2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Irigy Hónaljmirigy (IHM)
Soerii & Poolek
Republic
Nap Rádió
Kapcsolódó események
Republic koncert
[2010. március 15.
hétfő 19:00]

Mozifilmre készül az Irigy Hónaljmirigy

Ha most szombaton a netről is elérhető Nap Rádióval tartanak, akkor megtudhatják, milyen mozifilmet rendez a fennállása 20. évfordulóját ünneplő Irigy Hónaljmirigy. Sipos Peti mesél. A műsorban szintén jubileumot ülő (20 éves) Republic frontembere Boros Csaba elárulja, miként készül a csapat a március 15-i szuperkoncertre.

Két különleges egyéniség, forradalmian új hangzásvilág, amely a bulik derekán, olyan hajnali 3-4 óra tájékán éri el tetőfokát. Miről van szó? A Soerii & Poolek nevű formációról. A zenekar tagja Kovács Gerrison tanár úr szombaton arról mesél a Nap Rádió sztármagazinjában, hogy nem akarják megváltani a világot, de új színt kívánnak vinni a bulik palettájába. Érdemes lesz hallgatni.

Két jubiláló csapat frontembere is vendégeskedik Kóczán Bálintnál. Ki hinné, de a Republic 25. nagylemezét jelentette meg és húsz éves a zenekar. Boros Csaba sem tudja felsorolni a megannyi korongot és slágert, de a népszerű dalszerző-zenész úgy gondolja az együttesben benne van még legalább 10 év aktív zenélés. A kerek évfordulót nagyszabású koncerttel ünneplik Cipőék március 15-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Nagy dobásokra készül az húsz esztendős éves IHM is. Sipos Peti először mesél nagy nyilvánosság előtt a Starcaféban arról, hogy egy igazi mozifilmen dolgoznak, és miben lesz ez más a megszokott Irigy Hónaljmirigy tv-műsoroktól. Ezen kívül napvilágot lát új Mirigy-könyv, lesz hatalmas buli és turné is. Részletek a szombati Starcaféban!

Javában zajlik a Soproni Tavaszi Fesztivál. Az egyik főszervező Horváth Zoltánné elárulja, milyen világsztárokat sikerült megnyerni a Liszt Fesztiválra, mi adja a különlegességét a karikatúra kiállításnak, szó lesz a Soproni Ízutázsról is és A Fábry estről.

Cool műsor várja Önöket szombaton délután az interneten is fogható Nap Rádióban: ez a Starcafé 15 órától Kóczán Bálinttal. 

- zene.hu - 

[2010.03.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még