2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kő és rock, avagy Zenei Napok Fehérváron - képes beszámoló
Hanna Hanna: egy nonprofit fesztivál összefogásból
3 nap, 30 koncert: Jazzforum Budapest
SZIN 2010: Amikor a lányok a nyerők…
Örmények a Hajón: Levon Malkhasyan és a Malkhas Jazz Band az A38-on
6. Nemzetközi Dorombfesztivál Kecskeméten
Kapcsolatok
FEZEN (Fehérvári Zenei Napok)
Kapcsolódó események
Fehérvári Zenei Napok 2010
[2010. szeptember 9. - 11. ]

FEZEN tizenharmadszor - a szezon utolsó fesztiválja Fehérváron

Vége a nyárnak, elkezdődött az iskola, de az idei fesztiválszezon még egy hatalmas bulit tartogat számunkra, méghozzá Székesfehérváron, ahol tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Fehérvári Zenei Napokat, azaz a FEZEN-t.

Gazdag kínálatot, színvonalas fellépőket ígérnek a szervezők a szeptember 9-én kezdődő szezonzáró fesztiválon, ahol olyan nagy nevek fognak fellépni, mint a veterán angol hard rock zenekar, a Uriah Heep, az egykori Helloween tag Kai Hansen által alapított Gamma Ray, a power metal együttes, az Edguy vagy az észak-ír Therapy?. A fesztiválokon rendszeresen fellépő magyar együttesek (Depresszió, Tankcsapda, 30Y, Vad Fruttik, Pokolgép) mellett, a terepen újoncnak számító Fenyő Miklós is helyet kapott a FEZEN színpadán, de az elektronikus vonal képviselői is örülhetnek olyan sztárfellépőknek, mint a Stereo MC’s és a Freestylers.

Az egyik közösségi oldalon már a kezdetektől végig követhették az érdeklődők a helyszín átalakulását, ahol a terep az idén – a rendezők ígérete szerint- sokkal felhasználóbarátabb lesz, mint tavaly, a nagy köveket finom murvára cserélték. A nézőcsúcs döntésére készülő szervezők ütős bandákat, megfizethető árakat és kiváló hangulatot ígérnek a tizenharmadik FEZEN fesztiválon, a Jüllich Glas Sóstói Ipari Parkban. Ha pedig meguntuk a koncerteket, különböző érdekes programokat látogathatunk végig, sok izgalmas előadást és színpadi produkciót láthatunk-hallhatunk.

Mini-Képregénypályázatot hirdetettek a fesztivál szervezői és a Párkocka internetes oldal fesztivál témában, ahol nem konkrétan a FEZEN fesztiválról kellett rajzolni, hanem általában a fesztivál címszó alá bezsúfolható dolgokról. A Párkocka alkotógárdája (Göndöcs, Grafitember, Marabu és Plá) zsűrizése utána a legjobb alkotásból egyedi fezenes pólót készítenek, illetve az első három helyezett alkotónak pedig VIP- bérlet a jutalma az idei FEZEN fesztiválra. Az eredményt hamarosan kihirdetik.

A királyok városához közeli Ipari park területén természetesen sátorozásra is van lehetőség, de Fehérvár is számtalan szálláslehetőséget nyújt a fesztiválozóknak. A rendezvényt az önkormányzat is támogatta, hiszen ahogy Cser-Palkovics András fogalmazott, ”Fehérvár nem engedheti meg magának, hogy ne a legjobb legyen”.

Ha pedig valaki az utolsó pillanatban szeretné megvásárolni jegyét, de nincs nála elegendő készpénz, vagy bankkártya hiányában nem tudna belépőt venni, az se szomorkodjon, hiszen segít a Vodafone saját kezdeményezésű fejlesztése, a tikit.hu, amely a mobilparkolásnál megszokotthoz hasonlóan a mobiltelefonnal, sms-ben történő jegyvásárlást teszi lehetővé, amelyet Vodafone az innovatív megoldásairól ismert SodaTeam Kft.-vel közösen valósított meg. A szolgáltatás az internetes felületen folyamatosan elérhető, s jelenleg a FEZEN 2010 fesztiválra ezen a kényelmes módon is megvásárolhatók a jegyek.

Részletes program!

-Szabados Melinda-

[2010.09.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még