módon osztja meg a nézőket. Ahogy most a Magányos csónak című dal előadása is megosztóra sikeredett. Kaptak érte hideget-meleget, de ahogy Presser Gábor fogalmazott: mindent kihoztak egy olyan dalból, ami nem duettre íródott.

Djordjevic István Giorgio már elmondhatja magáról, hogy van egy rajongója. Ő nem más mint Dér Heni, aki anno a legelső Megasztár döntősei között versenyzett és azóta a Sugarloaf együttes énekesnője lett. Saját bevallása szerint Heni amikor zenekarának koncertje egy időpontra esett a Megasztárral arra buzdította a koncertlátogatókat: szavazzanak Giorgio-ra! Én is erre buzdítom a kedves nézőket, de közben felejtsék el azt amit ketten most a színpadon produkáltak, mert az szerintem nem volt valami nyerő.

Az anyagunk a következő oldalon folytatódik.

[2010.11.19.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2010.11.21. 13:39 • [3]
Csodálkozva néztem, hogy mind a 4 zsűritag végig bent volt. Nahát. :) Viszont a csodának itt vége is lett, mert nem tudtak úgy dönteni, ahogy az én fülem súgja. :D Így a vége felé hadd soroljam a hibákat. Most ugye ismétlik a Mega1-et, ami segít emlékezni. A régi műsorokban egyéniségeket láttam, itt csak gépeket. Agyonnyomják a főszereplőket. Ott újrahangszerelték a dalokat, itt mozgásban, mindenben pontos másolatra törekednek. Az elsőben volt egy csendes Görög Zita és egy normális Till Attila.
(Ott nem ért csalódás, hogy ki a győztes, itt egy verseny alatt kétszer.)
xxFULxx 2010.11.20. 23:20 • [2]
Lakatos Yvette-nek volt a legszebb hangja az egész csapatban. Melinda szánalmas , Giorgio undorító.
2010.11.20. 13:38 • [1]
Szerintem a Kállay Saunders András egy fapofa. Nincs benne semmi érzelem. Egy fatuskó.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még