2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Fekete Dávid Rajongói Közösség
Kapcsolódó cikkek
A 10 legnépszerűbb magyar dal: SP, Fekete Dávid és Szandi az élen
Nézd meg Fekete Dávid klipjét és pontozd
A 10 legnépszerűbb magyar dal: Fekete Dávid, SP és Zséda az élen
A 10 legnépszerűbb magyar dal: változás az élen
A 10 legnépszerűbb magyar dal: nincs változás az élen
A 10 legnépszerűbb magyar dal: SP továbbra is vezet - küldd el kedvencedet!
Tudd meg melyik a legnépszerűbb magyar dal január második hetében!
Tudd meg melyek a legnépszerűbb magyar dalok a 4. héten!
Kapcsolódó Kiadványok
Fekete Dávid: Kell, hogy itt legyél
Kapcsolatok
Fekete Dávid
Fekete Dávid Rajongói Közösség
Legnépszerűbb csengőhangok

Íme a hatodik! Bemutatkozik Fekete Dávid rajongói oldala

Ismét bemutatunk egy rajongói oldalt, amelynek tulajdonosai reménykednek, hogy esélyesek lehetnek a végső diadalra is.

Az oldal 2009. július 17-én indult. Elsődleges célunk a közösségépítés volt. Arra törekedtünk, hogy Fekete Dávid rajongói megismerhessék egymást, valamint közösen összegyűjtsék és megosszák a Dáviddal kapcsolatos információikat, élményeiket. Röviddel az indulás után személyesen is felkerestük az énekest és megmutattuk neki az oldalt. A „Megasztáros” azonnal csatlakozott a site felhasználói közé, azóta is az egyik legaktívabb tagunk és nagyon örül annak, hogy a segítségünkkel napi szinten tarthatja a kapcsolatot a rajongóival. – kezdte Árián Péterné, Flóra.

Fekete Dávid egy olyan személyiség, akinek a munkásságát jó megismerni, jó dolog minél többet tudni róla és minél többet együtt lenni vele, a dalain és a személyiségén keresztül példakép lehet mindannyiunknak. Éppen ezért az oldalunkra látogató emberek kortól, nemtől, foglakozástól és lakhelytől függetlenül beszélgethetnek az énekesről, annak jövőbeni terveiről, fellépéseiről – és természetesen bármi másról. A teljesen nyilvános portálon minden nap jó hangulatú beszélgetések folynak a chat-en és a fórumon egyaránt.

A közösségi életen van a hangsúly

A Főoldal menüpont alatt találhatók a legfrissebb hírek és információk linkekkel, valamint közösségépítő akciók. A Tagok fül alatt derül ki, mennyi is jelenleg a regisztrált felhasználó. A pontos szám a pályázat beküldésekor 2 898 fő volt. Róla név alatt lelhetik meg az érdeklődök az összes olyan információt, amelyek Dávidról szólnak.

Aki szeretné személyesen is meghallgatni az énekest, az mindenképp kattintson a Rendezvény-re! Dávid fellépéseit rögzítették, könnyebb odajutást segítő térképpel. Következik az Eddigi fellépések menüpont, ahol Dávid koncertjeit láthatjátok képekkel illusztrálva. Ahogyan a Kép, Videó kiírásra klikkelve is számos fotót lelhetsz kedvencedről, s nem mellesleg a tagok itt tölthetik fel a koncerteken készített képeiket, videóikat, míg a Fórumban beszélgethetnek és minden érdekességet megvitathatnak. A Chat pedig az oldal lelke, itt ismerkednek jelenlévők és persze itt lehet beszélgetni Dáviddal is.

Az oldal készítői és tagjai meglepték Dávidot néhány aprósággal a születésnapján, névnapján és karácsonykor. Megörökítettük az ajándékozás pillanatait, rendeztünk Dávid-kvízversenyt és részt vettünk a Valami új című klip forgatásán is. A szerkesztési munkákat magamra vállalom, jól érzem magam, kibontakoztam ebben a közösségben. – zárta a pályázat bemutatását Árián Péterné, Flóra.

Pályázz bátran, nyújtottunk a határidőn!

Van egy jól működő rajongói oldalad, amely zenészről szól? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el március 15-ig a bizso@zene.hu címre WEB tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira, a felépítésére, a látogatószámra és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőkről.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson Dávid oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé - azaz a döntőbe -, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenést követő egy hétben. A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

A legnépszerűbb oldal mellett a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb homepage-et is.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak venni kell a bátorságot, és a pályázatot a fent közölt e-mail címre kell elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2010.03.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még