2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
18+! A Megasztár felfedezettje levetkőzött - pikáns videóval
Aktképek készültek a magyar énekesnőről - a szépség mindent megmutatott
Kapcsolatok
Bencsik Tamara

Bencsik Tamara bevallotta: "Minden pózt bevállaltam"

Már közöltünk videót a fotózásról, bemutattunk képet a pikáns sorozatból. Most pedig maguk az érintettek nyilatkoznak a meztelen részletekről. Jöjjön Tamara és Nánási Pál.

 „Most már úgy érzem, hogy elég érett lettem, hogy akár ilyen képek is készüljenek rólam. Ezek az aktok inkább művésziek lettek. A fotózás egy marokkói fürdőben készült, és nagyon szép fények voltak, jó hangulat volt. Van egy pár olyan kép, ahol nagyon sok gyertya ég körülöttem - mondta Bencsik Tamara a Sztárportré kérdésére:

Izomlázam volt a sok pucsítástól…

- Azt hittem, hogy sokkal nehezebben fog menni, de Nánási profizmusából adódóan sikerült teljesen felszabadulnom. Sokat dolgoztam, hogy ezek a képek jól nézzenek ki, nem nyávogtam, tényleg minden pózt bevállaltam, amit mondott Pali. Másnap alig bírtam felkelni az ágyból, olyan izomlázam volt a sok pucsítástól. - folytatta.

Amíg nem vállaltam be ezt a fotózást, abszolút olyan véleményem volt, hogy: Na már ő is levetkőzött, mutogatja a … -ját, mindent lehet látni… Hallottam pár nőt, akik nyilatkoztak ilyen ügyben, és azt mondták, hogy ők büszkék ezekre a képekre, és szerintük nagyon sok nő vágyik egy ilyen fotózásra. Gondoltam, megnézem majd én, ha egyszer bevállalom… Viszont amióta megtörtént a fotózás, abszolút én is így vélekedek. Lehet, hogy majd az unokámnak egyszer azt fogom mondani, hogy: Látod, a mama milyen jól nézett ki huszonöt évvel ezelőtt", és büszke leszek akkor is a képekre.

Kis kitérő: 18+! A Megasztár felfedezettje levetkőzött - pikáns videóval

Nánási Pál elmondta: „Nekem van egy olyan elméletem - amivel egyre kevesebben vitatkoznak -, hogy minden nő szeretné egyszer meztelenül magát megmutatni, hogy milyen szép. Általában az embereknek – saját maguknak – egy pozitív visszacsatolás, ha látnak egy olyan képet, amin ők meztelenek, és jól néznek ki.

Minden ember szeret magáról jó képeket látni…

Szerintem a nők kilencven százaléka szeretné magát egyszer meztelenül látni, de talán egy kicsit meg is mutatni. Lehet, hogy csak a szűk körnek, de az jó, amikor az embert megdícsérik. Elég sok példa bemutatta már, hogy mindenkiről lehet jó képet csinálni, és nem feltétlenül a retusálásra gondolok. Mindenkinek van egy jó arca, jó szöge, egy-egy jó pillanata.

Nagyon sok privát ember megtalál, hogy szeretne magáról egy sorozatot. Elkészülnek a képek, felrakja a polcra, és bezárja a szívébe. Van, aki saját magának akar csak tetszeni, nekem az is szimpatikus. Az jó, ha magunkat magunkon belül jól érezzük. Ha elmegyünk egy fodrászhoz, már attól is jobb kedvünk van, ha kisminkelnek, attól is, és ha szeretjük saját magunkat, vagy elfogadjuk, attól boldogabb emberek leszünk.”

Nézd meg! Ez volt egykor a sláger 20. - 1986-ban milliók hallgatták a dalt

[2010.04.23.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
sviki90 2010.03.26. 10:27 • [1]
Szerintem nagyon jól és okosan nyilatkozott Tamara és reméljük a képek is valóban igényesek lesznek! :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még