2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egy sláger, amitől tuti beindulsz 12.
Egy sláger, amitől tuti beindulsz 14. - Valentin napi meglepetés
A hazai pálya sikerei - Bravissimo 2009
Noémi Virág próbál rajongói kedvében járni
Noémi Virág: "Nagyon jól éreztem magam"
Íme a huszonnyolcadik! Bemutatkozik a Noémi Virág rajongói oldal
Elképesztő sikítás a VIVA rendezvényén
Csütörtökön VIVA Comet 2010: nézd meg olvasóink kiknek adnák az elismeréseket
A legszebb anyák napi dalok a Zene.hu-n 7. - Noémi Virág, Roberto és Pál Dénes
Nincs több titok! Megvan a Viva Comet 2010 jelöltjeinek névsora!
Kapcsolódó Kiadványok
Noémi Virág: Mindennapok
Kapcsolatok
Noémi Virág
Legnépszerűbb csengőhangok
VIVA COMET
VIVA Televízió
Kapcsolódó események
VIVA COMET 2010
[2010. június 17.
csütörtök 18:00]

VIVA Comet 2010: Noémi Virág nem árul zsákbamacskát

Az idei VIVA Comet Gálát is nagy várakozás és esélylatolgatás előzi meg. A zene.hu arra vállalkozott, hogy kifaggatja a jelölteket, mint gondolnak a díjról, a lehetőségekről és miért érdemes rájuk szavazni.

Elsőként Noémi Virággal beszélgettünk, akit idén két kategóriában is jelöltek. Megmérettetik a Legjobb női előadó, és a Legjobb videoklipnek járó címért is.

– Mit jelent számodra a Comet jelölés?
– Nagyon nagy boldogság számomra, hogy két kategóriában is jelöltek az idei VIVA Comet keretein belül. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a saját szerzeményeim ilyen jól megállták a helyüket. Ki gondolta volna pár éve, amikor otthon dúdoltam ezeket a dallamokat egy szál gitárral, hogy egy nap díjakra fognak engem jelölni nekik köszönhetően! Ez a két jelölés rávilágított arra, hogy igenis érdemes videoklipeket készíteni, még akkor is, ha a zeneipar jelenleg nehéz helyzetben van.

– Milyen hatással vannak rád a díjak, és a jelölések?
– Persze nagyon boldog lennék, ha bármelyik jelölést díjra váltanám, de én elsősorban nem ezért zenélek. Öt éves korom óta muzsikálok, és mindezt azért teszem, mert szenvedélyesen szeretem a zenét. Én úgy megyek el egy koncertre, hogy jaj de jó, hogy énekelhetek. Sőt, ha a zuhany alatt dalolok, akkor is az az érzés van bennem, hogy köszönöm, hogy zenélhetek.

– Mit tanácsolsz azoknak a fiatal zenészeknek, akik szeretnék elérni hogy eredményesek legyenek - tekintsük eredménynek a Comet-jelölést - a zenei pályán?
–  Sokat gyakoroljanak, tegyenek meg mindent céljaik elérésének érdekében, legyenek kitartóak, és ne adják fel az önmagukban való hitet! Ez a szakma nem feltétlenül a tudásról és a tehetségről szól, rengeteg más összetevője is van, mint például a személyiség és a szerencse. Az is lehet, hogy valaki csodálatosan énekel, és mégsem tesz szert széleskörű népszerűségre, mert a körülmények nem teszik lehetővé, vagy a szerencse elkerüli. Azt hiszem, hogy aki zenélni akar, tudnia kell, hogy a siker nem garantált.  Ne a siker legyen a motiváció, hanem az, hogy a zene örömet nyújt, és akkor nem ér senkit akkora csalódás, viszont minden egyes eredmény dupla öröm lesz.

– Mit vársz a díjátadótól? Milyen módon fogod motiválni rajongóidat?
– Én azt várom a Comettől, hogy ugyanolyan jól érezzem magam, mint tavaly. :) Persze nagyon boldog lennék, ha megnyerném valamelyik kategóriát, de nekem a jelölés is csodálatos. Semmiképp nem fogok görcsölni, szerintem egy vidám nap lesz, amelyen az ember drukkolhat magának és másoknak egyaránt. Tudom, hogy a rajongóim is milyen boldogok, hiszen éreztetik velem. Fognak rám szavazni a Legjobb női előadó kategóriában, sőt, már most is folyamatosan szavaznak, és ezért hálás vagyok! A legjobb videoklipnek járó díjat pedig szakmai zsűri fogja odaítélni, de természetesen szorítok a Melletted ébredek című dalomnak.

– S miért szavazzanak rád?
– Aki rám szavaz a következő hetekben, az úgyis azért szavaz, mert már bizonyítottam neki hogy érdemes vagyok a díjra, hiszen megszeretett engem, a zenémet. Több, mint húsz éve zenélek, és szerintem aki engem ismer és szeret, az pontosan tudja, hogy mit szeret. Nem árulok zsákbamacskát, a lemezemről a dalaimon át, illetve a fellépéseken bárki megismerhet. Én csak a zene és a rajongóim szeretete miatt csinálom ezt az egészet. Nem az a célom, hogy minél ismertebb legyek, és minden pillanatban rólam beszéljen az egész média, hanem az, hogy bemutathassam a dalaimat a közönségnek. Ha valakinek az én énekem és ezek a dalok megtetszenek, szavazzon rám!

Legújabb Comet infokért klikk iDE! --- Szerinted ki érdemli meg leginkább Legjobb női előadó, és a Legjobb videoklipnek  járó Cometet? - Szavazz ITT.

– zene.hu –

[2010.05.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még