2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Tv2 élő műsorában vetkőzött le a Megasztáros - pikáns videóval
Kapcsolatok
Tolvai Renáta Tímea
Djordjevic István „Giorgio”
Kállay-Saunders András
Megasztár 5
Patai Anna
Adam’s Comedy
Gusztos Bence
Szíj Melinda
Szeleczki Dávid
Kökény Attila
Fivérek zenekar
Lakatos Yvette

Videóval! Patai Annát a zsűri mentette meg, az Adam's Comedy kiesett a Megasztár 5-ből

Friderikusz Sándor kezdeményezésére és a televíziónézők határozott véleményére reagálva új időpontban, péntekenként este tűzi műsorára a tv2 az ország egyik legkedveltebb tehetségkutatóját. A Megasztár 5. döntő adásait így végre egész Magyarország nézheti, és válhatnak ezáltal a versenyzők ténylegesen egy ország kedvenceivé. 

Egy ütős Hangrobbanással kezdődött a Megasztár ötödik szériájának harmadik döntője, a harmadik olyan adás, ahol a kiesés elkerüléséért versenyeznek az előadók.



A szabályok értelmében múlt szombat óta folyamatosan lehet szavazni a kedvencekre, a műsor végén a két legkevesebb szavazatot kapott előadó közül a zsűri – Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás és Presser Gábor – dönti el ki folytathatja a versenyt. Egy héttel ezelőtt Csonka Andreas búcsúzott.

A „nagyváradi vadmacska” kezdte meg az előadások sorát a Queen világslágerével, a Show must go on-nal. De hogy a show valóban folytatódik-e Tolvai Renáta számára, azt majd a nézők döntik el. Ha Mester Tamáson múlik akkor valószínűleg igen, mert az ítész továbbra is kedveli az énekest. Presser Gábor is megerősítette ezt sőt azt is, hogy a lánynak nem kellett volna levennie a dal első részében viselt kabátot.



A Megasztár „kung-fu pandája” és egyben a ház főszakácsa Mousse T. Horny című számával robbant a közösség elé. A pörgős nótához alapos testmozgás is társult, talán tényleg könnyebb lenne Djordjevic István „Giorgio”-nak néhány kilóval könnyebben megnyilvánulni a színpadon. Az énekes testsúlya ugyanis szinte minden esetben szóba kerül a fiatalemberrel kapcsolatban. Ennek ellenére Fiderikusz értékelte a produkciót, azt mondta: jobb volt mint az eredeti női előadásban. Eszenyi Enikő most nem vitatkozott, elismerte ő is Giorgio előadását.



 

A New-York-i szívtipró aki mindig izgul a fellépések előtt múlt szombaton végre találkozhatott édesanyjával. Kállay-Saunders Andrásnak példaképe ex-modell mamája aki annak ellenére, hogy egyedül nevelte őt egy olyan életet biztosított számára, ami nem mindenkinek jutott. András Alicia Keys No one cím dalát hozta el ma este a versenyre.



Annyira szeretném megszeretni ezt a fiút de valahogy nekem nem megy. Még szerencse, hogy nem az én véleményem számít! Annál jobban számít Eszenyi Enikőé és Presser Gáboré akik tökéletesen elégedettek voltak az előadással. Eszenyi a srác szerénységét emelte ki és azt mondta: András nem hiszi el, hogy lehet Megasztár, pedig lehet! Mester Tamás talán épp a szerénység és önbizalomhiány miatt nem érezte a dinamikát és magabiztosságot. Friderikusz szerint sem „robbant” a dolog.

Patai Anna ismét lenyűgözött mindenkit

A beszámoló a következő oldalon folytatódik.

[2010.10.16.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
lakyte 2010.10.22. 14:00 • [3]
Nincs korhatár akkor miről beszélünk?
Jó lenne, ha 18 alatt nem indulhatnának mivel iskolaköteles ez a korosztály. Egy szakmunkás- vagy érettségibizonyítvánnyal a zsebben lehetne ilyen és ehhez hasonló megmérettetéseken részt venni. Nem tudom a régebbi versenyen részt vevő fiataloknak van-e már valamilyen végzettségük vagy csak 8 általánosnál tartanak?
Ilyenkor nagy a felhajtás körülöttük utána eltelik egy év és már senki nem emlékszik, hogy ki volt az a 10-12 ember, aki ott volt talán az első kettőre még lehet emlékezni. Hogyan tudják a nagyon fiatalok ezt feldolgozni?
tuctuc 2010.10.16. 19:39 • [2]
T. baliko!
Teljes mértékben egyet értek veled!!! egy zene szerető
Előzmény: baliko • 2010.10.16. 10:18 • [1] • Előzménykövetés 
baliko 2010.10.16. 10:18 • [1]
Tisztelt Zsűri !

Szégyenletesnek tartom- azt hiszem, még sokan látják így- hogyha ezt az óvodai bálra való produkciót tartják a legjobbnak. Ez már tényleg az ország szégyene!Ezt aztán nevezem izlésformálásnak!Annak a kislánynak még javában az iskolában, este pedig az ágyban a helye. Az " Adam's Comedy" legalább zeneileg hozott valami szépet a fülembe.Azért hogy felháborodjak lefekvés előtt, inkább nem is nézem többé ezt a műsort.
( Azért Presser-Picinek és Friderikusznak továbbra is nagy hódolója maradok ) Tisztelettel Egy jelentéktelen kisebbségben lévő néző

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még